blade-17 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα σε όλους στις γιορτές δούλευα και έχω πάρει μερικά οφειλόμενα ρεπό και τώρα που ξεμπλοκαραμε και επέστρεψε κόσμος από άδειες ο διευθυντής του νοσοκομείου είπε στην κοπελα που βγάζει το προγραμμα να μου τα βάλει να τα παίρνω σιγά σιγά δηλαδή 1-2 την εβδομαδα για να τελειώσουν αλλά χωρίς να με ρωτήσει. Έχει δικαίωμα να μου τα βάλει όποτε θελει αυτος; έχω π.χ. Τα κρατούσα για να φυγω 10 μέρες μαζεμένες και όχι να παίρνω 3 την εβδομαδα.
papoys1 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Από τη στιγμή που εσύ δεν του ζήτησες κάτι διαφορετικό ναι μπορεί και θα σου τα δώσει έτσι για να βγαίνει το πρόγραμμα καλίτερα για αυτόν.Δεν υπάρχει κανονισμός που να προβλέπει πως θα δοθούν τα οφειλόμενα ρεπώ απλά να δοθούν με τρόπο ώστε να μη διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας ο προϊστάμενος θα σου πει ότι θα σου τα δώσει από 2-3 κάθε φορά. Απλά πήγαινε,βρες και μία δικαιολογία και ζήτησέ του αν γίνεται να σου τα δώσει όλα μαζί γιατί θέλεις πχ να πας στο χωριό να βοηθήσεις κάποιο συγγενή να κλαδέψει π.χ. τις ελιές του γιατί σου έδωσε δύο δοχεία λάδι αντί για πληρωμή..
gokuthelegend Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μιλάμε για τις άδειες που είχες το 2017, έτσι; Έχω την εντύπωση πως αν μια χρονιά σου περισσέψουν άδειες και μπει ο νέος χρόνος, τότε πρέπει να τις καταναλώσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα. Προβλέπεται από τον νόμο αυτό. Αλλιώς μπορεί να θεωρηθεί ότι ο εργοδότης δεν στις έδωσε και να έχει πρόβλημα μετά και να τον τρέχουν. Φυσικά το ποιο σωστό θα ήταν να στο εξηγήσει πρώτα, ότι θα πρέπει να τις καταναλώσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα, και να επέλεγες εσύ μετά πότε ακριβώς.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Τα οφειλόμενα ρεπό και να πεις ποτε τα θέλεις ειναι προτίμηση, ο προϊστάμενος σου μπορεί να το αποδεχτεί μπορεί και όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα