Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 minutes ago, Vassilis_24 said:

Εγώ δε θα έπρεπε να έχω ενημέρωση από το fb ότι η κριτική μου παραβιάζει κάποιον κανόνα, αν ίσχυε αυτό;
Η εκ νέου βαθμολογία μου γιατί δεν υπολογίστηκε;

Για την ιστορια η αρνητικη σου αξιολογηση μια χαρα φαινεται. Επιβεβαιωνεται λοιπον οτι δεν εισαι εξοικοιωμενος με τη λειτουργια αυτη και δεν μπορεις καν να καταλαβεις αν φαινεται ή οχι η αξιολογηση σου, μπερδευοτνας και τα υπολοιπα μελη με λαθος πληροφορηση.

Επιπλεον, διαβαζοντας τι εχεις γραψει, μια χαρα report τρωει και μια χαρα delete απο το fb τρωει.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Φυσικα και κανει μεγαλη διαφορα. Για την ακριβεια δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λες οτι ο μαγαζατορας βαζει χερι στις κριτικες.

Το οτι εκανε report μια κριτικη δε σημαινει οτι την σβηνει ο ιδιος. Ουτε συνεπαγεται οτι θα σβηστει η κριτικη απο το fb.

Πριν ξαναποσταρεις τα συμπερασματα σου κανε ενα κοπο και διαβασε πως λειτουργει το συστημα αξιολογησεων στο fb. 2 κλικ απεχει.

Δεν έχω κάνει ποτέ ριπόρτ κάποιον για να ξέρω πόσο εύκολα ή όχι σβήνει το fb μια κριτική, ανάλογα με το τι γράφεις, όμως για μένα δεν αλλάζει κάτι.
Δέχθηκαν μια κριτική, δεν απάντησαν ούτε ζήτησαν συγγνώμη, απλά αμέσως την κατήγγειλαν, αυτή η συμπεριφορά είναι και αυτή που καταγγέλω κι εγώ, μη χάνεις την ουσία.

Δημοσ.

Ακομα ο κοσμος παρακαλει στην ουρα για να δωσει τα ωραια του λεφτα;

Φιλε TS οσο σοβαρη ηταν η αντιμετωπιση του καταστηματος αλλο τοσο σοβαρο ειναι και το φατσαμπουκ. Δεν τους εκανες απολυτως τιποτα με την αρνητικη απλα εσυ καιη δικοι σου ανθρωποι προσπερνατε το συγκεκριμενο μαγαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Για την ιστορια η αρνητικη σου αξιολογηση μια χαρα φαινεται. Επιβεβαιωνεται λοιπον οτι δεν εισαι εξοικοιωμενος με τη λειτουργια αυτη και δεν μπορεις καν να καταλαβεις αν φαινεται ή οχι η αξιολογηση σου, μπερδευοτνας και τα υπολοιπα μελη με λαθος πληροφορηση.

Επιπλεον, διαβαζοντας τι εχεις γραψει, μια χαρα report τρωει και μια χαρα delete απο το fb τρωει.

Δεν είπα ποτέ ότι δε φαίνεται η αρνητική μου αξιολόγηση, είπα ότι δεν έχει συνυπολογιστεί στο σύνολο της βαθμολόγησης του μαγαζιού, που παραμένει στο 5.
Η τωρινή μου κριτική είναι η αλήθεια ότι είναι πιο σκληρή από την πρώτη, η πρώτη, η οποία και σβήστηκε, ήταν η εξής :

Αναφορά σε κείμενο

Παραμονή πρωτοχρονιάς, είχαμε κλείσει τραπέζι με μεγάλη παρέα στο Eliott.

Όταν φτάσαμε, δεν μπορούσαν να βρουν την κράτηση και παρόλο που το λάθος ήταν καθαρά δικό τους, δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να κάνουν κάτι για να διευκολύνουν την κατάσταση, με αποτέλεσμα να μας αφήσουν εκτεθιμένους.
Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη και μάλιστα προς πελάτες, οι οποίοι είχαν ξανατιμήσει το μαγαζί τους.
Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για το Eliott...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

3. Οι κριτικες προσμετρουνται στη συνολικη βαθμολογια μιας σελιδας υπο συγκεκριμενους ορους (ενας ειναι). Αφηνω και κατι να το googl-αρετε.

Επειδη το εψαξα και δεν το βρηκα θα ηθελες να μας πεις τον ορο που αναφερεις;

Πριν απο λιγο ελεγε βαθμολογια 5 απο 7 κριτικες, δεν μετρησε την αξιολογηση του, τωρα λεει 4,5 απο 8 κριτικες, ισως να θελει λιγο χρονο να την μετρησει για να τρεξει η εφαρμογη να δει τι υπαρχει; Δεν ξερω υποθεσεις κανω.

Οντως το κοιταξα εχει μετρησει σαν θετικη αξιολογηση απο υπαλληλο,
" Είναι ένα καινούριο μαγαζί Στην καρδιά του Κολωνακίου. Όμορφο Ζεστό με Εξαιρετικό Προσωπικό ..Όλοι εμείς που Δουλεύουμε στο ELIOTT Βάζουμε τα δυνατά μας και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό Για να περάσετε όμορφες βραδιές. .. Σας περιμένουμε ��� "

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Ακομα ο κοσμος παρακαλει στην ουρα για να δωσει τα ωραια του λεφτα;

Φιλε TS οσο σοβαρη ηταν η αντιμετωπιση του καταστηματος αλλο τοσο σοβαρο ειναι και το φατσαμπουκ. Δεν τους εκανες απολυτως τιποτα με την αρνητικη απλα εσυ καιη δικοι σου ανθρωποι προσπερνατε το συγκεκριμενο μαγαζι.

Aς μη σχολιάσω την αδερφή μου, πάντως είχε κλείσει τραπέζι, δε θα περίμενε στην ουρά.
Προφανώς εγώ δεν πρόκειται να πάω ποτέ εκεί και ξέρω ότι δεν έχει και τόση αξία μια αρνητική κριτική στο fb, και ένας να τη δει και να το έχει στο μυαλό του, καλό είναι.
Βασικά, περίμενα να δω αν τουλάχιστον θα ζητούσαν μία συγγνώμη, τέτοια μυαλά έχω κι εγώ...

Δημοσ.
1 minute ago, orck said:

Επειδη το εψαξα και δεν το βρηκα θα ηθελες να μας πεις τον ορο που αναφερεις;

Πριν απο λιγο ελεγε βαθμολογια 5 απο 7 κριτικες, δεν μετρησε την αξιολογηση του, τωρα λεει 4,5 απο 8 κριτικες, ισως να θελει λιγο χρονο να την μετρησει για να τρεξει η εφαρμογη να δει τι υπαρχει; Δεν ξερω υποθεσεις κανω.

Οντως το κοιταξα εχει μετρησει σαν θετικη αξιολογηση απο υπαλληλο,
" Είναι ένα καινούριο μαγαζί Στην καρδιά του Κολωνακίου. Όμορφο Ζεστό με Εξαιρετικό Προσωπικό ..Όλοι εμείς που Δουλεύουμε στο ELIOTT Βάζουμε τα δυνατά μας και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό Για να περάσετε όμορφες βραδιές. .. Σας περιμένουμε ��� "

Ο ορος ειναι αυτονοητος ( ; ) . Η κριτικη πρεπει να ειναι δημοσια απο το συντακτη της. Το λεω διοτι το πιθανοτερο ειναι πως ο ts δεν την ειχε βαλει δημοσια και το εκανε πριν λιγο, ετσι κι εσυ πριν δεν την εβλεπες και τωρα την βλεπεις, οπως κι εγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Ο ορος ειναι αυτονοητος ( ; ) . Η κριτικη πρεπει να ειναι δημοσια απο το συντακτη της. Το λεω διοτι το πιθανοτερο ειναι πως ο ts δεν την ειχε βαλει δημοσια και το εκανε πριν λιγο, ετσι κι εσυ πριν δεν την εβλεπες και τωρα την βλεπεις, οπως κι εγω.

Δεν άλλαξα τίποτα στην κριτική μου, εξαρχής δημόσια ήταν, τώρα είδα ότι συνυπολογίστηκε, μου κάνει εντύπωση γιατί στη χθεσινή είχε συνυπολογιστεί με το που την πόσταρα.
Τέλος πάντων, αφού σβήστηκε η προηγούμενη που ήταν απόλυτα ήπια και σοβαρή, φαντάζομαι ότι αυτή θα έχει φύγει αύριο με συνοπτικές διαδικασίες, θα δείξει...

Υ.Γ. : Eίδα ότι κάποιος έκανε like την κριτική, ίσως αυτό την "ενεργοποίησε" και συνυπολογίστηκε στις συνολικές κριτικές...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.

Για την ιστορία πάντως, την μέρα που είναι να πας σε οποιοδήποτε μαγαζί και να είναι, ιδιαίτερα γιορτές, αργίες, Τσικνοπέμπτη κτλ,  αν πιστεύεις ότι θα έχει φουλάρει και δεν θα έχεις εναλλακτική, να κάνεις 5-6 ώρες πριν ένα ρημάδι τηλέφωνο για επιβεβαίωση κρατησης

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, paylidis είπε

Εκεί δε τις σβήνουν αλλά:

α) δεν τις ανεβάζουν για άκυρες δικαιολογίες (πολύ σπάνιο αλλά μου έχει τύχει δυο φορές)

β) υπάρχουν εταιρείες που βάζουν παιδιά με 300€ το οκτάωρο να γράφουν κριτικές θεϊκές για μαγαζιά πελάτες τους...

Και πριν την εβλεπα που μετραγε 7 κριτικες και τωρα την βλεπω που μετραει 8 κριτικες.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, YourTrueLegend είπε

Οποτε γιατι τρωει μια χαρα report και delete, δεν καταλαβα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...