panos2171 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, moumias είπε Ειναι δυσκολο πια να βρεις νομισμα που απο το 0 να παει χιλιαρικο η ακομα και κατοσταρικο. Τωρα τα αλλα που διπλασιαζουν καθημερινα,πρεπει να βαζεις χοντρα λεφτα για να βγαλεις και να αλλαζεις και καθε μερα νομισμα ωστε να πετυχαινεις την ανοδο. Για ripple και tron δεν ξερω...ασχοληθηκα με το πρωτο λιγο,τα εβγαλα στο διπλασιασμο. Με tron θα ασχοληθω τωρα που ειναι χαμηλα και βλεπουμε για κανενα μηνα. Τωρα γραφτηκα στην kucoin που εχει και νομισμα,το οποιο το πετυχα στα 7 ευρω και εχει παει 12...καλα ειναι. Για να καταλάβω ακριβώς τι παίζει μιας και όπως έχω αναφέρει είμαι αρχάριος γενικά σε ότι έχει σχέση με ανταλλαγές. Ας πούμε ότι αγοράζω το συγκεκριμένο νόμισμα στα 7€ έκαστο άρα με 100€ έχω αγοράσει 14.28 νομίσματα περίπου. Η τιμή πήγε 12 και τα πουλάω όλα άρα επιστρέφονται ~171€ και έχω κέρδος (χωρίς να υπολογίζω τα fees) 71€ σωστά; 1
glix Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, panos2171 είπε Για να καταλάβω ακριβώς τι παίζει μιας και όπως έχω αναφέρει είμαι αρχάριος γενικά σε ότι έχει σχέση με ανταλλαγές. Ας πούμε ότι αγοράζω το συγκεκριμένο νόμισμα στα 7€ έκαστο άρα με 100€ έχω αγοράσει 14.28 νομίσματα περίπου. Η τιμή πήγε 12 και τα πουλάω όλα άρα επιστρέφονται ~171€ και έχω κέρδος (χωρίς να υπολογίζω τα fees) 71€ σωστά; Εκτος κι αν δεν πεσει το Ευρω
Razor333 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Κατατοπιστικοτατος να σε καλα θα το ψαξω φαινεται να συμφερει με την τιμη που εχει το zcash αυτη τη στιγη. Εχω και νυχτερινο συν την εκπτωση συνεπειας που περνω παντα απο ΔΕΗ. Για να τα κανεις cash δεν γινεται μετατροπη σε bitcoin και μετα μεσω kraken να τα στειλεις στην τραπεζα? Ετσι εξαργυρωσα πριν κατι μερες 150 ευρω σε verge τα εκανα bitcoin και μετα σε ευρω μεσω kraken και σε 12 ωρες ειχα τα χρηματα στην τραπεζα. Το zcash θα παει 3 4 χιλιαρικα μεχρι το 2020 οπως το βλεπω εχει πολυ χαμηλο total supply. Δοκιμασα προς το παρον exmo/coinbase αλλα ακομα να καταφερω να κανω verification, το exmo εχει και απευθειας σε zcash, στις αλλες περιπτωσεις κανεις καποιο αλλο νομισμα, γενικα πρεπει να ανεβω Βουλγαρια για λογαριασμο (ακομα και σκοπια για λογαριασμο σε δολαρια), γιατι δεν ψηνομαι να βαλω Ελληνικη καρτα. Το zcash ειναι το κυριο coin που ασχολουνται ολοι με τις nvidia και γενικα το supply δεν θα ανεβει ξαφνικα, εκτος και αν με τις 1170/1180 ανεβουν τα sol/s στον θεο. Η titan v ξεπερναει τα 1000sol/s με το ρευμα που θελει μια 1080, οποτε μαλλον απο τις 1180 θα περιμενα 800-900sol/s με λιγοτερο ρευμα και απο 1070, αναλογα και τι μνημες θα εχουν. 1
