Yperaspisths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος γνωρίζει κορυφαίο νευρολόγο ας στείλει pm. Δεν με νοιάζει αν είναι ακριβός. Εν συντομία ας αναφέρω το μαρτύριο που πέρασα τα τελευταία 3 χρόνια. Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε μια εντονη δυσπεψία, πονοκέφαλοι και μόνιμη κούραση. Εκανα γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, όλες τις αιματολογικές εξετάσεις και το μόνο που βρέθηκε ήταν μια γαστρίτιδα. Το φάρμακο(λανσοπραζόλη) το πήρα που μου έδωσε ο γιατρός και στην αρχή ένιωσα κάπως καλύτερα ,αλλά οι πονοκέφαλοι και η κουραση παρέμεινε. Μετα απο λιγο καιρο η κατάσταση επιδεινώθηκε και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και να χωνέψω τίποτα. Έτρωγα 2 τοστ και τα χώνευα μετα απο 12+ ώρες. Απο 80 κιλά είχα φτάσει 70. Πριν 3 χρόνια είχα και εναν ελαφρυ τραυματισμό στον αυχένα και ήμουν πιασμένος σε αυχενα και ωμοπλάτη και το χέρι είχε μια ελαφρια αδυναμία. Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασία ,μιας και δεν μπορούσα να φανταστώ οτι το νεύρα στον αυχένα έχουν σχέση με το στομάχι και την άπνοια. Αποφάσισα μόνος πριν 10 μέρες να κάνω κάποιες ασκήσεις για να ξεπιαστούν τα νεύρα, ασκήσεις για την πλάτη, τον αυχένα και προς έκπληξη μου τα προβλήματα σχεδόν εξαφανίστηκαν. Η δυσπεψία έφυγε, η κούραση το ίδιο, οι πονοκέφαλοι το ίδιο. Απλα να αναφέρω οτι σε 10 μέρες πήρα 10 κιλα. Τρωω σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν ξέρω αν ήταν πιασμένο το πνευμονογαστρικό νευρο ή καποιο άλλο νεύρο. Το θέμα είναι οτι θέλω να παω σε κάποιον κορυφαίο νευρολόγο. Ναι μεν τα προβλήματα εχουν σχεδον εξαφανιστεί ,αλλά το πιάσιμο(μικρότερο βέβαια) παραμένει όπως και η αδυναμία στο δεξί χερι.
volos27 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 γιατι δεν πας σε εναν κανονικο νευρολογο για αρχη?
zio10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δες και κάποιον χειροπράκτη που να ασχολείται με τον αυχένα και να κάνει ανάταξη της άνω αυχενικής μοίρας.
rafa1919 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος γνωρίζει κορυφαίο νευρολόγο ας στείλει pm. Δεν με νοιάζει αν είναι ακριβός. Εν συντομία ας αναφέρω το μαρτύριο που πέρασα τα τελευταία 3 χρόνια. Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε μια εντονη δυσπεψία, πονοκέφαλοι και μόνιμη κούραση. Εκανα γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, όλες τις αιματολογικές εξετάσεις και το μόνο που βρέθηκε ήταν μια γαστρίτιδα. Το φάρμακο(λανσοπραζόλη) το πήρα που μου έδωσε ο γιατρός και στην αρχή ένιωσα κάπως καλύτερα ,αλλά οι πονοκέφαλοι και η κουραση παρέμεινε. Μετα απο λιγο καιρο η κατάσταση επιδεινώθηκε και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και να χωνέψω τίποτα. Έτρωγα 2 τοστ και τα χώνευα μετα απο 12+ ώρες. Απο 80 κιλά είχα φτάσει 70. Πριν 3 χρόνια είχα και εναν ελαφρυ τραυματισμό στον αυχένα και ήμουν πιασμένος σε αυχενα και ωμοπλάτη και το χέρι είχε μια ελαφρια αδυναμία. Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασία ,μιας και δεν μπορούσα να φανταστώ οτι το νεύρα στον αυχένα έχουν σχέση με το στομάχι και την άπνοια. Αποφάσισα μόνος πριν 10 μέρες να κάνω κάποιες ασκήσεις για να ξεπιαστούν τα νεύρα, ασκήσεις για την πλάτη, τον αυχένα και προς έκπληξη μου τα προβλήματα σχεδόν εξαφανίστηκαν. Η δυσπεψία έφυγε, η κούραση το ίδιο, οι πονοκέφαλοι το ίδιο. Απλα να αναφέρω οτι σε 10 μέρες πήρα 10 κιλα. Τρωω σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν ξέρω αν ήταν πιασμένο το πνευμονογαστρικό νευρο ή καποιο άλλο νεύρο. Το θέμα είναι οτι θέλω να παω σε κάποιον κορυφαίο νευρολόγο. Ναι μεν τα προβλήματα εχουν σχεδον εξαφανιστεί ,αλλά το πιάσιμο(μικρότερο βέβαια) παραμένει όπως και η αδυναμία στο δεξί χερι. Θα σου πρότεινα τον Εμμανουήλ Μανωλά. Είναι εξαιρετικός ιατρός με βαθιά επιστημονική κατάρτιση και θα βοηθήσει πολύ θαρρώ σε αυτά που αντιμετωπίζεις.
dionisis1925 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος γνωρίζει κορυφαίο νευρολόγο ας στείλει pm. Δεν με νοιάζει αν είναι ακριβός. Εν συντομία ας αναφέρω το μαρτύριο που πέρασα τα τελευταία 3 χρόνια. Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε μια εντονη δυσπεψία, πονοκέφαλοι και μόνιμη κούραση. Εκανα γαστροσκόπηση, κολονοσκόπηση, όλες τις αιματολογικές εξετάσεις και το μόνο που βρέθηκε ήταν μια γαστρίτιδα. Το φάρμακο(λανσοπραζόλη) το πήρα που μου έδωσε ο γιατρός και στην αρχή ένιωσα κάπως καλύτερα ,αλλά οι πονοκέφαλοι και η κουραση παρέμεινε. Μετα απο λιγο καιρο η κατάσταση επιδεινώθηκε και δεν μπορούσα να κοιμηθώ και να χωνέψω τίποτα. Έτρωγα 2 τοστ και τα χώνευα μετα απο 12+ ώρες. Απο 80 κιλά είχα φτάσει 70. Πριν 3 χρόνια είχα και εναν ελαφρυ τραυματισμό στον αυχένα και ήμουν πιασμένος σε αυχενα και ωμοπλάτη και το χέρι είχε μια ελαφρια αδυναμία. Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασία ,μιας και δεν μπορούσα να φανταστώ οτι το νεύρα στον αυχένα έχουν σχέση με το στομάχι και την άπνοια. Αποφάσισα μόνος πριν 10 μέρες να κάνω κάποιες ασκήσεις για να ξεπιαστούν τα νεύρα, ασκήσεις για την πλάτη, τον αυχένα και προς έκπληξη μου τα προβλήματα σχεδόν εξαφανίστηκαν. Η δυσπεψία έφυγε, η κούραση το ίδιο, οι πονοκέφαλοι το ίδιο. Απλα να αναφέρω οτι σε 10 μέρες πήρα 10 κιλα. Τρωω σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν ξέρω αν ήταν πιασμένο το πνευμονογαστρικό νευρο ή καποιο άλλο νεύρο. Το θέμα είναι οτι θέλω να παω σε κάποιον κορυφαίο νευρολόγο. Ναι μεν τα προβλήματα εχουν σχεδον εξαφανιστεί ,αλλά το πιάσιμο(μικρότερο βέβαια) παραμένει όπως και η αδυναμία στο δεξί χερι. Αν είσαι από Αθήνα θα σου πρότεινα να πας στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. 1
MAXPYR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 εχεις βρει ακρη?? εχω τα ιδια προβληματα και πολυ περισσοτερα 4 χρονια σχεδον -δεν χρειαζεσαι νευρολογο. επικοινωνησε να σου πω
agamoi-thytai Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Αυτό που έπαθες και έχασες 10 κιλά, μπορείς να μου πεις να το πάθω και εγώ ;
ELTASSOS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2018 Φιλε επειδη συγενης εχει παρομοια συμπτωματα με φαι καταποση του ειπαν αχαλασια εισιφαγου και θεραπευται προσωρινα χειρουργικα. Ρωταω αν εχεις ακουσε κατι παρομοιο διοτι δεν θελω ετσι στα ξαφνικα να πω να δει νευρολογο διοτι περιμενει να τον καλεσουν για επεμβαση και μηπως τους βαλω ιδεες....βεβαια αν υπαρχει εστω και μικρη συσχετιση θα βρω τροπο μεσω τριτων να ενημερωσω να δει και νευρολογο χωρις να επηρεασει το τωρινο προγραμμα θεραπειας. Οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας πει η ενα λινκ εστω.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις