giorgosvet Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, txcellas είπε 5οροφη πολυκατοικία 90τμ το κάθε διαμέρισμα. ΜΟ θερμοκρασίας 22-25 βαθμούς. Λειτουργεί 6-8 ώρες περίπου! (Χοντρικά) Μήνας περίπου 20-40 ευρώ. Ποιο είναι το μυστικό; ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ! Το έχουμε την τελευταία 15ετια σίγουρα (σπίτια,καταστήματα,σούπερ μάρκετ, οι πάντες) Τσεκάρετε το εγκυκλοπαιδικά! Δηλαδη για 5 -5,5 μηνες σεζον χειμωνα πληρωνεις 100-200 αντε 250 ευρω.1 με 1,5 ευρω την ημερα για 8 ωρες θερμανση 22-25 βαθμους.Μαλιστα.
txcellas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, giorgosvet είπε Δηλαδη για 5 -5,5 μηνες σεζον χειμωνα πληρωνεις 100-200 αντε 250 ευρω.1 με 1,5 ευρω την ημερα για 8 ωρες θερμανση 22-25 βαθμους.Μαλιστα. Μιλάμε βέβαια για πολύ κρύο. Συνήθως κάτω από 0 βαθμούς. Αν είχαμε τις κλασικές μεθόδους πετρέλαιο τότε...κλάφτα! Επισης η τηλεθέρμανση υπάρχει από το 1960 (στο wiki το διάβασα) μακαρι να είχε όλος ο κόσμος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά δεν ψήνονται και πολλοί να έχουν εργοστάσια της ΔΕΗ κοντά τους. Κατά τα άλλα πετρέλαιο/ΦΑ χωρίς ΕΦΚ, μόνο με ΦΠΑ θα ήταν αρκετά καλή λύση και πάλι... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Καλά δεν ψήνονται και πολλοί να έχουν εργοστάσια της ΔΕΗ κοντά τους. Κατά τα άλλα πετρέλαιο/ΦΑ χωρίς ΕΦΚ, μόνο με ΦΠΑ θα ήταν αρκετά καλή λύση και πάλι... Νομίζω το thread με τα ανέκδοτα είναι αλλού Ο ΕΦΚ μπήκε για το καλό μας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 6 minutes ago, Bourdoulas said: Νομίζω το thread με τα ανέκδοτα είναι αλλού Ο ΕΦΚ μπήκε για το καλό μας Δεν είπα ότι θα το κάνουν, αλλά θεωρητικά σε απόλυτες τιμές δεν είναι ακριβό το πετρέλαιο/ΦΑ.
speedman_26 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Να έμενες Αμερική και να είχες τους δικούς μας για κυβέρνηση και να είχαμε τιμές πετρελαίου όπως στην Ελλάδα θα είχε πεθάνει κόσμος από το κρύο
Bourdoulas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Ναι εννοείται. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έλεγε κάποτε ότι θα τον καταργήσει;
kitharas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, naive είπε Αφού το πληρώνεις που το πληρώνεις το πετρέλαιο, κοίτα τουλάχιστον να μην πηγαίνει χαμένο. Αν έχεις δοκιμάσει τα βασικά με εξαερώσεις κλπ, φώναξε ένα υδραυλικό να φτιάξει τα σώματα, ή καλύτερα πες στο διαχειριστή να φωνάξει γιατί το σύστημα είναι κοινόχρηστο (και το κομμάτι που είναι μέσα στο διαμέρισμά σου). Βλέπω ότι δεν υπάρχει διάθεση απο τη σπιτονοικοκυρά και ιδιοκτήτρια να φέρει εκείνη μάστορα. Οπότε σκέφτομαι να φερω δικό μου (με το ανάλογο κόστος βέβαια) να τσεκάρει και τα σώματα και την εγκατάσταση. Και αναλόγως πράττω. Άνοιξα το νήμα για να καταλάβω περίπου τι ποσό είναι λογικό να πληρώνω στο πετρέλαιο, έναν μέσο όρο, διαφορετικές εμπειρίες.