panos2171 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, glix είπε Εκτος κι αν δεν πεσει το Ευρω Ναι είναι κι αυτό. Πάντως το όλο concept αυτό δεν είναι;
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Razor333 είπε Δοκιμασα προς το παρον exmo/coinbase αλλα ακομα να καταφερω να κανω verification, το exmo εχει και απευθειας σε zcash, στις αλλες περιπτωσεις κανεις καποιο αλλο νομισμα, γενικα πρεπει να ανεβω Βουλγαρια για λογαριασμο (ακομα και σκοπια για λογαριασμο σε δολαρια), γιατι δεν ψηνομαι να βαλω Ελληνικη καρτα. Το zcash ειναι το κυριο coin που ασχολουνται ολοι με τις nvidia και γενικα το supply δεν θα ανεβει ξαφνικα, εκτος και αν με τις 1170/1180 ανεβουν τα sol/s στον θεο. Η titan v ξεπερναει τα 1000sol/s με το ρευμα που θελει μια 1080, οποτε μαλλον απο τις 1180 θα περιμενα 800-900sol/s με λιγοτερο ρευμα και απο 1070, αναλογα και τι μνημες θα εχουν. Zcash δεν μπορεις να στειλεις σε bittrex η cryptopia και να τα μετατρεψεις σε btc απευθειας?Ετσι κανω με τα νομισματα που εχω και μετα τα στελνω σε kraken κτλ και τα κανω ευρω. Ολη η ουσια ειναι στο ρευμα. Το να δωσω 1000 ευρω παραπανω το χρονο σε ρευμα δεν ειναι τιποτα εφοσον βγαλω 4 5 χιλιαρικα με το zcash. Εδω και μερες minarw bbp ειναι ακομα στις αρχες του με cpu μονο και εχω περιπου 1500 νομισματα. Το zcash ειναι στα 3 εκατομμυρια νομισματα αυτη τη στιγμη και δεν βλεπω καπου πιο θα ειναι το cap μελλοντικα αν μεινει κατω απο τα 10 εκατομμυρια θα παει σιγουρα 2 3 χιλιαδες. Αν μπορεις να μου στειλεις ενα πμ πιο miner χρησημοποιεις και πιο pool για το zcash να το τρεξω λιγο να δω τι πιανει η gpu μου.
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, panos2171 είπε Για να καταλάβω ακριβώς τι παίζει μιας και όπως έχω αναφέρει είμαι αρχάριος γενικά σε ότι έχει σχέση με ανταλλαγές. Ας πούμε ότι αγοράζω το συγκεκριμένο νόμισμα στα 7€ έκαστο άρα με 100€ έχω αγοράσει 14.28 νομίσματα περίπου. Η τιμή πήγε 12 και τα πουλάω όλα άρα επιστρέφονται ~171€ και έχω κέρδος (χωρίς να υπολογίζω τα fees) 71€ σωστά; Ετσι ακριβως. Περνεις ενα νομισμα στα 10 λεπτα παει σε 1 2 χρονια 1 ευρω το στελνεις απο το wallet σου σε καποιο exchange το κανεις btc και το πουλας για ευρω τα οποια τα κανεις εμβασμα με sepa στην τραπεζα. Τον αυγουστο που πρωτο αγορασα για να μην ρισκαρω πολλα εβαλα 110 ευρω σε 14 νομισματα. Σχεδον ολα ανεβηκαν. Ενα πηρε x90 δηλαδη με 6 ευρω που ειχα αγορασει 2500 νομισματα απο ενα αξιζουν τωρα 500 ευρω περιπου. Απο αυτα πηρα τα 150 οποτε πηρα οτι εβαλα συν καποιο κερδος και τα αλλα τα αφησα στο wallet μηπως ανεβουν και αλλο. Σε 4 μηνες τα 110 εγιναν 1200 ευρω απο τα οποια τα 1050 τα εχω ακομα στα πορτοφολια και αυριο μπορει να αξιζουν 5000 ειτε 0 ευρω. Σαν χρηματιστηριο ειναι αλλα πιο ασφαλες απο το πραγματικο μιας και τα cryptocoins τωρα τα μαθαινει ο κοσμος και αν πιαναμε τη μοδα το 2010-2013 θα μπορουσαμε να βγαζαμε πραγματικα χρηματα που θα εφταναν και για τα δισεγγονα μας χωρις κοπο. Αλλα ποσοι επιασαν τη μοδα? Το 2010 με εναν απλο υπολογιστη εφτιαχνες ενα σωρο bitcoin χωρις κοπο. Σε πολλες διοργανωσεις διαγωνισμων παιχνιδιων εδιναν bitcoin.40 50 αναλογα τα οποια ειχαν 100 ευρω με 2 ευρω το ενα. Τα παιδια τα παρατουσαν μιας και δεν ηξεραν τι ειναι τα bitcoins και τωρα εχουν ξεχασει το passphrase τους απο τα wallet και κλαινε. 50btc τωρα αξιζουν 700χιλιαδες ευρω ενω τοτε αξιζαν 100. 2
project.breeze Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xakou είπε Η φούσκα του TRON έσκασε... Προσοχή μην αγοράζετε νομίσματα όταν είναι στο pick τους... Το λέω γιατί το σκεφτόμουν αλλά τελευταία στιγμή δεν το πήρα και εδώ μέσα γράφτηκε ότι θα πάει στα ύψη... Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Το TRON είχε μία πτώση χτες που όπως τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν κλασσική κίνηση των whales να ξεφορτωθούν αρκετά TRΧ να ρίξουν την τιμή λόγω του πανικού που προκλήθηκε και να ξαναγοράσουν χαμηλά. Όλα αυτά ξεκίνησαν από 1 post στο reddit όπου κάποιος ανώνυμος ισχυρίστηκε πως ο ιδιοκτήτης της TRON πούλησε 1.2 δις νομίσματα και πως όλο αυτό ήταν μία απάτη. Κλασσική κίνηση FUD. Μην επηρεάζεστε από τέτοια πράγματα γιατί αυτό θέλουν οι καιροσκόποι ώστε να αγοράζουν χαμηλά και να κερδίζουν πολλαπλά. Σκεφτείτε μέσο-μακροπρόθεσμα. Εδώ Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από project.breeze
panos2171 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 34 λεπτά πριν, Heybro είπε Ετσι ακριβως. Περνεις ενα νομισμα στα 10 λεπτα παει σε 1 2 χρονια 1 ευρω το στελνεις απο το wallet σου σε καποιο exchange το κανεις btc και το πουλας για ευρω τα οποια τα κανεις εμβασμα με sepa στην τραπεζα. Τον αυγουστο που πρωτο αγορασα για να μην ρισκαρω πολλα εβαλα 110 ευρω σε 14 νομισματα. Σχεδον ολα ανεβηκαν. Ενα πηρε x90 δηλαδη με 6 ευρω που ειχα αγορασει 2500 νομισματα απο ενα αξιζουν τωρα 500 ευρω περιπου. Απο αυτα πηρα τα 150 οποτε πηρα οτι εβαλα συν καποιο κερδος και τα αλλα τα αφησα στο wallet μηπως ανεβουν και αλλο. Σε 4 μηνες τα 110 εγιναν 1200 ευρω απο τα οποια τα 1050 τα εχω ακομα στα πορτοφολια και αυριο μπορει να αξιζουν 5000 ειτε 0 ευρω. Σαν χρηματιστηριο ειναι αλλα πιο ασφαλες απο το πραγματικο μιας και τα cryptocoins τωρα τα μαθαινει ο κοσμος και αν πιαναμε τη μοδα το 2010-2013 θα μπορουσαμε να βγαζαμε πραγματικα χρηματα που θα εφταναν και για τα δισεγγονα μας χωρις κοπο. Αλλα ποσοι επιασαν τη μοδα? Το 2010 με εναν απλο υπολογιστη εφτιαχνες ενα σωρο bitcoin χωρις κοπο. Σε πολλες διοργανωσεις διαγωνισμων παιχνιδιων εδιναν bitcoin.40 50 αναλογα τα οποια ειχαν 100 ευρω με 2 ευρω το ενα. Τα παιδια τα παρατουσαν μιας και δεν ηξεραν τι ειναι τα bitcoins και τωρα εχουν ξεχασει το passphrase τους απο τα wallet και κλαινε. 50btc τωρα αξιζουν 700χιλιαδες ευρω ενω τοτε αξιζαν 100. Πολύ κατατοπιστικός. Πρακτικά δηλαδή cryptocoins δε μπορείς να ανταλλάξεις απευθείας σε €€, πρέπει να μεσολαβήσει το btc. Στο wallet τα αφήνεις όσο θες χωρίς να υπάρχουν κάποια fees;
Heybro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, panos2171 είπε Πολύ κατατοπιστικός. Πρακτικά δηλαδή cryptocoins δε μπορείς να ανταλλάξεις απευθείας σε €€, πρέπει να μεσολαβήσει το btc. Στο wallet τα αφήνεις όσο θες χωρίς να υπάρχουν κάποια fees; Ναι παντα θελει btc η eth η ltc αναλογα πια ανταλακτηρια το υποστηριζουν. Στο wallet μπορεις να τα αφησεις οσα χρονια θελεις δεν υπαρχει κανενα fee.
sndev Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, zio10 είπε Εντάξει δε νομίζω ότι έσκασε, δεν είχε πάει και πολύ ψηλά να πεις και έπεσε απότομα. Εγώ έχω πάρει κάτι λίγα και βλέπουμε. Το ethereum πάει ολοταχώς για τα 1000€ μου φαίνεται ε; λιγο λιγο σταθερά ανεβαίνει κ από λιγο μέρα μέρα ,επένδυσα αρκετα κ ξεκίνησα mining και έτσι το παρακολουθώ στενά, πιστεύω πολύ στο χ2 του μέσα στο 18 , ηδη απο μέσα Δεκέμβρη που το έπιασα στα 710 δολαρια σήμερα ειναι στα 1050 δολαρια Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από sndev 1
thanos-buzzzzy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Στις 3/1/2018 στις 10:50 ΜΜ, giannis808 είπε Kαι εγω αυτη την στιγμη ειμαι στην φαση που εχω ενα μικροποσο που θελω να διαθεσω σε coin και δεν ξερω ποιο να διαλεξω! Τα ίδια ακριβώς κ εγώ.....
giannis808 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Εδω και μερες minarw bbp ειναι ακομα στις αρχες του με cpu μονο και εχω περιπου 1500 νομισματα. Στα 740 είμαι εγώ σήμερα. Λέω να κόψω την βασική παραγωγή που είχα τα τελευταία δύο 24ωρο και να αφήνω 1-2 θρεντ σε 1-2 πισι να βγάζουν κάνα 2αρι hps να ανεβαίνουν σιγά σιγά μέχρι να επέλθει (ελπίζουμε) η άνοδος
xray2201 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα ξεκίνησα και γω πριν 10 μέρες κάποια € που δε θα μου λείψουν. Δε με ενδιαφέρει το daily trading. Είχα πάρει XRP , WAVES ,λίγο ETH και 2 μικρά (προς το παρόν). Έβαλα στο kraken και από κει τα έκανα ETH και τα μετέφερα. Μήπως κάνω βλακεία και υπάρχει πιο οικονομικός τρόπος; Έκανα και λίγο CPU mining και έβγαλα ~1000 CREPCOIN που θα βγει σε λίγο. Αξίζει να συνεχίσω ή να κάνω bibble;
glix Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Απο ICO εχετε δει καποια που να σας αρεσει να μπω να διαβασω λιγακι ? Προσωπικα με αρεσε η Swissborg 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις