alagond3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ. Γνωρίζουμε αν τα καταστήματα τύπου Ralph Lauren, Nike κλπ κόβουν τιμολόγια σε κέντρα τύπου Mall?
kormos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 17 hours ago, alagond3 said: Καλησπέρα σας. Θέλω να κάνω μια ερώτηση λογιστικής φύσεως που ίσως φανεί λίγο χαζή. Εάν έχω μια επιχείρηση π.χ. κατάστημα ρούχων και θέλω να δημιουργήσω Site, μπορώ στο Site να πουλάω προϊόντα που έχω αγοράσει με τιμολόγιο π.χ. από το Mall? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα χρειαστείς λογικά φορολογικό μηχανισμό...
alagond3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνωρίζω πως τέτοια θέματα δε λύνονται μέσα από Forums και θα απευθυνθώ στον λογιστή. Μέχρι τότε όμως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί χρειάζομαι κατι τετοιο; Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από alagond3
kormos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, alagond3 said: Γνωρίζω πως τέτοια θέματα δε λύνονται μέσα από Forums και θα απευθυνθώ στον λογιστή. Μέχρι τότε όμως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί χρειάζομαι κατι τετοιο; Έκδοση Αποδείξεων παροχής υπηρεσιών από 1-1-2015
alagond3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Οκευ, ευχαριστώ. Γενικότερα, σαν διαδικασία, στέκει η αγορά προϊόντων από καταστήματα εμπορικών με μάρκες τύπου Ralph Lauren - Nike - Adidas και η μεταπώληση τους μέσω internet? Δεν ρωτάω αν το κρίνετε επικερδές, ρωτάω αν μπορεί να γίνει νόμιμα.
vadou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Όπως είπες και εσύ παραπάνω, "τέτοια θέματα δε λύνονται μέσα από Forums και θα απευθυνθώ στον λογιστή." Ότι και να σου πουν εδώ, δε θα ξέρεις αν ισχύει ή όχι και είναι πολύ σοβαρό για να το αφήσεις στην τύχη
kormos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, alagond3 said: Οκευ, ευχαριστώ. Γενικότερα, σαν διαδικασία, στέκει η αγορά προϊόντων από καταστήματα εμπορικών με μάρκες τύπου Ralph Lauren - Nike - Adidas και η μεταπώληση τους μέσω internet? Δεν ρωτάω αν το κρίνετε επικερδές, ρωτάω αν μπορεί να γίνει νόμιμα. Όπως είπε και ο @vadou είναι κάτι που το συζητάς καθαρά με το λογιστή σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα