Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Δεν θεωρώ καλύτερο το Z από το Z play. Το Z play είναι πληρέστερη συσκευή σαν σύνολο και ας έχει κατώτερο SOC.

Μα δεν εχει μονο κατωτερο cpu/gpu.Εχει και λιγοτερη μνημη ram,χειροτερη οθονη(αναλυση),χειροτερη καμερα. Μπορει εσυ προσωπικα να μην το θεωρεις καλυτερο,αλλα στην πραξη ειναι καλυτερο γιαυτο και κοστιζει περισσοτερο φυσικα και ας εχει χειροτερη αυτονομια ή αν δεν εχει θυρα ακουστικων.

Επισης χωρις moto mod η  premium κατασκευη παει περιπατο,οταν εχεις τα πινακια απο πισω απο την συσκευη να εξεχουν προς τα εξω.Και εν μερη σιγα την premium κατασκευη.Πλεον με κατω απο 250ευρω βρισκεις τηλεφωνα με Premium κατασκευη.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ζαχαρώνω το Mi Note 3 από εδώ

Είναι από το Official Mi Store και αναφέρει/εγγυάται ότι δεν έχει τελωνείο με την γρήγορη αποστολή.

Αρκετά καλό SoC, δυνατή κάμερα, καλή μπαταρία και καλό Screen Ratio.

Το παρήγγειλε συνάδελφος και περιμένω να έρθει να μου πει εντυπώσεις.

Σημ. Ξέρω τα ρίσκα για το τελωνείο αλλά εφόσον το αναφέρει στη σελίδα του Listing πιστεύω αν πάει κάτι στραβά θα μπορέσεις να τα διεκδικήσεις.

Επεξ/σία από loumbas
Δημοσ.

Δεν ειναι το προβλημα το τελωνειο αλλα η εγγυηση αυτη καθαυτη. Οχι μονο εχεις 1χρονο εγγυηση,αλλα φυσικα και με τις rom δεν ξερω τι παιζει,αν υποστηριζει 800αρα μπαντα(το mi6 δεν υποστηριζει πχ),και φυσικα αν σου παθει κατι θα εχεις θεματα με την αποστολη περα δωθε με Κινα.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο η αλήθεια είναι ότι δεν υποστηρίζει την 800ρα μπάντα με ότι αυτό συνεπάγεται...

Εγώ έχω συνηθίσει γιατί έχω το Redmi Note 3 Pro αλλά την έκδοση χωρίς την 800ρα με Vodafone πάροχο και στα μέρη που το χρησιμοποιώ δεν έχω κάποιο θέμα.

Δημοσ.

Όχι το Moto z play, επεξεργαστής ok δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μνήμη 3GB όταν τα περισσότερα σημερινά έχουν 4GB, σχήμα μες το bezel όταν η τάση είναι go bezeless. 

Εγώ θα έπαιρνα το Huawei Honor 7X. Πες μας και τί ακριβώς θέλεις από το κινητό σου να σου πούμε.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μα δεν εχει μονο κατωτερο cpu/gpu.Εχει και λιγοτερη μνημη ram,χειροτερη οθονη(αναλυση),χειροτερη καμερα. Μπορει εσυ προσωπικα να μην το θεωρεις καλυτερο,αλλα στην πραξη ειναι καλυτερο γιαυτο και κοστιζει περισσοτερο φυσικα και ας εχει χειροτερη αυτονομια ή αν δεν εχει θυρα ακουστικων.

Επισης χωρις moto mod η  premium κατασκευη παει περιπατο,οταν εχεις τα πινακια απο πισω απο την συσκευη να εξεχουν προς τα εξω.Και εν μερη σιγα την premium κατασκευη.Πλεον με κατω απο 250ευρω βρισκεις τηλεφωνα με Premium κατασκευη.

Τα πινάκια δεν είναι θέμα και χωρίς το μόντ που έχει μέσα 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ziaba είπε

Τα πινάκια δεν είναι θέμα και χωρίς το μόντ που έχει μέσα 

Δηλαδη πιστευεις οτι δεν ενοχλει τον κοσμο που δεν χρησιμοποιει θηκες να ειναι ετσι η πισω πλατη του κινητου αν δεν βαλει καποιο Mod?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Δηλαδη πιστευεις οτι δεν ενοχλει τον κοσμο που δεν χρησιμοποιει θηκες να ειναι ετσι η πισω πλατη του κινητου αν δεν βαλει καποιο Mod?

Αφού δίνει ένα mod καπάκι πίσω ανάλογα με την συσκευή μαζί με το πλαστικό bumper + υπάρχουν και στο εμπόριο από διάφορα υλικά (bamboo, ύφασμα) και χρώματα ...  Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούσε και σκέτο όσο έιχα το Ζ ήταν διακριτικά τα pins... Πιο σπαστικό ήταν που προεξειχε αρκετά το τζάμι τις κάμερας και γεμίζε αμυχες 

Δημοσ.
Στις 4/1/2018 στις 2:27 ΜΜ, loumbas είπε

Εγώ ζαχαρώνω το Mi Note 3 από εδώ

Είναι από το Official Mi Store και αναφέρει/εγγυάται ότι δεν έχει τελωνείο με την γρήγορη αποστολή.

Αρκετά καλό SoC, δυνατή κάμερα, καλή μπαταρία και καλό Screen Ratio.

Το παρήγγειλε συνάδελφος και περιμένω να έρθει να μου πει εντυπώσεις.

Σημ. Ξέρω τα ρίσκα για το τελωνείο αλλά εφόσον το αναφέρει στη σελίδα του Listing πιστεύω αν πάει κάτι στραβά θα μπορέσεις να τα διεκδικήσεις.

εχω την εντύπωση ότι με DHL είναι όχι μόνο σιγουρο το τελωνείο αλλά και τα + 60 € που χρεώνει η dhl για τις διαδικασίες εκτελωνισμού !!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xristos_2011 είπε

εχω την εντύπωση ότι με DHL είναι όχι μόνο σιγουρο το τελωνείο αλλά και τα + 60 € που χρεώνει η dhl για τις διαδικασίες εκτελωνισμού !!

Στο σύνδεσμο σου λέει ότι είναι "τριγωνική" η αποστολή και σου εγγυώνται ότι δεν πληρώνεις.

Λογικά με ticket στο AliExpress και screenshot του listing θα βγάλεις άκρη και ή θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή θα δεχτούν να πληρώσουν τελωνείο αυτοί. 

Δημοσ.
Στις 1/3/2018 στις 11:59 ΜΜ, ziaba είπε

Δώσε λινκ για z play από amazon όχι πωλητή του στα 240€...  γιατί δεν το βρίσκω 

Στο +/- είπα. Η συγκεκριμένη τιμή σήμερα είναι περί τα 260. 

https://www.amazon.de/Motorola-Moto-Play-Smartphone-Android-Weiß-Fine-Gold/dp/B01KUXKPLK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1515190253&sr=8-1&keywords=moto+z+play

Σε κάθε περίπτωση όμως ακόμα και από Ελλάδα στο κόστος που ορίζει ο άνθρωπος είναι σίγουρα η καλύτερη δυνατή και πληρέστερη επιλογή. Αν κατέβει σε κόστος τότε οι επιλογές πέφτουν σε δυνατότητες και ποιότητα αντίστοιχα ενώ δεν κερδίζει ούτε σε νεότητα κινητού γιατί κάποιοι λέτε ότι πρόκειται για παλιά συσκευή που. Παλιά ξεπαλιά android 8 θα πάρει (ή έχει ήδη πάρει) τη στιγμή που άλλες συσκευές "νεότερες" δεν θα το δούνε ούτε ζωγραφιστό. 

Για τα εισαγωγής που θέλει ο φίλος ας το σκεφτεί καλύτερα. Πέφτει πολύ έλεγχος και οι πιθανότητες να σε πιάσουν πλέον είναι μεγάλες και οι ρήτρες είναι βαριές και βαράνε στα αυτιά. Ας μην το ρισκάρει καλύτερα. 

Δημοσ.

Που τα είδες τα 260; 295 λευκό κιόλας βγαίνει καθαρά από άμαζον που έχει παίξει στα 250 πριν αρκετούς μήνες  ...  Με ένα 35αρι παίρνει το επόμενο μοντέλο Ζ2 δεν αξίζει πλέον το πρώτο εκτός αν πέσει κάποια στιγμή κάτω από 200 ευρώ ναι 

Τεσπα ας συμπληρώστει την φόρμα αλλιώς δεν έχει νόημα 

Δημοσ.

Παλι καλα που μπηκε στον κοπο ο συμφορουμιτης να μπει σε δικο του θεμα για να απαντησει σε αυτα που του εγιναν ερωτηση εδω και κοντα μια εβδομαδα τωρα.Τι να πω ρε γμτ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/5/2018 στις 8:43 ΜΜ, xristos_2011 είπε

Update:

Στο συνάδελφο ήρθε κανονικά από το σύνδεσμο που έχω στο αρχικό μου μήνυμα.

Ούτε τελωνεία ούτε επιπλέον χρεώσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update:

Στο συνάδελφο ήρθε κανονικά από το σύνδεσμο που έχω στο αρχικό μου μήνυμα.

Ούτε τελωνεία ούτε επιπλέον χρεώσεις.

Ηρθε με DHL ??

πόσες ημέρες έκανε ??

Επεξ/σία από xristos_2011

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...