Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θετικά σχόλια σε φόρα θα αποκτήσει η nintendo μόνο αν ... βάλει cpu amd !!!! Στα παιδιά πάντως αρέσουν πολύ τα games της.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να το πάρω αλλά ούτε μια προσφορά κάνει ούτε μείωση τιμής ούτε τπτ.   Αν πάρω χαμπάρι για επιστροφή με πιστωτική θα προσπαθήσω να βρω τρόπο να την πάρω.  Κ μεταχειρισμένο αν βρω κάνα καλό πακέτο. 

Δημοσ.

δυο πραγματα δεν κανει η nintendo!

1. μειωση των τιμων στα παιχνιδια(δεν μπαινεις δηλαδη στην διαδικασια να περιμενεις να πεσουν οι τιμες)

2. μειωση τιμων στις κονσολες!(σταματαει η παραγωγη μολις βγει η επομενη)

τωρα το ποσα 12χρονα μπορουν να καταλαβουν τον κοσμο του BOTW...

Δημοσ.

H nintendo είναι για παιδιά πάει για φούντο δεν έχει τίτλους ......που είναι οι έξυπνοι που η μόνη σχέση τους με gaming ειναι lol και κάνα παιχνίδι στο κινητό ;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paploa είπε

Έχει κάτι raspberry ταμπλέτες στο Amazon που με 80 ευρουλάκια παίζεις όλα τα παιχνίδια μέχρι και τα xbox 360, ps3

Όπως; 

Χρειάζεται τίτλους όπως ας πούμε Gta 5 ή Battlefront 2 για να μπει στο γενικότερο χώρο του gamimg και όχι να παραμείνει στο δικό της παράλληλο  σύμπαν, δεν ξέρω όμως αν θα το επιδιώξει. 

Για μένα η φορητότητα του Switch είναι το σημαντικό, θα ήθελα όμως να έπεφτε η τιμή. Αλλιώς πάω για μτχ. 

Δημοσ.

Εγω ελεγα οτι θα σαρωσει μηνες πριν βγει οταν ολοι το καταδικαζαν 

1 ώρα πριν, AggelosTz είπε

H nintendo είναι για παιδιά πάει για φούντο δεν έχει τίτλους ......που είναι οι έξυπνοι που η μόνη σχέση τους με gaming ειναι lol και κάνα παιχνίδι στο κινητό ;

Εχω ps4 pro αλλα με καθε σεβασμο λες τριχες και δεν εχεις γνωσεις στο θεμα gaming

10 ώρες πριν, firepc είπε

H Nintendo πρεπει να καταλαβει οτι υπαρχουν και gamers ανω των 12 ετων

Ο layers of fear kαι το resident evil ειναι για δωδεκαχρονα σοβαρεψου

Δημοσ.

Εντυπωσιακες πραγματι οι πωλησεις που εχει πετυχει το switch  μεχρι τωρα  και μαλιστα κοντρα σε ολες τις προβλεψεις .Πωλησεις που εν πολλοις οφειλει στο καλυτερο  Ζelda ολων των εποχων  και ενα απο τα καλυτερα games ever.

Aυτο απο μονο του αποτελεσε system seller για την Νintendo η οποια κατορθωσε να πιασει αυτα τα νουμερα καθως  εγινε η  δευτερη κονσολα  μονο απο το BOTW και πολλα απο αυτα   τα τεμαχια θα πωληθουν στην αγορα των μεταχειρισμενων μολις οι κατοχοι τους το παιξουν .Αρκει ενα Zelda απο μονο του για να πετυχει  το switch  τους υψηλοτατους στοχους που εχουν θεσει τα στελεχη της Νintendo ?

Kατα την γνωμη μου οχι ,τα υπολοιπα κλασικα παιχνιδια της ειναι αδιαφορα για την πλειοψηφια του κοινου  ,οι 3rd party τιτλοι ελαχιστοι και αδυναμοι να στηριξουν αυτο το εγχειρημα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Fotis13 said:

Kατα την γνωμη μου οχι ,τα υπολοιπα κλασικα παιχνιδια της ειναι αδιαφορα για την πλειοψηφια του κοινου  ,οι 3rd party τιτλοι ελαχιστοι και αδυναμοι να στηριξουν αυτο το εγχειρημα.

Δεν ξέρω ποιά είναι η «πλειοψηφία» του κοινού, γενικά μιλώντας πάντως ένα Mario Kart, ένα random 3D Mario και ένα Pokemon είναι ικανά να κάνουν συνολικές πωλήσεις όσες όλα τα exclusives των υπόλοιπων κονσολών μαζί.

Μην κρίνεις από τον περίγυρό σου τι ισχύει γενικά στον πλανήτη.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το switch ήταν μια σωστή κίνηση απο την Nintendo και πιστεύω μόνο σε καλό θα την βγεί. Αρκεί όσο παιρνάει ο καιρός να εξελίξει και το switch δηλαδή να βλέπουμε και άλλους τίτλους παιχνιδιών.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, forgotten είπε

και επισης οι gamers οτι υπαρχει και κοινο που αρεσκεται σε παιχνιδια της νιντεντο.... και χωρις microtransactions και fps

Μη βαζεις δυσκολαααα

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι η επιτυχία του οφείλεται αποκλειστικά στα Zelda+Mario, αλλά στο format του. 

Προσωπικά γλυκοκοιτάζω ένα Switch για τον εξής απλούστατο λόγο: Γυρίζω σπίτι, η γυναίκα βλέπει τηλεόραση, εγώ μπορώ να πάρω το Switch και να παίξω καμιά ωρίτσα στο σαλόνι, χωρίς ούτε την τηλεόραση να καταλαμβάνω αλλά ούτε και να κλειστώ σε ένα άλλο δωμάτιο/ χώρο μπροστά σε μια οθόνη PC...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...