insomnia888 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, ctasis είπε Επειδή ακριβώς δεν μιλάμε για το μαγαζάκι της γειτονιάς τους ρίχνουν πρόστιμο με το παραμικρό. Το ξέρω γιατί δούλευα κάποια χρόνια εκεί. Σε συζήτηση που είχα με τον επόπτη εργασίας για το θέμα αυτό μου είχε πει οτι αν ρίξει ένα πρόστιμο σε εναν μικρό "μπορεί να μην έχει να το πληρώσει και να οδηγηθεί σε κλείσιμο ενω εσείς δεν έχετε ανάγκη" εγώ είχα πάει στο ΙΚΑ να καταγγείλω μεγάλη επιχείρηση επειδή δεν κολλάει ένσημα και δεν πληρώνει τις 4 πρώτες ημέρες εργασίας και με παρέπεμψαν σε υπάλληλο που ασχολείται αποκλειστικά με αυτή την εταιρεία. Με αποθάρρυνε να το κάνω επειδή δεν μπορούσε να γνωρίζει αν εγώ είχα παρουσιαστεί τις 4 πρώτες μέρες (λές και η εταιρεία θα με προσλάμβανε χωρίς πρόβλημα αν παρουσιαζόμουν από την πέμπτη ημέρα). Για αυτόν δεν είχε καμία σημασία το γεγονός οτι αυτός ο όρος της δωρεάν εργασίας τις πρώτες μέρες αναφερόταν ρητά σε εκατοντάδες αγγελίες της συγκεκριμένης εταιρείας online. Εν τω μεταξύ παρατήρησα οτι φορούσε επώνυμα και ακριβά ρούχα για το μισθό που παίρνει. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.
eidikos33 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα είχα κάνει αίτηση για την θέση του ταμία και με κάλεσαν για συνέντευξη τι ρωτάνε και πόσες πιθανότητες έχω να με προσλάβουν χωρίς βύσμα?
Masamune Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 47 minutes ago, eidikos33 said: Καλησπέρα είχα κάνει αίτηση για την θέση του ταμία και με κάλεσαν για συνέντευξη τι ρωτάνε και πόσες πιθανότητες έχω να με προσλάβουν χωρίς βύσμα? Αν υποθέσω από το τελευταίο θέμα που άνοιξες, δεν έχεις και πολλές ελπίδες για ταμίας χοχοχοχοχο 1
eidikos33 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Masamune είπε Αν υποθέσω από το τελευταίο θέμα που άνοιξες, δεν έχεις και πολλές ελπίδες για ταμίας χοχοχοχοχο Σου δείχνει τα ρέστα το μηχάνημα οπότε δε θα έχω θεμα 1 1
rofl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Σου δείχνει τα ρέστα το μηχάνημα οπότε δε θα έχω θεμα θα γινω σκληρος αλλα, σκεψου να σου πει κανενας δωσε πισω το 10αρικο να σου δωσω 20αρικο τι εχει να γινει Spoiler πλακιτσα κανω Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από rofl 1
Μάκαρος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, rofl είπε θα γινω σκληρος αλλα, σκεψου να σου πει κανενας δωσε πισω το 10αρικο να σου δωσω 20αρικο τι εχει να γινει Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου πλακιτσα κανω Θα ανοιξει νεο θεμα στο ινσομνια υποθετω ? 😂 1
haris_216 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, eidikos33 είπε Καλησπέρα είχα κάνει αίτηση για την θέση του ταμία και με κάλεσαν για συνέντευξη τι ρωτάνε και πόσες πιθανότητες έχω να με προσλάβουν χωρίς βύσμα? Ξέρεις βέβαια ότι δεν υπάρχει θέση "ταμία" στο Lidl, ε; Όποιος υπάρχει σε κάθε κατάστημα, υποδιευθυντή συμπεριλαμβανομένου (κρατάω μία επιφύλαξη για τον διευθυντή, καθώς δεν το ξέρω σίγουρα) "παίζει" σε όλα τα ταμπλό (aka θέσεις) ανάλογα με τις ανάγκες.
eidikos33 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ξέρεις βέβαια ότι δεν υπάρχει θέση "ταμία" στο Lidl, ε; Όποιος υπάρχει σε κάθε κατάστημα, υποδιευθυντή συμπεριλαμβανομένου (κρατάω μία επιφύλαξη για τον διευθυντή, καθώς δεν το ξέρω σίγουρα) "παίζει" σε όλα τα ταμπλό (aka θέσεις) ανάλογα με τις ανάγκες. Καλά ναι το γνωρίζω αυτό το θέμα είναι πόσες πιθανότητες έχει κάποιος να τον πάρουν αν δεν μεσολαβήσει κάποιος και τι ρωτάνε συνήθως στην συνέντευξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις