Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προσωποποιημένη κάρτα απο πρίν μείνω άνεργος φορτισμένη , το συστημα δεν με αφήνει να υποβαλω αίτηση για να βγαλω καρτα ως ανεργος γιατι ο αριθμός μητρώου χρησημοποιείται. Τι μπορώ να κάνω?

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Dreamcatcher είπε

Εχω την εντύπωση πως πρέπει να χεις πάντα μαζί σου και βεβαίωση ανεργίας. Η καρτα ειναι μονο για να ανοίγουν οι μπάρες. Για ποσο καιρο ισχυει δεν γνωριζω

δεν αναγραφει πανω η καρτα? αμεσως με το που προσκομισες τα δικαιολογητικα σου εδωσαν την καρτα?

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, alan2 είπε

Εχω προσωποποιημένη κάρτα απο πρίν μείνω άνεργος φορτισμένη , το συστημα δεν με αφήνει να υποβαλω αίτηση για να βγαλω καρτα ως ανεργος γιατι ο αριθμός μητρώου χρησημοποιείται. Τι μπορώ να κάνω?

Μαλλον αυτο που θα κανω κι εγω, σε υπαλληλο στα εκδοτηρια... :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα που μου το πες, θα πω οτι την εχασα τοτε και οτι πλεον ειμαι ανεργος οχι φοιτητης [κοστος επανεκδοσης 2ευρω οπως και να εχει]

Tελικα αποφάσισα να περιμένω επίσημη ανακοίνωση.. Πηγα σε γκισε μου ειπαν δεν εχουν επισημη ενημέρωση, στο αθενς τρανσπορτ επισης λεει να περιμενουμε καλυτερα... τι να πεις

Επεξ/σία από panosno1com
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, panosno1com είπε

καλα που μου το πες, θα πω οτι την εχασα τοτε και οτι πλεον ειμαι ανεργος οχι φοιτητης [κοστος επανεκδοσης 2ευρω οπως και να εχει]

Tελικα αποφάσισα να περιμένω επίσημη ανακοίνωση.. Πηγα σε γκισε μου ειπαν δεν εχουν επισημη ενημέρωση, στο αθενς τρανσπορτ επισης λεει να περιμενουμε καλυτερα... τι να πεις

Ελλάς. Συνεννόηση μπουζούκι :lol:

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Dimi00 είπε

Ελλάς. Συνεννόηση μπουζούκι :lol:

Ακριβως. Μου ειπε : δεν εχουμε επισημη ενημερωση να περιμενετε και να μετακινηστε με τα χαρτια.. μα ετσι κι αλλιως με τα χαρτια θα μετακινουμαι απλα θελω και τη καρτα ετοιμη. Ισως να παω στα κεντρικα του οασα κοντα στη Βικτώρια να ρωτησω  αν μπορουν να μου «μετατρεψουν» την φοιτητικη σε ανεργου... εστω και με το 2ευρω της επανεκδοσης!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, κανένα νέο σχετικά με το πότε θα ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα να βλέπουμε το status της αίτησής μας;

Εγώ κι αρκετοί άλλοι γνωστοί μου, έχουμε δηλώσει και το e-mail μας κατά την αίτηση, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν ξέρουμε τίποτα σχετικά με την κατάσταση της αίτησης.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλυτερο πιστευω εαν βρεις χρονο να πας σε ενα γκισε να βγαλεις , ιδανικα σε ωρα που δεν εχει πολυ κοσμο ! ;) . Εχε μαζι σου το χαρτι και οποιο αλλο δικαιολογητικο (εννοω ανεργια αμεα ή οτιδηποτε) και φωτο αν δεν εχεις σε βγαζουν αυτοι, στη δικη μου ηταν βραδυ και ισα που φαινομαι διοτι ειναι το τζαμι του εκδοτηριου μπροστα συν οτι εχω βγει σαν τον bean επειδη δεν ειπε τπτ) . Στη βγαζει στο 5λεπτο ! Μονο που εγω την πατησα και μου ειπε οτι πρεπει να τη φορτισω με μηνιαια καρτα αλλα ευτυχως τοτε ειχα το πασο οποτε ηταν 15 ευρω και παει στα κομματια , το χρησιμοποιησα εκεινες τις μερες. Στο leoforeia.gr μου ειπαν οτι μπορεις να την βγαλεις και άδεια !

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Καλυτερο πιστευω εαν βρεις χρονο να πας σε ενα γκισε να βγαλεις , ιδανικα σε ωρα που δεν εχει πολυ κοσμο ! ;) . Εχε μαζι σου το χαρτι και οποιο αλλο δικαιολογητικο (εννοω ανεργια αμεα ή οτιδηποτε) και φωτο αν δεν εχεις σε βγαζουν αυτοι, στη δικη μου ηταν βραδυ και ισα που φαινομαι διοτι ειναι το τζαμι του εκδοτηριου μπροστα συν οτι εχω βγει σαν τον bean επειδη δεν ειπε τπτ) . Στη βγαζει στο 5λεπτο ! Μονο που εγω την πατησα και μου ειπε οτι πρεπει να τη φορτισω με μηνιαια καρτα αλλα ευτυχως τοτε ειχα το πασο οποτε ηταν 15 ευρω και παει στα κομματια , το χρησιμοποιησα εκεινες τις μερες. Στο leoforeia.gr μου ειπαν οτι μπορεις να την βγαλεις και άδεια !

τι εννοεις να τη φορτωσει? αφου ειναι δωρεαν ,αλλαξε κατι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 3DJIN είπε

τι εννοεις να τη φορτωσει? αφου ειναι δωρεαν ,αλλαξε κατι?

ναι δωρεαν ειναι ,απλα η κ@ρι0λ@ μου ειπε : ααα ειναι υποχρεωτικο να τη φορτισετε για την πρωτη εκδοση....  και δεν το ηξερα εγω οτι ειναι δωρεαν, το εμαθα μετα ! Ουτε μου εκοψε να πω, οκ φορτισε την με ενα εισιτηριο... Παντως μου εδωσε αποδειξη , πιστευω δεν τα καβατζωσε τα 15 :P

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.

Αν κάποιος δούλευε και έβγαλε κάρτα, αν απολυθεί/παραιτηθεί και γίνει άνεργος θα πρέπει να βγάλει νέα κάρτα; Επίσης και το αντίθετο, αν κάποιος ήταν άνεργος και έβγαλε κάρτα, αν βρει δουλειά και δεν θα είναι πλέον άνεργος θα πρέπει να βγάλει πάλι άλλη κάρτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...