Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ξεκινήσω με το budget που είναι στα 60 ευρώ. Κυρίως για τρέξιμο. Και αν έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε κάτω από 60 ευρώ. Γνωρίζω πως για ένα ζευγαρι καλά παπούτσια θα πρέπει να δώσεις 150-200 ευρώ αλλά καταρχάς το budget είναι στα 60 και δεν θα τρέξω σε μαραθώνιο.Για τρέξιμο-προπόνηση.

• ADIDAS Cosmic 2 BB3583
  • Reebok Sublite XT Cushion 2.0 MT BD5537
  • Nike Downshİfter 7 852459-002
Δημοσ.

Δεν υπαρχει καλο παπουτσι,αλλα παπουτσι που ταιριαζει στο πως τρεχουμε.Ψαξε για heel striker,foot striker, υπερπρηνισμος,υποπρηνισμος και θα καταλαβεις τι εννοω.Το καταλληλο παπουτσι το βρισκεις μετα απο βιντεοσκοπηση την ωρα που τρεχεις σε διαδρομο,για να βρεις πως παταει το ποδι σου οταν τρεχεις

• Like 5
Δημοσ.

ισχυουν τα παραπανω ολα

επισης κανενα απο τα 3 δεν ειναι καθαρόαιμο για τρεξιμο ειναι αθλητικα μεν αλλα για γυμναστηριο πιο πολυ

αν εισαι αθηνα ευκολα και τωρα στις εκπτωσεις μπορεις να βρεις καλυτερα απο αυτα τα 3 για τρεξιμο

δες και new balance και saucony

ποτέ παπουτσι αμα δεν το δοκιμασεις στο ποδι σου, μετα παιζει ρολο το βαρος σου και σε τι εδαφος θα τρεχεις κυριως

Δημοσ.

Προσωπικα επειδη ημουν αθλητης στιβου χρονια και επειδη ετρεχα και εξω στο δρομο αρκετα χιλιομετρα τη βδομαδα χρησιμοποιουσα adidas.
Δεν ειχα κανενα παραπονο και δεν εδινα και 150-200 για καθε ζευγαρι ΑΛΛΑ δε μου βγαζε και πανω απο 12-15 μηνες το ζευγαρι.

Με βαρια το 100αρη σα budget θα βρεις πολλες αξιολογες επιλογες,αλλα πρεπει παντα να τα δοκιμασεις. Περνα απο ενα μαγαζι με αθλητικα/πολυκαταστημα και δοκιμασε πολλα. μετα παρηγγειλε απο σκρουτζ.

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τα Saucony είναι απλά άλλα παπούτσια. Χωρίς να είμαι δρομέας αποστάσεων, τα θεωρώ ό,τι καλύτερο και ποιοτικότερο σε θέμα παπουτσιού τρεξίματος.
Αμέσως μετά, τα ASICS (με προσωπική προτίμηση στα ASICS Gel).  

Και μετά το χάος. 

Αλλά αν δεν δοκιμάσεις, δεν παίρνεις παπούτσι. Είχα πάει στην Saucony στην Αθήνα (στο Φάρο Ψυχικού) και ο πωλητής είχε ασχοληθεί μαζί μου κάνα 20λεπτο μέχρι να βρούμε το σωστό παπούτσι για το πόδι μου, ανεβοκατέβαινα στον ηλεκτρικό διάδρομο που είχαν στο κατάστημα για να το 'τρέξω' πριν το πάρω. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, cumulus είπε

Δεν υπαρχει καλο παπουτσι,αλλα παπουτσι που ταιριαζει στο πως τρεχουμε.Ψαξε για heel striker,foot striker, υπερπρηνισμος,υποπρηνισμος και θα καταλαβεις τι εννοω.

Βλέπω ότι θέλει λίγο μελέτη το πράγμα.Πολύ χρήσιμες πληροφορίες πρώτη φορά τις ακούω.

8 ώρες πριν, xrhstosiak είπε

ισχυουν τα παραπανω ολα

επισης κανενα απο τα 3 δεν ειναι καθαρόαιμο για τρεξιμο ειναι αθλητικα μεν αλλα για γυμναστηριο πιο πολυ

αν εισαι αθηνα ευκολα και τωρα στις εκπτωσεις μπορεις να βρεις καλυτερα απο αυτα τα 3 για τρεξιμο

δες και new balance και saucony

ποτέ παπουτσι αμα δεν το δοκιμασεις στο ποδι σου, μετα παιζει ρολο το βαρος σου και σε τι εδαφος θα τρεχεις κυριως

saucony αυτή την μάρκα πρώτη φορά την ακούω/βλέπω είναι ποιοτικά καλή;

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Ναι εννοείτε ότι θα τα δοκιμάσω πρώτα απλά αυτά ήταν να το πω τα ποια δημοφιλή σε αυτα τα χρήματα γι' αυτο.Τρέξιμο προτιμώ κυρίως σε χώμα.

Και οι περισσότεροι απ' ότι βλέπω προτείνετε ASICS είμαι λίγο επιφυλακτικός με αυτή την μάρκα όχι σε απόδοση/εμφάνιση(που δεν έχει κάμοία σχέση η εμφάνιση είναι το τελευταίο που κοιτάω όταν είναι να πάρω τέτοιου είδους παπουτσια αλλά λέω..) αλλά σε ποιότητα είχα παλιότερα πριν καμοια δεκαετια μέσα με περίπου 6-8 μηνες ξεκόλλησαν από κατω.Τη να πω με βάλατε σε σκέψεις για adidas ποιο πολύ πήγαινα τωρά θα το ψάξω...

Επεξ/σία από atrwtos
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, θελω τα φωτα σας για αγορα αθλητικων παπουτσιων οσο γινεται καλυτερων και οικονομικοτερων (πρωτοτυπο !!).Τα παπουτσια δεν τα  θελω για τρεξιμο αλλα για περπατημα επειδη ειμαι 130 κιλα και με σοβαρο   προβλημα στη μεση (πλζ μη μου πειτε να χασω κιλα,το ξερω ) Βασικα μ ενδιαφερει ο πατος τους να ειναι οσο γινεται μαλακοτερος .Εκανα μια ερευνα στο διαδυκτιο και περισοτερο με μπερδεψε  παρα  με φωτισε .Ονομασιες οπως cloudfoam ,alphabounce , gel ,κλπ γεμισαν το μυαλο μου χωρις να μπορεσω να καταλαβω πιο ειναι ποιοτικα καλυτερο απο τα αλλα. Με λιγα λογια θελω ενα παπουτσι που να νοιωθω οτι παταω σε αφρολεξ η σε φουσκες (αν ειναι δυνατον!!!) . Πλαφον για ολ αυτα τα 60 ευρω.  Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ΑΤΛΑΣ-59 είπε

Καλησπερα, θελω τα φωτα σας για αγορα αθλητικων παπουτσιων οσο γινεται καλυτερων και οικονομικοτερων (πρωτοτυπο !!).Τα παπουτσια δεν τα  θελω για τρεξιμο αλλα για περπατημα επειδη ειμαι 130 κιλα και με σοβαρο   προβλημα στη μεση (πλζ μη μου πειτε να χασω κιλα,το ξερω ) Βασικα μ ενδιαφερει ο πατος τους να ειναι οσο γινεται μαλακοτερος .Εκανα μια ερευνα στο διαδυκτιο και περισοτερο με μπερδεψε  παρα  με φωτισε .Ονομασιες οπως cloudfoam ,alphabounce , gel ,κλπ γεμισαν το μυαλο μου χωρις να μπορεσω να καταλαβω πιο ειναι ποιοτικα καλυτερο απο τα αλλα. Με λιγα λογια θελω ενα παπουτσι που να νοιωθω οτι παταω σε αφρολεξ η σε φουσκες (αν ειναι δυνατον!!!) . Πλαφον για ολ αυτα τα 60 ευρω.  Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δες αυτό

https://www.sportsshoes.com/product/miz2979/mizuno-wave-paradox-4-running-shoes/

Ψάξε μήπως βρεις και κανά asics kayano, αλλά δύσκολο τόσο χαμηλή τιμή.

Δημοσ.

Ωραιο το mizuno σε ενδιαφερουσα τιμη αλλα μονο σε παιδικο (6  και 6,5) , τα kayano οντως υψηλα αλλα μηπως ξερεις κατι γι αυτα;

http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/253882/s/adidas-cloudfoam-ultimate-m/

http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/242500/s/nike-aptare-essential-m/

http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/278303/s/adidas-alphabounce-rc-m/

http://www.heavenofbrands.com/gr/catalog/product/view/id/280498/s/asics-gel-exalt-4-m/

Σ ευχαριστω για την απαντηση.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ερώτηση και από μένα.. Σε κάποιο καιρό θα είμαι εξωτερικό για 2 εβδομάδες που προβλέπεται αρκετό περπάτημα τύπου 10χλν τη μέρα.. Έχω κάποια για τρέξιμο (όταν πήγαινα) της under armour Αλλά πλέον Τα έχω 4 χρόνια και αν και το πέλμα είναι σε καλή κατάσταση, σκέφτηκα να πάρω 

Υπαρχει κάποια πρόταση μέχρι 70 ευρώ? 

Ίσως και πιο κάτω αν γίνεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...