Fir3fly Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Στον Αγιο Δημήτριο μένω και θεωρείται καλή περίοχη και κοντά σε μετρο. Δες και για Δάφνη, για σπίτι κοντά στο μετρό. 1
McNerd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Άλιμος - Λαμπρινή είναι εκδρομή, καλού κακού παιρνεις και πιτζάμες μαζί. Δεν είναι διαδρομή που συνειδητά επιλέγεις να κάνεις από και προς τη δουλειά κάθε μέρα. 3
JohnTehGreek Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Αποφεύγεις δυτικα προάστια λόγο γύφτων. Από εκεί και πέρα είσαι σχετικά καλά και στο κέντρο ακόμα αν πας. Ναι υπάρχουν πολλοί ξένοι αλλά εγώ που ζω από μικρό παιδί εδώ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και κανείς δεν είχε στην περιοχή. Ίσως είναι εξαίρεση η συγκεκριμένη περιοχή που ζω εγώ βέβαια. Ο βασικός λόγος που δεν θα πρέπει να επιλέξεις κέντρο είναι η ασχήμια που το συνοδεύει. Το καλύτερο είναι να βρεις κάπου στα Νοτια που και πιο ασφάλεια έχει σαν περιοχή και όμορφα είναι και είσαι και δίπλα στην δουλειά σου. 1
margaritagr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, stormrain είπε Wait, η Λαμπρινή εχει εγκληματικότητα? Απο ποτε? Δεν ειμαι τοπικιστης και μπορω να σου πω πως δε με τρελαινει και ιδιαιτερα η συγκεκριμένη περιοχη (μενω εδω), αλλα σιγουρα δεν εχει εγκληματικοτητα. Αυτο που δεν εχει, ειναι καλη συγκοινωνια, ειδικα το 054 αν το χασεις φτύνεις αιμα μεχρι να ερθει το επομενο. Και αυτος ειναι ο λογος που θα απετρεπα τον TS απο το να ερθει εδω. Επισης τα Ανω Πατησια δεν εχουν το ντεκαντανς που τους εχει αποδοθεί κατα καιρούς, ούτε φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στην Αγιας Λαυρας ξερωγω ή στην πλατεια Παπαδιαμάντη και στα περιξ. Δεν παιζει καν κλίμακα συγκρισης με Κάτω Πατήσια λ.χ. Προσυπογραφω, μενει η γιαγια μου. Ουδεμια σχεση με κατω Πατησια. Συμφωνω επίσης πως δεν βολευει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τον topic starter
DhZou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Η συμβουλή μου: άνοιξε το χάρτη βρες πάνω του τη διαδρομή του τραμ και ψάχνε σπίτια που να απέχουν +- 500 μέτρα από τη διαδρομή του. Όλη αυτή η πλευρά της Αττικής είναι μια χαρά για να ζήσεις και ακίνδυνη. Όσο πιο κοντά στον Αλιμο θα είναι και πιο ακριβά τα ενοίκια θεωρητικά. Πραγματικά αν και δεν έχουν κανένα κακό τα Ανω Πατήσια δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρεις σπίτι εκεί και να ταλαιπωρείσαι κάθε μέρα. 2
Saramo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, atma94 είπε Καλημέρα σε όλους και σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Οι απολαβές θα αγγίζουν τα 800 €. Σίγουρα κάτι οικονομικό θα ήθελα σε ενοίκιο. Και πολύ καλά υποθέσατε ότι η δουλειά βρίσκεται στο ύψος της λεωφόρου Ποσειδώνος, παραλιακή. Τέλος, ζητώ συγγνώμη για το αν είναι βαρετό το θέμα, απλώς δεν έχω και κανένα γνωστό φίλο, συγγενή στην Αθήνα οπότε εδώ βρήκα την ευκαιρία. Σας ευχαριστώ και πάλι. Και πολύ καλά έκανες που ξεκίνησες συζήτηση. Αγνόησε όσους θα βρουν αφορμή να πουν "το μακρύ και το κοντό τους" ή όσους ψάχνονται να τρολλάρουν. Είναι σοβαρό θέμα ειδικά από τη στιγμή που δεν έχεις φίλους και συγγενείς στην Αθήνα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστείς αρκετό χρόνο για έρευνα και τύχη προκειμένου να βρεις οικονομικό σπίτι και σε "καλή" περιοχή. Γνώμη μου είναι να ψάξεις σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Άλιμο και Άγιο Δημήτριο. Υπολόγισε τις πιθανές απεργίες (όπως σήμερα ) για να μη πας μακριά. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Saramo 1
Dimi00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 18 λεπτά πριν, paylidis είπε storm Η λαμπρινη ισως εξαιρείται, ωστόσο ποτε δεν ήταν κατι σουπερ ουάου γιατι ουσιαστικα ειναι αποκλεισμένη, ενα τρολευ και ενα λεωφορείο ξερω γω εχει και η αλλη το προτείνει για να παει ο αλλος στον άλιμο, που θα πρεπει να ξεκινησει κυριακη βραδυ για να παει δευτερα στη δουλεια του... Γενικα επειδη την εχω ζησει απο φιλους που εμεναν λαμπρινη, ειναι κομματακι καλυτερη απο γαλατσι πατησια κλπ αλλα χανεις στα κρισιμα Points Ε και εσυ γυρνας και λες οτι ειναι οι πιο εγκληματικες περιοχες, και τωρα τα μασας που ανεβηκαν οι αντίθετες αποψεις. Τελος πάντων βγήκαμε πολύ εκτός θέματος.
paylidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dimi00 είπε Ε και εσυ γυρνας και λες οτι ειναι οι πιο εγκληματικες περιοχες, και τωρα τα μασας που ανεβηκαν οι αντίθετες αποψεις. Τελος πάντων βγήκαμε πολύ εκτός θέματος. ΔΕ τα γυρναω, γενικευσα για το σημείο αλλα η ουσία ειναι η ιδια, δεν αξιζει. Εγω δε θα εμενα σε αυτές τις περιοχές οπου και να δουλευα...δε βρισκω λόγο... Εδω εχω σπίτι στο παγκράτι πισω επο το ΕΙΕ και δε μένω και το νοικιάζω για να γλυτωνω την ταλαιπωρία και τη γενικότερη εξαθλίωση του κέντρου...
billsnake21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Απλά το μόνο που ξέρω είναι ότι την ζω την περιοχή κάθε μέρα και κάθε ώρα και την σχέση που έχω με τους ανθρώπους εδώ δεν την είχα για κάμποσα χρόνια που έμενα Ίλιον και υποτίθεται ήταν γειτονιά και ο κόσμος δήθεν καλύτερος... Αυτά από μένα, over and out. Ποιος είπε τέτοιο πράγμα για το Ίλιον? Ο ts ζήτησε βοήθεια,όχι να μαλώσετε για τις περιοχές, έλεος ! 1
Saramo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Πιστεύω ότι το θέμα έχει ξεφύγει και δεν βοηθάει καθόλου το φίλο που το ξεκίνησε. Βέβαια και ο τίτλος είναι λάθος αλλά όποιος μπορεί να του δώσει μια σωστή συμβουλή ας το κάνει. Όλα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου.
Dimi00 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, paylidis είπε ΔΕ τα γυρναω, γενικευσα για το σημείο αλλα η ουσία ειναι η ιδια, δεν αξιζει. Εγω δε θα εμενα σε αυτές τις περιοχές οπου και να δουλευα...δε βρισκω λόγο... Εδω εχω σπίτι στο παγκράτι πισω επο το ΕΙΕ και δε μένω και το νοικιάζω για να γλυτωνω την ταλαιπωρία και τη γενικότερη εξαθλίωση του κέντρου... Οτι δεν αξίζει, δεν αξίζει. Το παγκρατι? Τι πρόβλημα εχει? Εγκληματικοτητα, συγκοινωνιακο? Απο κει πλευρά είναι που δε ξερω τιποτα
nipoa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, paylidis είπε ΔΕ τα γυρναω, γενικευσα για το σημείο αλλα η ουσία ειναι η ιδια, δεν αξιζει. Εγω δε θα εμενα σε αυτές τις περιοχές οπου και να δουλευα...δε βρισκω λόγο... Εδω εχω σπίτι στο παγκράτι πισω επο το ΕΙΕ και δε μένω και το νοικιάζω για να γλυτωνω την ταλαιπωρία και τη γενικότερη εξαθλίωση του κέντρου... ε τι αλλο να πουμε εδω τωρα. το παγκρατι πισω απο το ΕΙΕ ειναι μερος φιλετο. ησυχο, ασφαλεια, πρασινο, μετρο διπλα, λεωφορεια επισης πολλα, 2 λεπτα με παπακι απο το συνταγμα. το μονο κακο ειναι οτι πληρωνεις δημοτικα τελη δημου αθηναιων εκει Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από nipoa
paylidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, nipoa είπε ε τι αλλο να πουμε εδω τωρα. το παγκρατι πισω απο το ΕΙΕ ειναι μερος φιλετο. ησυχο, ασφαλεια, πρασινο, μετρο διπλα, λεωφορεια επισης πολλα, 2 λεπτα με παπακι απο το συνταγμα. το μονο κακο ειναι οτι πληρωνεις δημοτικα τελη δημου αθηναιων εκει δεν ειπα κατι αρνητικό, εχει γενικα οπως ολο το κεντρο ενα χαμηλοτερο επιπεδο ποιοτητας και ενα ψηγμα εξαθλιωσης με scavengers και λοιπους ταλαιπωρους που ψαχνουν καδους σε σχέση με βόρεια ή νότια προαστια αλλα συμφωνω κατα τα αλλα οτι ειναι φιλετο το σημειο και απλα δε με βολευε και με ταλαιπωρουσε αφενος για τα πηγαινε ελα που εκανα καθημερινα και αφετέρου για το θεμα παρκινγκ... που να το συγκρινεις με τις περιοχες προς πατησια κ γαλατσι; μερα με νυχτα
scyther666 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Εγω θα πρότεινα να κοιτάξεις κανονικότατα στον Νέο Κόσμο που ανέφερες. Σχετικά οικονομική περιοχή, εμπορικότατη, εύκολες συγκοινωνίες, μια χαρά αν σου αρέσει η αισθητική της καθότι αρκετά πυκνοκατοικημένη. Στα 800ε που αναφέρεις οτι θα είναι ο μισθός σου, το να κοιτάς σε Φάληρο και Άλιμο, είναι σχετικά χάσιμο χρόνου, θα βρείς μόνο είτε διαμερίσματα σε άθλια κατάσταση και νορμαλ τιμή, είτε νορμαλ διαμερίσματα σε πολύ υψηλές τιμές. Στον Νέο Κόσμο με λίγη τύχη θα βρεις κάτι αξιοπρεπές σε αξιοπρεπή τιμή που να ταιριάζει στην τσέπη σου. Καλή αναζήτηση και μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή, ο Νέος Κόσμος εξυπηρετεί πολλούς φοιτητές και γίνεται μάχη για μικρά διαμερίσματα. 1
bilya Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, atma94 είπε Αυτό που κατάλαβα σίγουρα είναι ΟΧΙ νέος Κόσμος. Όπως σας είπα, η στάση του τραμ από τη δουλειά είναι 5 λεπτά με τα πόδια.(γραμμή που ξεκινά από Σύνταγμα και φτάνει Βούλα) Επομένως, ένα σπίτι που απλά να ναι σχετικά κοντά σε τραμ ψάχνω, όχι από τις ιδιαίτερα κακόφημες περιοχές και σχετικά οικονομική. Για παράδειγμα, νέα Σμύρνη? Τι γνωμη εχετε? Αγ.Δημητρίο δεν τον είχα στα υπόψιν, θα το κοιτάξω τώρα. Μην εμπιστεύεσαι το τραμ. Ειναι αρκετά αργό (ακόμα κ απο τα λεωφορεία πολλές φορές). Το καλύτερο που θα σου έλεγα να κάνεις βρες κοντά στην δουλειά σου σπίτι ή σε λογική απόσταση με τα μέσα. Μην κοιτάς εγκληματικότητα κτλπ γιατι πχ αναφέρθηκαν τα Εξάρχεια αλλα για μενα μια χαρά περιοχή να μένεις είναι. Ολα αυτά είναι υποκειμενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα