Προς το περιεχόμενο

Νέα δυνατότητα: ερωτήσεις για αγγελίες


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Super Moderators

Με τη μετάβαση στη νέα πλατφόρμα, το insomnia προσφέρει στα μέλη τη δυνατότητα να δέχονται ερωτήσεις για τις αγγελίες τους τις οποίες, εφόσον κρίνουν ότι θίγουν ένα σημαντικό σημείο (ενδεχομένως κάποια πληροφορία που απουσιάζει από την αγγελία ή κάποια χρήσιμη διευκρίνιση σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσφερόμενου αντικειμένου) μπορούν να την προβάλλουν δημόσια στη σελίδα της αγγελίας.

Με τον τρόπο αυτό, απαντώντας μία φορά στην ερώτηση, ο δημιουργός της αγγελίας μπορεί να προλάβει παρόμοιες ερωτήσεις, κερδίζοντας χρόνο για τον ίδιο και τους ενδιαφερόμενους για την αγγελία.

Από τις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεών σας, μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε μήνυμα όταν κάποιο μέλος θέτει μια ερώτηση για αγγελία σας, να την ελέγχετε και, εφόσον την κρίνετε χρήσιμη, να τη δημοσιεύετε.

Με τον τρόπο αυτό η κατάχρηση της νέας δυνατότητας τερματίζεται  (ήδη με τη μετάβαση στο νέο σύστημα αξιoλογήσεων είχε τερματιστεί η κατάχρηση των αξιολογήσεων για σχολιασμό τιμής κτλ.) και τα μέλη έχουν ενεργότερη συμμετοχή στη διαχείριση των αγγελιών τους.

Όπως πάντα, τα μέλη που εντοπίζουν κάποιο πρόβλημα σε αναρτημένη αγγελία, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας μέσω των αναφορών.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...