naive Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kitharas είπε Βλέπω ότι δεν υπάρχει διάθεση απο τη σπιτονοικοκυρά και ιδιοκτήτρια να φέρει εκείνη μάστορα. Οπότε σκέφτομαι να φερω δικό μου (με το ανάλογο κόστος βέβαια) να τσεκάρει και τα σώματα και την εγκατάσταση. Και αναλόγως πράττω. Άνοιξα το νήμα για να καταλάβω περίπου τι ποσό είναι λογικό να πληρώνω στο πετρέλαιο, έναν μέσο όρο, διαφορετικές εμπειρίες. Στο διαχειριστή πρέπει να απευθυνθείς, όχι στην ιδιοκτήτρια.
kitharas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, naive είπε Στο διαχειριστή πρέπει να απευθυνθείς, όχι στην ιδιοκτήτρια. Είναι το ίδιο άτομο
naive Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, kitharas είπε Είναι το ίδιο άτομο Τόσο το καλύτερο. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις ή θες να διατηρήσεις, πάντως αυτό που σου λέω ισχύει. Εφόσον έχεις βλάβη, φέρτην να τη διαπιστώσει η ίδια και να την αποκαταστήσει. Εγώ στη θέση σου θα τους έλεγα ότι είναι άδικο να πληρώνω για θέρμανση που δεν έχω (υπονοώντας ότι θα σταματήσω να το κάνω) για να τη ζορίσω.
toyo73 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, ThReSh είπε Δεν είπα ότι θα το κάνουν, αλλά θεωρητικά σε απόλυτες τιμές δεν είναι ακριβό το πετρέλαιο/ΦΑ. Λουξεμβουργο-Γερμανια και γενικα κεντρικη Ευρωπη το πετρελαιο εχει 55-60 λεπτα. Το ακριβοτερο πετρελαιο το εχουν τρεις ξεφτιλισμενες χωρες, με ξεφτιλισμενες κυβερνησεις, με τους μικροτερους μισθους και καργα κοινωνικη πολιτικη. Ελλαδα-Βουλγαρια-Ρουμανια. Ελα μωρε για σκληραγωγηση το κανουν, μην καλομαθουμε στην ζεστη, αλλα και για περιβαλοντικους λογους, οπως οι πλαστικες σακκουλες.Μην πει κανενας για φοροεισπρακτικους.Εαν ηταν φθηνο το πετρελαιο θα το καιγανε ολοι και θα ρυπανανε.Ειναι πολυ μπροστα αυτη η κυβερνηση.Μαλιστα γιαυτο κοψανε και το επιδομα.Μπορει στα επομενα χρονια να πληρωνεις και φορο πολυτελειας για καταναλωση πετρελαιου θερμανσης. Οι αγροτες πλεον καινε πετρελαιο κινησης γιατι του συμφερει απο πλευρα κοστους.Τραγικοι πραγματικα αυτοι που μας κυβερνανε. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από toyo73
kitharas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, naive είπε Τόσο το καλύτερο. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις ή θες να διατηρήσεις, πάντως αυτό που σου λέω ισχύει. Εφόσον έχεις βλάβη, φέρτην να τη διαπιστώσει η ίδια και να την αποκαταστήσει. Εγώ στη θέση σου θα τους έλεγα ότι είναι άδικο να πληρώνω για θέρμανση που δεν έχω (υπονοώντας ότι θα σταματήσω να το κάνω) για να τη ζορίσω. Αυτό το έχω κάνει. Ισχυρίζεται πως ήρθε μάστορας και το τσέκαρε, και η κατάσταση έφτιαξε. Εγώ αλλαγή πάντως δε βλέπω. Διακρίνω μια άρνηση από μέρους της γιαυτό και θα πιέσω ακόμα περισσότερο
maik42 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 τελευταιο οροφο 5οροφης πολυκατοικιας εκτεθιμενος απο 4 πλευρες. υπολογιζω και την πλακα γιατι απο εκει εχω τις περισοτερες απωλειες. απο περσυ Α/Θ εχω βρει την ησυχια και την ζεστη μου. μεχρι σημερα σε σχεση με τον περσινο χειμωνα ειμαι περιπου 500kw κατω.
kitharas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, maik42 είπε τελευταιο οροφο 5οροφης πολυκατοικιας εκτεθιμενος απο 4 πλευρες. υπολογιζω και την πλακα γιατι απο εκει εχω τις περισοτερες απωλειες. απο περσυ Α/Θ εχω βρει την ησυχια και την ζεστη μου. μεχρι σημερα σε σχεση με τον περσινο χειμωνα ειμαι περιπου 500kw κατω. Η καλύτερη λύση, ησυχάζει το κεφάλι σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα