Diffakoc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδεια εχω περιπου 1 χρονο ebanking στην alpha bank και γενικα ολες οι διαδικασιες στην alpha bank ειναι γρηγορες..σε σχεση με την εθνικη που εχω ακουσει οτι ειναι καπως ιδιοτροπη τραπεζα..Θα ηθελα να μαθω τι δικαιολογητικα χρειαζεται αλλα απο καποιoν που πηγε προσφατα να κανει την ιδια διαδικασια γιατι τα δικαιολογητικα αλαζουν απο καιρο σε καιρο. Ευχαριστω εκ των προτερων! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από Diffakoc
vacero Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν γνωρίζω να απαντήσω στην ερώτηση σου αλλά αδικείς το ebanking της εθνικής. Το χρησιμοποιώ χρόνια και είναι πάρα πολύ απλό στη χρήση. 1
Diffakoc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, vacero είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν γνωρίζω να απαντήσω στην ερώτηση σου αλλά αδικείς το ebanking της εθνικής. Το χρησιμοποιώ χρόνια και είναι πάρα πολύ απλό στη χρήση. Δεν εννοω αυτο στο κατω κατω δεν το εχω χρησιμοποιησει και ποτε αυριο θα παω.Λεω γενικα για ολες τις υπερεσιες της εθνικης σε σχεση με αλες τραπεζες ζηταει υπερβολικα χαρτια που κατεχει ηδη για εσενα.
moutsa Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Spoiler Αν τα στοιχεία που έχεις δώσει στην τράπεζα είναι πλήρες και ενημερωμένα δεν χρειάζεται τίποτα παρά μόνο Ταυτότητα. Διαφορετικά θα πρέπει να προσκομίσεις σίγουρα καποιο πρόσφατο λογαριασμό τηλεφώνου η ρεύματος και εκκαθαριστικο εφοριας.
Diffakoc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Αυτα τα εχω ολα τα χαρτια απλως οτι ανοιξα λογαριασμο λογικο ηταν να θελουν πολλα χαρτια,μετα που εβγαλα καρτα ατμ ζητουν τα ιδια ενω τα ειχαν,και αυριο που θα παω σιγουρα θα τα ξανα ζητησουν ενω τα εχουν ηδη. Ενω αυτο δεν συμβαινει στις αλλες τραπεζες.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάλο είναι να έχεις μαζί σου ταυτότητα εκκαθαριστικό και σίγουρα θέλει βεβαίωση από πάροχο (Cosmote, Vodafone, Cyta, Wind) ότι σου ανήκει κάποιος αριθμός κινητού. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Diffakoc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Αυτα ακριβως μου ειχαν ζητησει για να βγαλω καρτα ατμ.. Ευχαριστω πολυ παιδεια.. Αυριο θα παω και αν εχει αλαξει κατι θα ενημερωσω και εσας.
Dimi00 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Diffakoc είπε Γεια σας παιδεια εχω περιπου 1 χρονο ebanking στην alpha bank και γενικα ολες οι διαδικασιες στην alpha bank ειναι γρηγορες..σε σχεση με την εθνικη που εχω ακουσει οτι ειναι καπως ιδιοτροπη τραπεζα..Θα ηθελα να μαθω τι δικαιολογητικα χρειαζεται αλλα απο καποιoν που πηγε προσφατα να κανει την ιδια διαδικασια γιατι τα δικαιολογητικα αλαζουν απο καιρο σε καιρο. Ευχαριστω εκ των προτερων! Καλησπέρα! Κοιτα. Αν στην εθνική τράπεζα εχεις επικαιροποιημενα τα στοιχεία σου, όπως πχ. Εκκαθαριστικο και χαρτί από τον παροχο της κινητής σου τηλεφωνίας, ότι ο αριθμός σου δηλαδή σου ανήκει, δε χρειάζεται να προσκομισεις τίποτα. Μονο την ταυτότητα σου. Έτσι εγινε στην περίπτωσή μου, πριν 6 μήνες . Αλλά καλού κακού τηλεφώνησε σε ένα υποκατάστημα να σου πουν. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00
Hapatingo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Πριν λίγο καιρό πήγα να βγάλω νέες χρεωστικές κάρτες στην Πειραιώς. Και μου ζήτησαν τα ίδια ακριβώς έγγραφα που ζητούν στο άνοιγμα λογαριασμού. Ο λόγος ήταν οτι η ευρωπαϊκή τράπεζα ορίζει πως θα πρέπει τα έγγραφα να ανανεώνονται. Από το 2011 είχα να επισκεφτώ τράπεζα. Λόγο μεγάλης χαρτούρας, το τηρούν μόνο όταν έχει να κάνει με νέες αιτήσεις κοκ.
Diffakoc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Παιδια πηγα σημερα και εδωσα μονο ταυτοτητα γιατι τα υπολοιπα εγγραφα τα ειχαν απο πιο παλια..
stelios18120 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Έχω ebanking σε alpha bank και εθνική Και τα 2 πολύ καλά και εύκολα. Βάζεις και ένα pin για ευκολία στην σύνδεση και είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα