thomasG4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ναι, οκ Παρακάτω Για πες εσύ ένα να αγοράσω και εγώ για φέτος Εγώ δε θέλω x10000, με 500% απόδοση βολεύομαι Ripple Αν στο τέλος της χρονιάς δεν έχει τουλάχιστον 500% παραπάνω εγώ θα φάω το καπέλο μου. Κάνε και save το post.
gassim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ναι, οκ Παρακάτω Για πες εσύ ένα να αγοράσω και εγώ για φέτος Εγώ δε θέλω x10000, με 500% απόδοση βολεύομαι Τελικά θες συμβουλές στο ινσόμνια ή δεν θες;
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, Heybro είπε 500% είναι X5. Έχω νόμισμα με x90 από τον Αύγουστο και όλα τα άλλα είναι τουλάχιστον x5 και αρκετά x10. Προχθές αγόρασα ένα ακόμα και ήδη σήμερα έχει πάει x3 δηλαδή 300% πάνω και αναμένεται μέσα στο 2018 για x100. Προσπαθώ να βρω αυτά που θα πάνε x10000 αλλά σίγουρα θέλει τύχη. Μέχρι στιγμής με τα 1400 που έχω βγάλει με επένδυση 110 ευρώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπράβο σου, και δε το λέω με καμία δόση ειρωνίας Βέβαια, όπως βλέπεις δεν έπαιξες λεφτά, έβαλες το χρήμα μιας μονοήμερης εκδρομής Αυτό δείχνει επίγνωση του ρίσκου που έλαβες 9 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Ripple Αν στο τέλος της χρονιάς δεν έχει τουλάχιστον 500% παραπάνω εγώ θα φάω το καπέλο μου. Κάνε και save το post. για να σε δούμε
Heybro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Μπράβο σου, και δε το λέω με καμία δόση ειρωνίας Βέβαια, όπως βλέπεις δεν έπαιξες λεφτά, έβαλες το χρήμα μιας μονοήμερης εκδρομής Αυτό δείχνει επίγνωση του ρίσκου που έλαβες για να σε δούμε Προφανως και εχω επιγνωση. Αλλα σκεψου να εβαζα 1000. Τωρα θα ειχαν παει 14000. Και μιλαω για μικρες αποδοσεις οχι x10000 και x20000. Θα δειξει πως θα παει μεσα στο 2018. Προσωπικα ειμαι αισιοδοξος και δυστυχως αργησα να μπω στο παιχνιδι ενω αλλοι εβγαλαν κατι εκατομμυρια οσο εμεις κοιμομασταν.
Phoenix7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Βρες κάτι παρόμοιο.. με τον τύπο στο παρακάτω βίντεο, άντε να έδωσε 200€ πριν 10 χρόνια, κέρδος έχει σίγουρα πάντως....
AristidisZ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Heybro είπε Προφανως και εχω επιγνωση. Αλλα σκεψου να εβαζα 1000. Τωρα θα ειχαν παει 14000. Και μιλαω για μικρες αποδοσεις οχι x10000 και x20000. Θα δειξει πως θα παει μεσα στο 2018. Προσωπικα ειμαι αισιοδοξος και δυστυχως αργησα να μπω στο παιχνιδι ενω αλλοι εβγαλαν κατι εκατομμυρια οσο εμεις κοιμομασταν. Και αν είχες βάλει 10Κ θα είχαν πάει 140,000 Δε το έκανες όμως Και εγώ που έπαιξα πόκερ πριν καμιά βδομάδα έβαλα 20€ και πήρα 50 Σκέψου να έπαιζα ένα 10χιλιαρο 1
GothicCrusader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Ripple Αν στο τέλος της χρονιάς δεν έχει τουλάχιστον 500% παραπάνω εγώ θα φάω το καπέλο μου. Κάνε και save το post. Πολύ μεγάλο bet. Δεν νομίζω να πάει 500% με τίποτα. Ο σκοπός του δεν είναι να έχει σχετικά σταθερή τιμή για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τράπεζες; Αν το αφήσουν να πάει +500% τότε δεν θα κάνει τον σκοπό του γιατί θα πλακώσουν οι speculators.
TiMoRiS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Να κάνεις διασπορά κινδύνου στην επένδυση σου. Μην γίνει καμία στραβή! 2
Heybro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Πολύ μεγάλο bet. Δεν νομίζω να πάει 500% με τίποτα. Ο σκοπός του δεν είναι να έχει σχετικά σταθερή τιμή για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τράπεζες; Αν το αφήσουν να πάει +500% τότε δεν θα κάνει τον σκοπό του γιατί θα πλακώσουν οι speculators. 6-7 δολλαρια θα εχει για πλακα το ripple μεχρι τελος του 2018. Το δινω να παει μεχρι 10-12 για παραπανω δυσκολα αλλα ποτε δεν ξερεις. x5 x10 δεν ειναι τιποτα. Τα x1000 να ψαχνεται εκει θα βγαλετε χρηματα.
Heybro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, cupra20vt είπε heybro σε ποια πλατφόρμα "παιζεις"? 19 νομισματα εχω ολα πανε πολυ καλα και ελπιζω μεσα στο 2018 ακομα καλυτερα. Εχω παρει την αρχικη επενδυση μαζι με ενα 50αρικο ακομα και τα αλλα καθονται.
thomasG4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, GothicCrusader είπε Πολύ μεγάλο bet. Δεν νομίζω να πάει 500% με τίποτα. Ο σκοπός του δεν είναι να έχει σχετικά σταθερή τιμή για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τράπεζες; Αν το αφήσουν να πάει +500% τότε δεν θα κάνει τον σκοπό του γιατί θα πλακώσουν οι speculators. Αυτό είναι απλά μύθος. Ίσα ίσα θέλουν μεγαλύτερη τιμή γιατί έτσι θα είναι πιο εύκολη μεταφορά μεγάλων ποσών μεταξύ τραπεζών με μικρότερο αριθμό XRP. Επίσης οι τράπεζες θέλουν το νόμισμα να έχει αξία, γιατί αλλιώς θα έφτιαχναν ένα κρυπτονόμισμα δεν θα το αγόραζε κανένας γιατί θα ήταν μόνο για εσωτερική χρήση και έτσι θα έκαναν τη δουλειά τους. Έλα όμως που όσο πιο δυνατό νόμισμα τόσο καλύτερα και για τη Ripple (άλλο 100 δις νομίσματα που αξίζουν απο 20 δολάρια το καθένα και άλλο 5 δολάρια) και για τις τράπεζες. Δες τι λέει και ο chief cryptographer της Ripple για το θέμα: https://www.xrpchat.com/topic/5280-valuation-models-xrp-the-digital-currency-vs-ripple-the-company/?tab=comments#comment-50182
GothicCrusader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Heybro είπε 6-7 δολλαρια θα εχει για πλακα το ripple μεχρι τελος του 2018. Το δινω να παει μεχρι 10-12 για παραπανω δυσκολα αλλα ποτε δεν ξερεις. x5 x10 δεν ειναι τιποτα. Τα x1000 να ψαχνεται εκει θα βγαλετε χρηματα. Ναι, συμφωνώ, και εγώ εκεί το βλέπω, περίπου στα 6-8 στο τέλος του 2018. Για κέρδη καλύτερα από άλλα μικρά που και δίνεις λίγα $$$ (μικρό ρίσκο) και αν δεν κάτσει δεν χάνεις τίποτα.
Zaknafein Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Σοβαρευτείτε λίγο και μην μπερδεύετε το 10000% με το x10000... το πρώτο είναι 100 φορές πάνω που όντως έγινε, το δεύτερο έγινε μόνο για το bitcoin (και κάτι παραπάνω) αλλά σε βάθος 7-8 ετών. Για να μιλήσουμε με νούμερα: Από 2.5 δις Market Cap (πλην Bitcoin), τώρα βρίσκονται κάπου στα ~433 δις... Δλδ x177, αλλά βγήκαν και αρκετά νομίσματα & tokens μέσα στο '17 (είχαμε και το ICO rush κτλ) οπότε μεσοσταθμικά είναι κάτω από x100. Φυσικά αυτό είναι τρομερή απόδοση, αλλά όπως λένε και τα διάφορα disclaimers "past performance is not indicative of future results" οπότε μην περιμένετε αυτό να επαναληφθεί (μπορεί κάποια, λίγα, νομίσματα να πετύχουν ίσως παρόμοιες επιδόσεις, αλλά γενικότερα the train has left the station). Να θυμίσω επίσης ότι έχουν παιχτεί και επικά market crashes στο παρελθόν, δεν ξέρω γιατί όλοι παίρνετε ως δεδομένο ότι η αγορά πάει μόνο πάνω... 1 1
Heybro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, GothicCrusader είπε Ναι, συμφωνώ, και εγώ εκεί το βλέπω, περίπου στα 6-8 στο τέλος του 2018. Για κέρδη καλύτερα από άλλα μικρά που και δίνεις λίγα $$$ (μικρό ρίσκο) και αν δεν κάτσει δεν χάνεις τίποτα. Κανω τις τελευταιες μερες mining νομισμα που εχει 0.003 δολλαρια. Και 10 λεπτα να παει το κερδος ειναι τεραστιο. Γενικα θελει διαβασμα μαζι με τυχη γιατι υπαρχουν και πολλα scam νομισματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις