Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, skar1983 είπε

Λοιπόν τα κατάφερα μετά που έβαλα μικρότερη φωτογραφία μιας και μου έβγαζε κάποιο μήνυμα λάθους ακαταλαβίστικο.

Χθες τους καλούσα στο τηλέφωνο, αλλά δεν μπόρεσα να πιάσω γραμμή.

Από τα σχόλια εδώ βλέπω ότι θα βάλουν πορεία εξέλιξης στο μενού τους. Καλό αυτό μιας και δεν μου ήρθε κανένα email διότι μου φάνηκε σαν να έκανα αίτηση στο κενό .

Μα αντε πες μου εσύ, δε θα επρεπε να στείλουν ενα email επιβεβαιωσης? Καταθέτεις προσωπικά στοιχεια στο site τους. Μαϊμουδουπηρεσια.. 

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Μα αντε πες μου εσύ, δε θα επρεπε να στείλουν ενα email επιβεβαιωσης? Καταθέτεις προσωπικά στοιχεια στο site τους. Μαϊμουδουπηρεσια.. 

Ελλαδιστάν.

1. Δεν σου στέλνει email επιβεβαίωσης
  2. Δεν σου βγάζει μήνυμα αν βάλεις φωτογραφία με μεγάλες διαστάσεις - μέγεθος να την αλλάξεις
  3. Δεν υπάρχει το κουμπί για την πορεία της εξέλιξης
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ είχα βγάλει κάρτα σε γκισέ όταν πλήρωνα μηνιαία, οπότε έχω ήδη προσωποποιημένη, αλλά τώρα με τη κάρτα ανεργίας έκανα αίτηση και γι αυτήν αν και κανονικά δεν μου ακούγεται λογικό. Η κάρτα θα πρέπει να είναι μία και απλά να της φορτώνεται η πληροφορία πέρι μειωμένου ή δωρεάν κομίστρου. Κατά τα άλλα ναι τραγικό, ούτε ένα confirmation email να ξέρουμε ότι έγινε η αίτηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 2018 σε βαρέθηκα είπε

βοηθειααααα

Δοκίμασε να βάλεις το ονοματεπώνυμο σου, όπως και τα άλλα στοιχεία με κεφαλαία.

Ξέρουμε πότε θα αποσταλούν οι κάρτες ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, 2018 σε βαρέθηκα είπε

βρε εχω δοκιμάσει τόνους χωρίς τόνους πεζά κεφαλαια γκρικλις ελληνικά αρχαϊκα τιποτα

Για μπες απο κινητό να κανεις αιτηση, αν εκανες απο κινητό μπες  απο πισι

Επεξ/σία από Dimi00
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράψτε όνομα / επώνυμο όπως ακριβώς αναγράφονται στην ταυτότητα σας.

Εγω έγραφα Δημήτρης αλλα επειδή στην ταυτότητα αναφέρομαι ως Δημήτριος μου έβγαζε συνέχεια λάθος, μέχρι που άλλαξα το όνομα σε Δημήτριος.

Έκανα την αίτηση 8/1 και ελπίζω απο βδομάδα να έρθει.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Υπαρχει θεμα και με την αντιστοιχια ονοματων.

Οταν παω να κανω αιτηση για την μητερα μου βγαζει παντα λαθος το επωνυμο ενω ειναι τσεκαρισμενα παντου σωστο. (amka.gr, taxinet, oaed.gr κτλπ)

Στο τηλεφωνο απλα μου ειπαν οτι επειδη ανοιξε προχθες ισως εχει προβλημα η εφαρμογη και να δοκιμασω αργοτερα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Εγώ είχα βγάλει κάρτα σε γκισέ όταν πλήρωνα μηνιαία, οπότε έχω ήδη προσωποποιημένη, αλλά τώρα με τη κάρτα ανεργίας έκανα αίτηση και γι αυτήν αν και κανονικά δεν μου ακούγεται λογικό. Η κάρτα θα πρέπει να είναι μία και απλά να της φορτώνεται η πληροφορία πέρι μειωμένου ή δωρεάν κομίστρου. Κατά τα άλλα ναι τραγικό, ούτε ένα confirmation email να ξέρουμε ότι έγινε η αίτηση.

κι εγω ειχα βγαλει φοιτητική προσωποιημενη αλλα πλεον εχω ορκιστεί (ελεγα οτι θα παρει ακομα καιρο να βγαλουν ημ/νια ορκομωσιας) και πρεπει να την «μετατρεψω» σε ανεργου.. Να κανω yolo αιτηση σκεφτηκα στην αρχη ομως μετα σκεφτηκα: θα μπλεξω με τη γραφειοκρατια της ! Θα παω ενα απογευμα αν δεν εχει πολυ κοσμο να περιμενω να ρωτησω σε γκισε... (αμα μου πουν καντε ονλαιν αιτηση τοτε : αλαχου ακμπαρ κεμπαμπ μπαμ στο λορδεμπου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μικρά παιδιά είπαμε ότι δεν θέλουν προσωποποιημενη; Φαίνεται ότι δεν είναι 18 σίγουρα.

Επεξ/σία από orck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πληρωνουν μισο εισιτηριο απο εξω και πανω νομιζω? δεν ειμαι σιγουρος ειπωθηκε πιο πανω αν θυμαμαι καλα!

edit : αρα θα θελουν προσωποποιημενη αυτο εννοω...

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dhmak είπε

Γράψτε όνομα / επώνυμο όπως ακριβώς αναγράφονται στην ταυτότητα σας.

Εγω έγραφα Δημήτρης αλλα επειδή στην ταυτότητα αναφέρομαι ως Δημήτριος μου έβγαζε συνέχεια λάθος, μέχρι που άλλαξα το όνομα σε Δημήτριος.

Έκανα την αίτηση 8/1 και ελπίζω απο βδομάδα να έρθει.

ελληνικα ή λατινικα τύπε; σε περιπτωση διπλου ονοματος βαζω παύλα; εχω απελπιστει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...