Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Πώς αυτό το σύστημα διασφαλίζει πως δεν θα μου πάρει κάποιος άλλος την βαλίτσα;

δεν υπαρχει τροπος :( απλα πρεπει να εισαι εκει οταν βγουν να την παρεις :P πολλες φορες εχουν γινει λαθη απο ιδιες βαλιτσες,γιαυτο καλο ειναι να βαλεις πανω κανενα μπρελοκ η κατι για να μπορεις να την ξεχωρίσεις και να ξερεις οτι ειναι 100% η δικια σου :) εκτος απο αυτο αν δεις καποιο σπασιμο στην βαλιτσα η κατι που δεν το ειχε πας κατευθειαν στο γραφειο για να το αναφερεις αν βγεις εξω τελος :(

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Και γιατί δεν κλέβουν κάποιες βαλίτσες συστηματικά;

θα ρισκάρεις να παρεις μια βαλιτσα που μπορει να εχει μεσα άπλυτα σώβρακα , στο αεροδρόμιο με τον ιδιοκτήτη να σε βλεπει να την παίρνεις και να αρχιζει να φωναζει ? και την ασφάλεια του αεροδρομίου κοντα  ??? τα λεφτα και τα αξιας αντικείμενα ολοι τα βαζουν στο backpack στην καμπινα ;)

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ.

Γιατί δεν είναι ανώμαλοι να κλέβουν εσώρουχα και ρούχα. Εκτός αν κάποιος είναι ανόητος και βάζει χρήματα/πολύτιμα αντικείμενα στη βαλίτσα που παραδίδει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Και γιατί δεν κλέβουν κάποιες βαλίτσες συστηματικά;

Συστηματικά;

Δηλαδή θα κάνεις πτήσεις μόνο και μόνο για μπορέσεις να πάρεις μια τυχαία βαλίτσα όταν φτάσεις κάπου;

Εκτός και αν νομίζεις ότι μπορείς να μπεις έτσι στο χώρο που έρχονται οι βαλίτσες. Λες και πας για καφέ...

Does not compute.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, funbreaker είπε

ε σιγά, λες μπερδεύτικα. Σιγά το ρίσκο.

οταν βγαίνεις μετα πας στη βαλιτσες η βαλιτσες δεν βγαίνουν ποιο πριν απο εσενα :) αρα το ποιο πιθανό ειναι την ωρα που θα πας να την παρεις να σε δει αυτος που την εχει :) αν ειναι κανας κοκαλιάρης  οκ, αμα ειναι κανενας σφιχτής την εκατσες :) αστο που σου λεω :P :P

Επεξ/σία από darkman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, darkman είπε

οταν βγαίνεις μετα πας στη βαλιτσες η βαλιτσες δεν βγαίνουν ποιο πριν απο εσενα :) αρα το ποιο πιθανό ειναι την ωρα που θα πας να την παρεις να σε δει αυτος που την εχει :) αν ειναι κανας κοκαλιάρης  οκ, αμα ειναι κανενας σφιχτής την εκατσες :) αστο που σου λεω :P :P

Εσύ την βαλίτσα σου παρτην ιδιαίτερη, κλασσικες μαυρες ειναι το 80% των συνταξιδιωτων σου. Παρτην με αστεράκια, παρε βαλιτσα star wars, βαλιτσα της παναθας(χαχαχα) 

Darkμan δε πηγαινε σε σενα αγάπη, παλι μαντάρα τα εκανα! 

Επεξ/σία από Dimi00
Δημοσ.
20 minutes ago, NT1G said:

Συστηματικά;

Δηλαδή θα κάνεις πτήσεις μόνο και μόνο για μπορέσεις να πάρεις μια τυχαία βαλίτσα όταν φτάσεις κάπου;

Εκτός και αν νομίζεις ότι μπορείς να μπεις έτσι στο χώρο που έρχονται οι βαλίτσες. Λες και πας για καφέ...

Does not compute.

Όχι δεν το νομίζω, αλλά πολλοί ταξιδεύουν συχνά.

Και 3-4 φορές τον χρόνο να ταξιδέψεις ισχύει η απορία μου.

Βασικά η απορία μου δεν είναι γιατί δεν τις κλέβουν συστηματικά αλλά πώς οι εταιρίες βασίζονται στο ότι δεν θα τις κλέβουν συστηματικά και δεν βγάζουν ένα πιο ασφαλές σύστημα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Όχι δεν το νομίζω, αλλά πολλοί ταξιδεύουν συχνά.

Και 3-4 φορές τον χρόνο να ταξιδέψεις ισχύει η απορία μου.

Βασικά η απορία μου δεν είναι γιατί δεν τις κλέβουν συστηματικά αλλά πώς οι εταιρίες βασίζονται στο ότι δεν θα τις κλέβουν συστηματικά και δεν βγάζουν ένα πιο ασφαλές σύστημα.

Προφανώς δεν αξίζει τον κόπο. Θα είναι τόσο λίγα τα περιστατικά που είναι πιο αποδοτικό να πληρώνεται κάθε βαλίτσα που μπορεί να κλέβεται. 

Στο εξωτερικό μου έχει τύχει να τσεκαρει άνθρωπος στην έξοδο τον αριθμό της βαλίτσας με το απόκομμα σου.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, Papakaliati said:

Ενας αλλος λογος που δεν κλεβουν συστηματικα βαλιτσες, ειναι οτι σε περιπου 10 λεπτα θα εχουν βρει ολα τα στοιχεια του κλεφτη.

Ναι σιγά να μην ψάξουν τα βίντεο απ τις κάμερες για μια κωλοβαλίτσα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimi00 είπε

Εσύ την βαλίτσα σου παρτην ιδιαίτερη, κλασσικες μαυρες ειναι το 80% των συνταξιδιωτων σου. Παρτην με αστεράκια, παρε βαλιτσα star wars, βαλιτσα της παναθας(χαχαχα) 

Darkμan δε πηγαινε σε σενα αγάπη, παλι μαντάρα τα εκανα! 

:P :P :P  πλακα πλακα λογο οτι ολες σχεδον ειναι μαυρες εγω παντα βαζω κανα τζουρτζουλι πανω για να μην καθομαι και ψάχνω :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, darkman είπε

:P :P :P  πλακα πλακα λογο οτι ολες σχεδον ειναι μαυρες εγω παντα βαζω κανα τζουρτζουλι πανω για να μην καθομαι και ψάχνω :P 

Εγω 26 ετων γομαρα κρεμάω πάνω κανένα little πονυ, καμια barbie. Τη δουλειά μας τη κάνουμε? Τελείωσε, σιγα το ρεζιλίκι :lol:

Επεξ/σία από Dimi00
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...