strawman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Γιατί είναι αστείο το να μπορείς να αλλάξεις την μπαταρία με λογικό κόστος εκτός εγγύησης? Eιναι αστειο οτι θα πρεπει να την ξεβρακωσουνε σε ολα τα forum παγκοσμιος για το οτι περναει "features" στα μουλωχτα για να το παραδεχτει. Αλλα κλασσικα, εστιαζεις οπου θες. Σαμπως πρωτη φορα ειναι Υποτίθεται ότι η Apple ρίχνει τις επιδόσεις για να πάει ο κόσμος να αγοράσει το επόμενο μοντέλο, σύμφωνα με τους ψεκασμένους του διαδικτύου. Η Apple ισχυρίζεται ότι το κάνει για άλλους λόγους που αφορούν τη σωστή λειτουργία της συσκευής όταν η απόδοση της μπαταρίας είναι πεσμένη. Πάμε να δούμε τι ακριβώς αναφέρει: Συμφωνω οτι μονο ψεκασμενος πιστευει οτι το εκανε για να προχωρησουν οι χρηστες σε αλλαγη συσκευης, αλλα...με τα οσα αναφερεις, αν κατι η και ολα απο αυτα που αναφερεις στην συνεχεια του post σου συνεβαιναν σε δικια μου συσκευη θα πιστευα οτι απλα χαλασε, οποτε και ισως πιθανον να πηγαινα σε αγορα καινουργιας. Δεν θα πηγαινε το μυαλο μου οτι φταιει η μπαταρια (ειτε ελλατωματικη, ειτε τα φαγε τα ψωμια της), ιδιως μαλιστα οταν δεν εχω δει σε κανενα update να αναγραφεται τετοιο "feature". 1
aneurysm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Πλήζ, κρατηστε ενα επίπεδο μεχρι τις 8 που σχολάω και δεν μπορω να ξεκλέβω χρονο. Μετα τις 8 βάζω οχι μονο τα ποπκορν, αλλα και τις μπύρες και τις βότκες... Πέλφε, εννοείται. 1
greekfox1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Galaxy S i9000 από το 2010 με ressurection remix marshmallow στεκεται με αξιοπρέπεια για τα χρόνια του και εκτελεί χρέη τηλεφωνου ανάγκης/Gps/wifi Hotspot/ στο αυτοκίνητο. Καντο αυτο με το πρώτο αιφόνι. Ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Ότι το καλοκαίρι χρειάστηκε να κάνω ακριβώς αυτό. Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω για 2 μέρες ως βασικό τηλέφωνο το παλιό iphone 3gs του αδερφού μου που βγήκε το 2009 πριν το samsung galaxy s που ανέφερες. Το κινητό έχει την τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί για αυτό(ios 6.1.3 νομίζω) χωρίς jailbreak εννοείται, μαμά. Σε πληροφορώ ότι για τηλέφωνο ανάγκης μια χαρά στεκόταν. Αργό μεν αλλά τη δουλειά του την έκανε για τα βασικά πράγματα. Είπες τίποτα;
aneurysm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 2 γενιές μετα.. Σιγά το κατόρθωμα. Εντιτ εκανα για να αναφερω οτι ειναι 2 γενιες μετα το πρωτο, ετσι γιατι ειμαστε και παρεξηγιάρηδες.
kallair Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 2 γενιές μετα.. Σιγά το κατόρθωμα. Εντιτ εκανα για να αναφερω οτι ειναι 2 γενιες μετα το πρωτο, ετσι γιατι ειμαστε και παρεξηγιάρηδες. ειναι ακυρο να θες συγκριση κινητων που βγηκαν σε διαφορετικη περιοδο. το 3gs βγηκε ιδια περιοδο με το Samsung I9008 Galaxy S οποτε ειναι απολυτα λογικο να το συγκρινει με αυτό και οχι με το 1ο iphone που βγηκε 2-3 χρονια νωριτερα.
aneurysm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις δίκιο, και το παραδεχομαι. Eιχα στο μυαλό μου οτι η διαφορά ήταν μικρότερη.. My bad mate! 2
Lomar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Η Apple παραδέχτηκε πως οι παρακάτω επιλογές:1. Μη αποσπώμενη μπαταρία.2. Αναγκαστική αναβάθμιση σε παλαιότερες συσκευές.οδήγησαν στο να γίνονται οι παλαιότερες συσκευές της πολύ πιο αργές στο πέρασμα του χρόνου, αλλά τουλάχιστον φρόντισε με τα updates, να μπορούν οι χρήστες ακόμα να κάνουν κλήσεις και να στέλνουν sms, ενώ mail, social, άλλα apps σέρνονται.Και ακόμα υπάρχουν άτομα που μιλάνε για premium. Με μπαταρίες που φουσκώνουν, σασί που μπορεί μέχρι και παιδί να λυγίσει, προβληματικές κεραίες, λάθος χάρτες κ.ο.κ.Μπράβο στην Apple που προσπάθησε (για το δικό της καλό) να σώσει την κατάσταση με ένα πρωτοφανές επίπεδο προχειράδας ("δεν το εξηγήσαμε σωστά την πρώτη φορά").Ειλικρινά με έχει ξεπεράσει η απίστευτη εθελοτυφλία σε ορισμένα σχόλια.Ειδικά αυτά τα οποία αναφέρονται στο πόσο μη-αισχροκερδής είναι η Apple και πως δεν υπάρχει περίπτωση να χειρίστηκε έτσι το όλο θέμα για να πιέσει τους καταναλωτές να αγοράσουν γρηγορότερα απ'όσο χρειάζονταν νέες συσκευές. Μάλλον δεν γνωρίζουν πως το πιθανότερο ενδεχόμενο για ένα αποτέλεσμα, είναι το αίτιο με τις λιγότερες υποθέσεις.Αλλά τουλάχιστον είναι premium συσκευές 4
aneurysm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εγω να σου πω την αληθεια περιμενω τον Φωτη να ποσταρει την ανοθευτη γνωμη του και σε αυτο το θρεντ, γιατι εμφανιστηκε δειλα, μετα το χθεσινο καζο, σε διπλανο θρεντ να κραξει τους λοιπους κατασκευαστες που δεν ριχνουν την αποδοση με update... @Greekfox: Bro, εχεις δίκιο, τα είχα κάνει ψιλομαντάρα με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας. 2
Lomar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 προφανώς αγνοείς πως λειτουργεί η αγορά. όταν ανοίξεις μαγαζί, οποιουδήποτε είδους (από σουβλατζίδικο μέχρι επισκευές ηλ.ειδών), σε παρακαλώ στείλε μου ένα pm. Θα είμαι φανατικός πελάτης σου, μέχρι και στον ΟΑΕΔ μαζί θα πάμε χέρι-χέρι όταν το κλείσεις. ευτυχώς που για "εντερπρενουδες" μπίζνεσμαν σαν και εσένα υπάρχουν τα παρακάτω (αν και ποτέ δεν δούλεψαν όπως θα έπρεπε): http://www.inka.gr/ http://www.hcmc.gr/ http://www.minfin.gr/web/eidike-grammateia-sdoe
Lomar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Εγω να σου πω την αληθεια περιμενω τον Φωτη να ποσταρει την ανοθευτη γνωμη του και σε αυτο το θρεντ, γιατι εμφανιστηκε δειλα, μετα το χθεσινο καζο, σε διπλανο θρεντ να κραξει τους λοιπους κατασκευαστες που δεν ριχνουν την αποδοση με update... @Greekfox: Bro, εχεις δίκιο, τα είχα κάνει ψιλομαντάρα με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας. Μα το είπαμε και εχθές, κράζουμε την εταιρεία και όχι τον ίδιο που αγόρασε iphone και στο τέλος μας ζητάει και ποθεν έσχες Έχει πάντα δίκιο, επειδή δεν ξέρει τι λέει. 1
greekfox1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Η Apple παραδέχτηκε πως οι παρακάτω επιλογές: 1. Μη αποσπώμενη μπαταρία. 2. Αναγκαστική αναβάθμιση σε παλαιότερες συσκευές. οδήγησαν στο να γίνονται οι παλαιότερες συσκευές της πολύ πιο αργές στο πέρασμα του χρόνου, αλλά τουλάχιστον φρόντισε με τα updates, να μπορούν οι χρήστες ακόμα να κάνεις κλήσεις και να στέλνουν sms, ενώ mail, social, άλλα apps σέρνονται. Και ακόμα υπάρχουν άτομα που μιλάνε για premium. Με μπαταρίες που φουσκώνουν, σασί που μπορεί μέχρι και παιδί να λυγίσει, προβληματικές κεραίες, λάθος χάρτες κ.ο.κ. Μπράβο στην Apple που προσπάθησε (για το δικό της καλό) να σώσει την κατάσταση με ένα πρωτοφανές επίπεδο προχειράδας ("δεν το εξηγήσαμε σωστά την πρώτη φορά"). Ειλικρινά με έχει ξεπεράσει η απίστευτη εθελοτυφλία σε ορισμένα σχόλια. Ειδικά αυτά τα οποία αναφέρονται στο πόσο μη-αισχροκερδής είναι η Apple και πως δεν υπάρχει περίπτωση να χειρίστηκε έτσι το όλο θέμα για να πιέσει τους καταναλωτές να αγοράσουν γρηγορότερα απ'όσο χρειάζονταν νέες συσκευές. Μάλλον δεν γνωρίζουν πως το πιθανότερο ενδεχόμενο για ένα αποτέλεσμα, είναι το αίτιο με τις λιγότερες υποθέσεις. Αλλά τουλάχιστον είναι premium συσκευές Αν και σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο, σε αυτό το κομμάτι είσαι τουλάχιστον υπερβολικός: "Με μπαταρίες που φουσκώνουν, σασί που μπορεί μέχρι και παιδί να λυγίσει, προβληματικές κεραίες, λάθος χάρτες κ.ο.κ." Μπαταρίες που φουσκώνουν προφανώς αναφέρεσαι στα λίγα ελλατωματικά iphone 8 plus που είχαν πρόβλημα και προφανώς αντικαταστάθηκαν στο πλαίσιο της εγγύησης. Το δικό μου 8 plus που το αγόρασα αρχές οκτωβρίου δεν έχει κανένα θέμα. Κάμποσους μήνες μετά το θέμα αυτό ξεφούσκωσε.. Λάθος χάρτες είχε το iphone 5 στο οποίο παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά οι χάρτες της apple(apple maps). Είμαι απολύτως σίγουρος ότι οι google maps όταν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά ήταν αψεγάδιαστοι, οπότε δεν δικαιολογείται μια πρωτοεμφανιζόμενη υπηρεσία της apple να έχει προβλήματα... Πρόβλημα με το σασί είχε μόνο το iphone 6 plus του 2014, το οποίο και διόρθωσε στο επόμενο μοντέλο χρησιμοποιώντας σκληρότερο μίγμα αλουμινίου. Αν δεις βίντεο του jerryrigeverything, θα δεις ότι κινητα που βγήκαν το 2017 όπως το htc u11 π.χ λυγίζουν εξίσου εύκολα. Προβληματικές κεραίες είχε το iphone 4 του 2010. Απαράδεκτη η απάντηση του Steve Jobs όντως... Αναφέροντας αυτά δεν δικαιολογώ την apple φυσικά, θέλω να πιστεύω ότι είμαι αρκετά αντικειμενικός. Καταλαβαίνω τη λογική πίσω από τη λύση της apple στο πρόβλημα, αλλά το γεγονός ότι δεν ενημέρωσε τους χρήστες για το πρόβλημα και αν ισχύει ότι σε apple stores πρότειναν σε χρήστες που παραπονιόταν για μειωμένη απόδοση να αλλάξουν συσκευή γνωρίζοντας για το πρόβλημα, είναι όντως απαράδεκτοι.... 2
Expecto Patronum Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Πέραν του ότι λέγανε σε ανθρώπους να αγοράσουν νέα συσκευή όταν γνώριζαν το πρόβλημα,δηλαδή κοινοι απατεώνες, εδώ καινούργια IPhone X κολλάνε και λαγκαρουν και τους λένε άνα δυο τρεις μέρες να κάνουν hard reset. Συμβουλή από το επίσημο support. Και κάποιοι μιλάνε ακόμη για optimized iOS και τρίχες...σαπίζει το iOS και η Apple μιλάει σε κάθε event για δυνατούς επεξεργαστές που το λειτουργικό τους τόσο κλειστό που έγινε ούτε με εποχές Jobs δεν μπορεί να συγκριθεί. Κατάντια. Παίρνεις ένα android με 250 ευρώ και κανεις τα πάντα. Τελικά το ακριβό δεν είναι και πιο καλό. Εκεί φτάσαμε με τα μονοπώλια και τα τις ψεύτικες υποσχέσεις.
White Wolf Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Το εντυπωσιακο ειναι οτι ολοι οι φανατικοι υποστηρικτες μεχρι χθες ηταν σε φαση αρνησης οτι υπαρχει καν το προβλημα και μετα την ανακοινωση της εταιρειας-ειδωλου τους ειναι μεσα στη τρελη χαρα που θα μπορεσουν να αλλαξουν τη μπαταρια στα κινητα τους εχοντας υποστει θωπευση των οπισθιων τους κατα το ημισυ... 6
greekfox1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Πέραν του ότι λέγανε σε ανθρώπους να αγοράσουν νέα συσκευή όταν γνώριζαν το πρόβλημα,δηλαδή κοινοι απατεώνες, εδώ καινούργια IPhone X κολλάνε και λαγκαρουν και τους λένε άνα δυο τρεις μέρες να κάνουν hard reset. Συμβουλή από το επίσημο support. Και κάποιοι μιλάνε ακόμη για optimized iOS και τρίχες...σαπίζει το iOS και η Apple μιλάει σε κάθε event για δυνατούς επεξεργαστές που το λειτουργικό τους τόσο κλειστό που έγινε ούτε με εποχές Jobs δεν μπορεί να συγκριθεί. Κατάντια. Παίρνεις ένα android με 250 ευρώ και κανεις τα πάντα. Τελικά το ακριβό δεν είναι και πιο καλό. Εκεί φτάσαμε με τα μονοπώλια και τα τις ψεύτικες υποσχέσεις. Είμαι από τους πρώτους που θα πω ότι το ios 11 είναι το χειρότερο ios που έβγαλε ποτέ η apple από την άποψη bugs. Το iphone 6s που είχα, όταν του εβαλα το ios 11 είχε υψηλότερη κατανάλωση μπαταρίας και ακόμα και το 8 plus μου είχε ψιλοbugs μέχρι και το ios 11.2.1. Με το 11.2.1 δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα πλέον. Ας ελπίσουμε να μην τα κάνουν μαντάρα στο επόμενο update. Από ποιο επίσημο support δώσανε αυτή τη "λύση"; Αυτά που λες πάντως για το ios που σαπίζει και ότι το κλείσανε παραπάνω είναι λίγο υπερβολικά, ίσα ίσα που το "ανοίγουν" σιγά σιγά. Και το 8 plus μου παρά τα μικροbugs που ανέφερα, έτρεχε και τρέχει σφαίρα και γενικώς είναι μια κορυφαία συσκευή για το 2017... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Είμαι από τους πρώτους που θα πω ότι το ios 11 είναι το χειρότερο ios που έβγαλε ποτέ η apple από την άποψη bugs. Το iphone 6s που είχα, όταν του εβαλα το ios 11 είχε υψηλότερη κατανάλωση μπαταρίας και ακόμα και το 8 plus μου είχε ψιλοbugs μέχρι και το ios 11.2.1. Με το 11.2.1 δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα πλέον. Ας ελπίσουμε να μην τα κάνουν μαντάρα στο επόμενο update. Από ποιο επίσημο support δώσανε αυτή τη "λύση"; Αυτά που λες πάντως για το ios που σαπίζει και ότι το κλείσανε παραπάνω είναι λίγο υπερβολικά, ίσα ίσα που το "ανοίγουν" σιγά σιγά. Και το 8 plus μου παρά τα μικροbugs που ανέφερα, έτρεχε και τρέχει σφαίρα και γενικώς είναι μια κορυφαία συσκευή για το 2017... Το 2018 ομως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα