leonady2 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Γειά σας και από μένα. Πρόσφατα (πριν από κανά 2 μήνες περίπου) αντιμετώπισα και εγω κάποια προβλήματα με μούχλα ειδικότερα μέσα στο μπάνιο παρότι έχω στο σπίτι και αφρυγραντήρα ο οποίος δουλέυει ασταμάτητα. Το πρόβλημά μου το έλυσα με ένα ειδικό υγρό που μου πρότεινε ένας φίλος και από τότε όπως φαίνεται έχω βρει την ησυχία μου. Το υγρό λέγεται ''Αντιμουχλικό σπρευ Bison mildew remover'' και είναι σχετικά χαμηλή η τιμή του. Ελπίζω να βοήθησα!! 1
Hawk_K Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, Το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής. Έχω νοικιάσει με την κοπέλα μου ένα σπίτι το οποίο σε γενικές γραμμές είναι όπως το θέλαμε για την εποχή που βρέθηκε και γενικά μας αρέσει και ιδανικά δνε θέλουμε να το αλλάξουμε στο κοντινό μέλλον. Το σπίτι έχει 2 υπνοδωμάτια. Στο ένα έχουμε την κρεβατοκάμαρά μας και το άλλο προσωρινά έχει γίνει αποθήκη. Αυτό το δεύτερο δωμάτιο έχει μία διπλή μπαλκονόπορτα και 2 μεγάλα παράθυρα. Όλα αυτά στην ίδια πλευρά του δωματίου. Τα παράθυρα επειδή δεν είναι διπλά όταν έξω έχει κρύο άνω στο τζάμι υγροποιείται ο αέρας και αρχίζουν και στάζουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μούχλα στον τοίχο κάτω από τα παράθυρα. Η ερώτηση μου δεν είναι τόσο στο πως θα αντιμετωπίσουμε την υγρασία από τους τοίχους αλλά κυρίως πως θα αντιμετωπίσω το θέμα με το στάξιμο από τα παράθυρα. Κόψαμε την θέρμανση σε εκέινο το δωμάτιο αλλά επειδή το βλέπει ο ήλιος τα πρωϊνά ζεσταίνεται οπότε το απόγεμα αρχίζει να φαίνετια η υγροποίηση στα τζάμια.
aristarhos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Στις 9/1/2018 στις 2:37 ΜΜ, Apollonas25 είπε πως αντιμετωπίζεται; Αν είναι σαν μαύρα στίγματα, είναι από την υγρασία στην ατμόσφαιρα. Ιδίως αν είναι στο μπάνιο. Καθαρίζει με απλό μείγμα ζεστού νερού και χλωρίνης. Να αερίζεις το δωμάτιο κάθε μέρα μερικές ώρες. Όχι κλεισούρα.
fmarkos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Η καλύτερη λύση για όλα αυτά είναι αφυγραντήρα, είχα κι εγώ θέμα με μούχλες και τέτοια τον χειμώνα και από πέρυσι που πήρα αφυγραντήρα βρήκα την υγειά μου. Αν δεν υπάρχει δυνατότητα τότε θέλει καλό αέρισμα κάθε μέρα όπως λέει ο φίλος πιο πάνω.
ziaba Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Hawk_K είπε Καλησπέρα, Το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής. Έχω νοικιάσει με την κοπέλα μου ένα σπίτι το οποίο σε γενικές γραμμές είναι όπως το θέλαμε για την εποχή που βρέθηκε και γενικά μας αρέσει και ιδανικά δνε θέλουμε να το αλλάξουμε στο κοντινό μέλλον. Το σπίτι έχει 2 υπνοδωμάτια. Στο ένα έχουμε την κρεβατοκάμαρά μας και το άλλο προσωρινά έχει γίνει αποθήκη. Αυτό το δεύτερο δωμάτιο έχει μία διπλή μπαλκονόπορτα και 2 μεγάλα παράθυρα. Όλα αυτά στην ίδια πλευρά του δωματίου. Τα παράθυρα επειδή δεν είναι διπλά όταν έξω έχει κρύο άνω στο τζάμι υγροποιείται ο αέρας και αρχίζουν και στάζουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μούχλα στον τοίχο κάτω από τα παράθυρα. Η ερώτηση μου δεν είναι τόσο στο πως θα αντιμετωπίσουμε την υγρασία από τους τοίχους αλλά κυρίως πως θα αντιμετωπίσω το θέμα με το στάξιμο από τα παράθυρα. Κόψαμε την θέρμανση σε εκέινο το δωμάτιο αλλά επειδή το βλέπει ο ήλιος τα πρωϊνά ζεσταίνεται οπότε το απόγεμα αρχίζει να φαίνετια η υγροποίηση στα τζάμια. άλλαξε σπίτι όσο προλαβαίνεις και δεν έχετε πολλά πράγματα αλλιώς θα υποφέρεις πληρώνοντας την ΔΕΗ για αφύγρανση και θέρμανση Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από ziaba
dhmak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα η υγρασία στο ταβάνι του μπάνιου (ανοιχτό το παράθυρο όλο το 24ώρο) έχει αρχίσει και το ξεφλουδίζει. .αμώτο φασαρία, τώρα θα πρέπει να αρχίσω το ξύσιμο και το βάψιμο και μετά λέω να τοποθετήσω και ένα ανεμιστηρακι. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από dhmak
papoys1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Hawk_K είπε Καλησπέρα, Το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής. Έχω νοικιάσει με την κοπέλα μου ένα σπίτι το οποίο σε γενικές γραμμές είναι όπως το θέλαμε για την εποχή που βρέθηκε και γενικά μας αρέσει και ιδανικά δνε θέλουμε να το αλλάξουμε στο κοντινό μέλλον. Το σπίτι έχει 2 υπνοδωμάτια. Στο ένα έχουμε την κρεβατοκάμαρά μας και το άλλο προσωρινά έχει γίνει αποθήκη. Αυτό το δεύτερο δωμάτιο έχει μία διπλή μπαλκονόπορτα και 2 μεγάλα παράθυρα. Όλα αυτά στην ίδια πλευρά του δωματίου. Τα παράθυρα επειδή δεν είναι διπλά όταν έξω έχει κρύο άνω στο τζάμι υγροποιείται ο αέρας και αρχίζουν και στάζουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μούχλα στον τοίχο κάτω από τα παράθυρα. Η ερώτηση μου δεν είναι τόσο στο πως θα αντιμετωπίσουμε την υγρασία από τους τοίχους αλλά κυρίως πως θα αντιμετωπίσω το θέμα με το στάξιμο από τα παράθυρα. Κόψαμε την θέρμανση σε εκέινο το δωμάτιο αλλά επειδή το βλέπει ο ήλιος τα πρωϊνά ζεσταίνεται οπότε το απόγεμα αρχίζει να φαίνετια η υγροποίηση στα τζάμια. Οι περισσότεροι τα δωμάτια-αποθήκες τα έχουν συνήθως κλειστά χωρίς αερισμό. Ανοίγεις το παράθυρο όταν έχει καλό καιρό και ειδικά βοριαδάκι με χαμηλή υγρασία (πάρε ένα υγρασιόμετρο με 5 ευρώ από JUMBO) να στεγνώσει το δωμάτιο.Η υγρασία είναι συσωρευμένη σε ρούχα χαλιά στο πάτωμα και όταν χτυπήσει ήλιος και ζεσταθεί το δωμάτιο ατμοποιείται κολάει σε κρύες επιφάνειες και υγροποιείται πάλι. Κοινώς κάνει ένα συνεχόμενο κύκλο.Καλό αερισμό όπως είπα να σγεγνώσει το δωμάτιο γιατί θα σου μαυρίσει και τους τοίχους. 1
Doubt Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 https://www.praktiker.gr/p/sprei-pattex-bagno-sano-antimuffa-kata-tis-mouxlas-70088 Στα 3,99 καλή περίπτωση μου φάνηκε και το πήρα. Προσοχή στη χρήση και καλός αερισμός του χώρου γιατί "βαράει" άσχημα. Αν στάξει σε ρούχο, κλάψτε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα