paylidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, *nenya* είπε Ναι άστα να πάνε ρε συ, εδώ στα Άνω Πατήσια κυκλοφορούν όλοι οι εγκληματίες .... not! Καλό θά'ταν πριν βάλετε black list μια περιοχή να μην την έχετε δει μόνο στις ειδήσεις αλλά να την έχετε ζήσει κιόλας Μήπως τα μπερδεύεις με τα Κάτω Πατήσια; Γιατί πραγματικά, ΚΑΜΙΑ σχέση... Δε νομιζω οτι τα μπερδευω ουτε νομιζω οτι εχουν κάποια ουσιώδη διαφορά, ντεκαντανς και τα δυο και με φουλ ξενους και εγκληματικότητα (επιμενω συνεχεια παιζουν σε ειδησεις). Το μονο + ο ηλεκτρικός. Σε καθε περιπτωση δε βολευουν το φιλο που ανοιξε το θεμα αυτες οι περιοχες με την καμια, πρεπει να μεινει προς τα νότια... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από paylidis
Dimi00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ναι άστα να πάνε ρε συ, εδώ στα Άνω Πατήσια κυκλοφορούν όλοι οι εγκληματίες .... not! Καλό θά'ταν πριν βάλετε black list μια περιοχή να μην την έχετε δει μόνο στις ειδήσεις αλλά να την έχετε ζήσει κιόλας Μήπως τα μπερδεύεις με τα Κάτω Πατήσια; Γιατί πραγματικά, ΚΑΜΙΑ σχέση... ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ.. Ελα να σε κερασω καφέ γειτόνισσα, εδω στις εγκληματικές μας γειτονιές. Στη γιαφκα μου!! 1
AristidisZ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ποια Πατήσια και ποια Λαμπρινή, τι λέτε στον άνθρωπο βρε παιδιά @TS, βρες ένα σπίτι όσο πιο κοντά μπορείς στη δουλειά σου, και ας μην είναι ότι καλύτερο υπάρχει ή δώσε ένα 50ρικο παραπάνω να τελειώνεις Η γειτονιά είναι από τις καλές της Αθήνας (δεν είναι ότι έπιασες δουλειά στη πλατεία Κάνιγγος και σκέφτεσαι που να μείνεις), οπότε μη το πολύ ψάχνεις... 3
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε νομιζω οτι τα μπερδευω ουτε νομιζω οτι εχουν κάποια ουσιώδη διαφορά, ντεκαντανς και τα δυο και με φουλ ξενους και εγκληματικότητα (επιμενω συνεχεια παιζουν σε ειδησεις). Το μονο + ο ηλεκτρικός. Σε καθε περιπτωση δε βολευουν το φιλο που ανοιξε το θεμα αυτες οι περιοχες με την καμια, πρεπει να μεινει προς τα νότια... Καμια απολυτως σχεση σαν περιοχες. Αμα δεν ξερουμε κατι, καλο ειναι να μην παραπληροφορουμε επειδη ετσι πηρε το αυτι μας στις ειδησεις. Ανω Πατησια=αξιοπρεπης κεντρικη περιοχη Αγιος Ελευθεριος=ετσι κι ετσι Κατω Πατησια-Αγιος Νικολαος-Αττικη=βοθρος. 1
txcellas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Στην Αθήνα δεν έχω φίλους μόνο γνωστούς.. Στην Αθήνα, μια πολύ 5 εκατομμυριων Τάκη Τσαν.. Προσωπικά 8 χρόνια ειμαι Αθήνα και κάθε φορά που φεύγω επαρχία νιώθω σα να γίνομαι καλά από ανίατη αρρώστια. Όταν γυρνάω πίσω η ψυχολογία μαμιεται!!
*nenya* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, paylidis said: Δε νομιζω οτι τα μπερδευω ουτε νομιζω οτι εχουν κάποια ουσιώδη διαφορά, ντεκαντανς και τα δυο και με φουλ ξενους και εγκληματικότητα (επιμενω συνεχεια παιζουν σε ειδησεις). Το μονο + ο ηλεκτρικός. Σε καθε περιπτωση δε βολευουν το φιλο που ανοιξε το θεμα αυτες οι περιοχες με την καμια, πρεπει να μεινει προς τα νότια... Άστα άστα, πολύ ντεκαντάνς η Κυπριάδου, με τους μαγαζάτορες που είναι κοντά με τον κόσμο, με ιστορικά νεοκλασικά κτήρια, με πάρκα και δρόμους με δέντρα, με πολλούς κατοίκους του χώρου των τεχνών, με πολλά μαγαζιά για να έχεις τα πάντα στο κατώφλι σου κλπ. Δεν το συνεχίζω, δεν μπορώ να σε πείσω ούτε εσένα ούτε κανέναν. Απλά το μόνο που ξέρω είναι ότι την ζω την περιοχή κάθε μέρα και κάθε ώρα και την σχέση που έχω με τους ανθρώπους εδώ δεν την είχα για κάμποσα χρόνια που έμενα Ίλιον και υποτίθεται ήταν γειτονιά και ο κόσμος δήθεν καλύτερος... Αυτά από μένα, over and out. 1
Dimi00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Καμια απολυτως σχεση σαν περιοχες. Αμα δεν ξερουμε κατι, καλο ειναι να μην παραπληροφορουμε επειδη ετσι πηρε το αυτι μας στις ειδησεις. Ανω Πατησια=αξιοπρεπης κεντρικη περιοχη Αγιος Ελευθεριος=ετσι κι ετσι Κατω Πατησια-Αγιος Νικολαος-Αττικη=βοθρος. Και Βικτωρια. Καραβοθρος
phanispal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ναι, εγώ βαριέμαι και σνομπάρω. Ο άνθρωπος λέει ότι θα δουλεύει στον Άλιμο κάτω στην παραλιακή, κι εσύ προτείνεις Νέα Ιωνία. Ώρες-ώρες απορώ, ειλικρινά. 2
Dimi00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ποια Πατήσια και ποια Λαμπρινή, τι λέτε στον άνθρωπο βρε παιδιά @TS, βρες ένα σπίτι όσο πιο κοντά μπορείς στη δουλειά σου, και ας μην είναι ότι καλύτερο υπάρχει ή δώσε ένα 50ρικο παραπάνω να τελειώνεις Η γειτονιά είναι από τις καλές της Αθήνας (δεν είναι ότι έπιασες δουλειά στη πλατεία Κάνιγγος και σκέφτεσαι που να μείνεις), οπότε μη το πολύ ψάχνεις... Βρε χρυσέ μου, εστω οτι χτύπα ξύλο απολυθει στο εξαμηνο, το σπιτι θα ειναι στο αλλο ακρο της γης. Λιγη λογική
defacer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 7 minutes ago, *nenya* said: Καλό θά'ταν πριν βάλετε black list μια περιοχή να μην την έχετε δει μόνο στις ειδήσεις αλλά να την έχετε ζήσει κιόλας Θυμίζει ένα παλιό θρεντ που μας έκαναν athensplain ποιές περιοχές είναι επικίνδυνες στη Θεσσαλονίκη. (για όσους άνοιξαν τώρα το δέκτη τους, είμαι Θεσσαλονικιός)
Dimi00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Ναι, εγώ βαριέμαι και σνομπάρω. Ο άνθρωπος λέει ότι θα δουλεύει στον Άλιμο κάτω στην παραλιακή, κι εσύ προτείνεις Νέα Ιωνία. Ώρες-ώρες απορώ, ειλικρινά. Εσυ πανε πιασε σπιτι οπου πιανεις δουλειά. Τωρα με την κρίση που σημερα είσαι, αυριο παίρνεις δρομο.Μην ιδρώσει ο ποπος λιγο. Ωραιοι ρε Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Dimi00
phanispal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Επίσης μπορεί να απολυθεί και να ξαναγυρίσει στο χωριό, γιατί δεν του λες να μην έρθει καν; 4
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, txcellas είπε Στην Αθήνα δεν έχω φίλους μόνο γνωστούς.. Στην Αθήνα, μια πολύ 5 εκατομμυριων Τάκη Τσαν.. Προσωπικά 8 χρόνια ειμαι Αθήνα και κάθε φορά που φεύγω επαρχία νιώθω σα να γίνομαι καλά από ανίατη αρρώστια. Όταν γυρνάω πίσω η ψυχολογία μαμιεται!! 3,700,000 εχει η Αθηνα. Επισης εχεις δικιο, δεν ξερουμε τα προσωπικα του φουρναρη, της κομμωτριας και του μαναβη. Δεν αντεχεται αυτη η απροσωπη πολη... 1
Dimi00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Επίσης μπορεί να απολυθεί και να ξαναγυρίσει στο χωριό, γιατί δεν του λες να μην έρθει καν; Εισαι στην πρωτεύουσα, οχι στο χωριό. Οι ευκαιρίες για δουλειά λες να ειναι περισσοτερες στο χωριό του? 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ποια Πατήσια και ποια Λαμπρινή, τι λέτε στον άνθρωπο βρε παιδιά @TS, βρες ένα σπίτι όσο πιο κοντά μπορείς στη δουλειά σου, και ας μην είναι ότι καλύτερο υπάρχει ή δώσε ένα 50ρικο παραπάνω να τελειώνεις Η γειτονιά είναι από τις καλές της Αθήνας (δεν είναι ότι έπιασες δουλειά στη πλατεία Κάνιγγος και σκέφτεσαι που να μείνεις), οπότε μη το πολύ ψάχνεις... Οχι αναγκαστικα κοντα στη δουλεια του αλλα κοντα σε ΜΜΜ. Απο τη στιγμη που δεν θα εχει δικο του οχημα, το να μεινει κοντα στη δουλεια του αλλα χωρις συγκοινωνια ειναι χειροτερο απο το να μεινει λιγο πιο μακρια, αλλα να εχει μια σταση μετρο εντος 10' με τα ποδια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα