Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία μου και δεν πληρώνουν τίποτα επι 4 χρόνια.

1) Χρωστάνε τα ενοίκια 4 ετών στην ιδιοκτήτρια

2) Χρωστάνε ΕΥΔΑΠ 4 ετών (στο όνομα της Ιδιοκτήτριας) 3000€ - Τους έκοψε την παροχή η ΕΥΔΑΠ

3) Χρωστάνε ΔΕΗ 4 ετών (στο όνομα της προηγούμενης ενοικιάστριας)6000€ - Απορώ πότε κόβεται το ρεύμα

4) Χρωστάνε κοινόχρηστα 1 έτους, 1000€

Προφανώς θα βαρέσουν κανόνι και θα την κάνουν μιας και το κάνουν με σύστημα (και όχι λόγω ελλείψεως χρημάτων)

Το ερώτημα είναι, τα 2, 3, 4 ποιος τα πληρώνει εφόσον φύγουν?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουν νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην πολυκατοικία μου και δεν πληρώνουν τίποτα επι 4 χρόνια.

2) Χρωστάνε ΕΥΔΑΠ 4 ετών (στο όνομα της Ιδιοκτήτριας) 3000€ - Τους έκοψε την παροχή η ΕΥΔΑΠ

3) Χρωστάνε ΔΕΗ 4 ετών (στο όνομα της προηγούμενης ενοικιάστριας)6000€ - Απορώ πότε κόβεται το ρεύμα

Προφανώς θα βαρέσουν κανόνι και θα την κάνουν μιας και το κάνουν με σύστημα (και όχι λόγω ελλείψεως χρημάτων)

2. Ιδιοκτήτρια αφού τα χρέη είναι στο όνομά της.

3. Προηγούμενη ενοικιάστρια.... μου φαίνεται δύσκολο όμως να είναι στο ονομά της... πως δεν το έχει διακόψει

4. Δίκοπο Μαχαίρι. Τα χρέη νομικά  αφορούν τον ενοικιαστή, άρα αυτός πρέπει να πληρώσει

• Super Moderators
Δημοσ.

Το 2 το χρωστάει η ιδιοκτήτρια. 

Το 3 το χρωστάει η προηγούμενη ενοικιάστρια

Το 4 το χρωστάει η ιδιοκτήτρια. 

Όλα καλά. :)

• Like 3
Δημοσ.

Τα ίδια θεωρώ και εγώ με σένα. Όμως παρότι ο κάτοχος του λογαριασμού είναι λανθασμένος, μήπως με κάποιο τρόπο αποδεικνύεται και τα χρεώνεται αυτός που πραγματικά έκανε τις χρεώσεις?

Δυστυχώς αρκετοί δεν μπαίνουν στη διαδικασία να αλλαξουν τα ονόματα και φτάνουμε σε αυτό το σημείο.

Επίσης οταν σε πολυκατοικία 8 Διαμερισμάτων έχει ταμείο/αποθεματικό 1300€ και ήδη χρωστάει ο ένας 1000€ τότε εκ των πραγμάτων κόβεις στην πολυκατοικία το ρεύμα -> Θέρμανση + ασανσέρ και φυσικά τον καθαρισμό. Γιατί? Γιατί κάποιος αποφάσισε ότι δεν γουστάρει να πληρώνει...

Δημοσ.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί χρέη κοινοχρήστων ενοικιαστή βαραίνουν τον ιδιοκτήτη?

Καταλαβαίνω ότι τα χρέη είναι στην ουσία του διαμερίσματος αλλά από την άλλη είναι χρέη του ενοικιαστή.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι στην ουσια ειναι χρεη του διαμερισματος τα οποια πληρωνει αυτος που κανει χρηση, αν δεν κανει κανενας χρηση τα πληρωνει ο ιδιοκτητης

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι στην ουσια ειναι χρεη του διαμερισματος τα οποια πληρωνει αυτος που κανει χρηση, αν δεν κανει κανενας χρηση τα πληρωνει ο ιδιοκτητης

Ναι αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι νοικιασμένος ο χώρος και γίνεται χρήση του χώρου.

Δημοσ.

Χαμενη απο χερι η ιδιοκτητρια.Απορω πως δεν εχει διακοψει η προηγουμενη ενοικιαστρια.

Μονο το ιντερνετ δε συνδεεται αν στο κοψουν,τα αλλα μια χαρα πας και τα συνδεεις παλι αφου στα κοψουν.

Εδω που φτασατε μαλλον πρεπει να καταληξετε στη λυση των ασβερκων.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νιώθουν καθόλου. Όσο καιρό τους μίλαγες με καλούς τρόπους όλα καλά και μια χαρά φιλικοί. Μόλις αρχίζουν να στενεύουν τα όρια, ξεκάθαρα επιθετικοί απέναντι σου, λες και εσύ είσαι ο υπαίτιος που δεν πληρώνουν. Κρίμα στον επόμενο που θα δαγκώσουν. Αυτό που με καίει εμένα είναι τα χρωστούμενα της πολυκατοικίας. Εξαιτίας τους την πληρώνει όλη η πολυκατοικία. Για ποιο λόγο να ασχολούμαστε εμείς γιατί δεν έχει ρευμα η πολυκατοικία επειδή δεν γουστάρουν να πληρώνουν και τα τρώνε σε μπύρες?

Δημοσ.

1. Πως δεν τους πεταξε εξω τοσα χρονια;

αυτο. 4 χρονια, να μη παιρνει ενοικιο και να τη φεσωνουν χιλιαρικα με λογαριασμους? τοσο large ειναι η ιδιοκτητρια?

καπου μπαζει η ιστορια

• Like 1
Δημοσ.

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Το μόνο γεγονός είναι πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, 4 χρόνια δεν πληρώνουν τίποτα. Θεωρώ πως το πιο πιθανό ήταν να την φλόμωναν στο ψέμα (όπως κάνουν σε όλους), ότι σε λίγο καιρό θα έχουν λεφτά και θα αποπληρώσουν τα πάντα. Πριν 3 μήνες έγινε δικαστήριο. Δεν έχω ιδέα όμως σε πόσο καιρό τους διώχνουν.

*Πλέον παίρνουν νερό με μπιτόνια απο την κοινόχρηστη βρύση της πυλωτής γιατί η ΕΥΔΑΠ έκοψε την παροχή.

Δημοσ.

Αρκετοί το κάνουν αυτό, κάθονται σε ένα σπίτι τρεις μήνες, λένε "θα στα πληρώσω-θα στα πληρώσω", φεσώνουν τελικά τους πάντες και πάνε στο επόμενο σπίτι που δεν έχει ιδέα. Δεν τους κυνηγάνε, γιατί τα δικαστικά έξοδα είναι πιο πολλά από αυτά που χρωστάνε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...