Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η Νικολέτα τραγική έπαιζε με δύο άσχετες και έβγαλε χειρότερο πιάτο μέχρι και το βουρλο με τη ραστα έβγαλε ολοκληρωμένο πιάτο.

Σίχαμα Συμεωνίδη 

Σίχαμα Μαγκυ

Δημοσ.

Σίχαμα σαχλοκώδωνα με τα κίτρινα δόντια που νομίζεις πως είσαι μαγείρισσα. Τραγική η Νικολέτα που έχασε με κάτω τα χέρια από τις άσχετες που δεν ξέρουν να κλείσουν ούτε το μίξερ.

Δημοσ.

Ναι όντως ειναι λιγο τραγικο το επιπεδο, ο Λάμπρος θα έκανε περίπατο με αυτούς τους νουμπαδες πραγματικά.

• Like 1
Δημοσ.

Που θα πάει δεν θα τη γλυτώσεις Γωγω θα φύγεις αργά η γρήγορα. Μου την σπας όσο η Αγγελική πέρυσι αλλά τουλάχιστον εκείνη δεν ήταν αντιαισθητική 

giphy.gif

Δημοσ.

Πως μπορω να μαθω με το καινουργιο συστημα του φορουμ ποιος διαχειριστης διεγραψε μια δημοσιευση μου για να μπορεσω να καταλαβω το λαθος και ποιον κανονα παραβιασα; Παλιοτερα ερχοταν μυνημα τωρα δεν βλεπω τιποτα.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, orck είπε

Πως μπορω να μαθω με το καινουργιο συστημα του φορουμ ποιος διαχειριστης διεγραψε μια δημοσιευση μου για να μπορεσω να καταλαβω το λαθος και ποιον κανονα παραβιασα; Παλιοτερα ερχοταν μυνημα τωρα δεν βλεπω τιποτα.

Επεσε μεγαλο τσεκουρι χθες.:)

Δεν χρειαζεται να εχεις κανει κατι σοβαρο, αρκει να ειναι οφ τοπικ ή τρολοποστ. Και αυτα που γραφουμε τωρα μαλλον θα παρουν τον ιδιο δρομο.

Παντως αν οντως θες να μαθεις, ο ορθος τροπος ειναι να απευθυνθεις στο καταλληλο τμημα του φορουμ, κατω κατω, στα faqs.

Δημοσ.

Ο πιτσιρικας ειναι στην εφηβεια και φαινεται να περναει τη φαση του. Αντι να  δουλεψει σαν επαγγελματιας (οπως εμαθε στο λοντον) και να βγαλει μια πιαταρα , ηταν αλλου γι αλλου και μαλιστα δεν εδειχνε να τον πολυνοιαζει το ενδεχομενο της ηττας.

Του ευχομαστε τα καλυτερα τοσο στις κουζινες οσο και στα παρκε !

Δημοσ.

Οταν καταφερνεις να χανεις απο το βλημα και το φρικιο, εισαι οχι για μαστερ σεφ, ουτε για να τυλιγεις πιτογυρα στο γυραδικο της γειτονιας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το αγαπημενο μου σε αυτους τους διαγωνισμους ειναι οταν γινεται κατι τετοιο 

Επεξ/σία από antemore
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...