Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχει ενα θεμα η οθονη μου εδω και 2 3 μηνες και σημερα πηρα στην dell να τους ζητησω αλλαγη. 

Πραγματικα οσα ειχα ακουσει για το service της dell ειναι αληθεια. 

Εξηγησα το προβλημα στο ανθρωπο στο τηλεφωνο του εδωσα και το service tag , μου λεει θα προχωρησουμε σε αντικατασταση. 

Μετα μου λεει οτι θα πρεπει να δωσω στο  κουριερ οτι μου στειλουν αυτοι απο την dell. 

Η ερωτηση ειναι η εξης: αν και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα να ειναι του κουτιου η οθονη παρα μονο να ειναι αριστη απο αποψη εμφανισης και λειτουργικοτητας υπαρχει περιπτωση δλδ να μου στειλουν σκετο το μονιτορ χωρις βαση ξερω γω η κατι παρομοιο? 

Εχει τυχει σε καποιον κατι τετοιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Καλησπερα εχει ενα θεμα η οθονη μου εδω και 2 3 μηνες και σημερα πηρα στην dell να τους ζητησω αλλαγη. 

Πραγματικα οσα ειχα ακουσει για το service της dell ειναι αληθεια. 

Εξηγησα το προβλημα στο ανθρωπο στο τηλεφωνο του εδωσα και το service tag , μου λεει θα προχωρησουμε σε αντικατασταση. 

Μετα μου λεει οτι θα πρεπει να δωσω στο  κουριερ οτι μου στειλουν αυτοι απο την dell. 

Η ερωτηση ειναι η εξης: αν και δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα να ειναι του κουτιου η οθονη παρα μονο να ειναι αριστη απο αποψη εμφανισης και λειτουργικοτητας υπαρχει περιπτωση δλδ να μου στειλουν σκετο το μονιτορ χωρις βαση ξερω γω η κατι παρομοιο? 

Εχει τυχει σε καποιον κατι τετοιο?

Προφανώς δεν είδε το θέμα σου, οπότε άν θες στείλε ένα pm στον cpttony, που πρόσφατα πήρε την αλλαγή απο dell για το περι δούναι και λαβείν. Πάντως σε hp και dell έρχεται refurbished όπως είπε ο xristaras.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα με πηραν τηλεφωνο ενας τυπος ,μου μιλουσε στα αγγλικά ,παιζει να μην καταλαβα ουτε τα μισα από αυτα που μου ειπε...

Από ότι κατάλαβα μου ειπε ,οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο το μοντέλο της οθονης μου στην αποθηκη και θα περιμένουν να τους ερθει στην αποθηκη για να μου το στείλουν, τον ρωτησα ποσο θα παρει και μου ειπε περιπου 5 εργασιμες. Παιζει να στείλουν καινουριο ?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες καλησπέρα εχθες μου ηρθε η αντικατασταση της οθόνης. Δεν εχει το προβλημα της προηγουμενης αλλα εχει λιγο bleeding κατω μεση προς αριστερα (η προηγουμενη δεν ειχε καθόλου).

Βεβαια με τη φωτινότητα που χρησιμοποιω (20) δεν ειναι τοσο αισθητο.

Αξιζει να γκρινιαξω για αλλη η να την κρατησω?

φωτεινοτητα 100%

5a623256d27bc_20180119_194440430.jpg.8ff4899ecba93a7307944088cb698899.jpg

φωετινότητα 20%

5a62325f1ba22_20180119_194816428.jpg.219a06d392b452f3806c78a5fb8be60d.jpg

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...