Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τέτοιο πόσο μόνο cryptos. Διαλεξε καμία 10ρα νομίσματα αφού διαβάσεις πρώτα κάποια πράγματα και ΞΕΧΑΣΕ τα. Μην κοιτάς συνέχεια την τιμή και μπαίνεις στον πειρασμό να εξαργυρωσεις στο 2χ.Υπαρχει και η σχετική ιστορία ενός μέλους στο νήμα του μπιτκοιν που πούλησε τα dash του για ένα χιλιάρικο και τωρα θα άξιζαν.. 

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, saxos55 είπε

Με διακόσια ευρώ:

1. Αγοράζεις 5000 πλαστικές σακούλες από ένα σούπερ μάρκετ

2. 3.1.2019 στήνεσαι δίπλα στα ταμεία και σε όποιον θέλει σακούλα του την πουλάς 8 λεπτά αντί για 9.

Διακόσια ευρουδάκια στο νερό, μόνο εδώ θα τα ακούσεις αυτά φίλο. Πρόσεξε μόνο μην έχει βιοδιασπώμενες και τον Ιούλιο κλαις το κεφάλαιο σου.

:P

Θεϊκό...  +1000

• Like 1
Δημοσ.

Αγοράζεις ΣΗΜΕΡΑ (early bird) 2 εισιτήρια VIP (2x100=200 EURO) για την εμφάνιση των JAMIROQUAI στο RELEASE ATHENS 2018 στις 17 Ιουνίου.

Στις 15 Ιουνίου βάζεις αγγελία πως "κάτι σου έτυχε" και δεν θα πάς πουλώντας τα στην (τότε) τρέχουσα τιμής τους (Last stage bird) 2x150=300 ευρώ.

Έχεις κέρδος 50% σε λιγότερο από 6 μήνες με ελάχιστο κόπο και χωρίς ρίσκο.

Στην χειρότερη περίπτωση θα αρρωστήσει πάλι ο JAY KAY όπως έγινε πέρυσι και εσύ θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

(Να μείνουν απούλητα ΔΕΝ παίζει,παίζει όμως να εξαντληθούν μέχρι να το σκεφτείς να αγοράσεις)

Τώρα αν έχεις όρεξη να παζαρέψεις την τιμή τους μπαίνεις σε άλλα μονοπάτια που δεν θα στα πω εγώ...

Good luck ;)

• Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Heybro είπε

Προφανως υπαρχουν αρκετα scam coins η αλλα που αν και αξιζουν ποτε δεν βρισκουν το δρομο που τους αρμοζει. 1400 νομισματα υπαρχουν κοντα.

Ναι χαμός.

Μόλις έφτιαξα και το box για το mining του bible.

Σε pool κάνεις mine;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη αλλά αυτό μου ήρθε στο μυαλό

(άκυρο... είδα το ποσταρε άλλο μέλος νωρίτερα) 

Επεξ/σία από fotodv7
Δημοσ.

Στην θέση   σου  με Αυτό  το μικρό  ποσό   θα σκεφτομουν  πως  Γίνεται  να αποφέρει  ενα  Χ ψ  κέρδος   και οχι πως  θα  γίνω πλούσιος.  Και  τι σουπερ επένδυση   μπορώ  να κάνω. Πχ    να  αγορασεις  ενα  προϊόν  σε χαμηλή  τιμή   και να το μεταπουλησεις

Δημοσ.

Πάρνηθα. 150 ευρώ στο μηδέν και άλλα 150 στο 13. Αν κάτσει κάτι από τα δύο 5,400 στο χέρι. Δεν θεωρώ ότι αρκεί το ποσό για μακροπρόθεσμη επένδυση άρα με απλά λόγια yolo και καλή σου τύχη.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/1/2018 στις 12:16 ΜΜ, thomasG4 είπε

Ripple

Αν στο τέλος της χρονιάς δεν έχει τουλάχιστον 500% παραπάνω εγώ θα φάω το καπέλο μου. Κάνε και save το post.

Φιλε το εφαγες το καπελο σου η ακομα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...