Getta Robo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, Saramo said: Στην ουσία έτσι αναφέρουν τους "ελληνοποιημένους" της πρώην ΕΣΣΔ. Εκείνους που και καλά είχαν προπρο ...προγιαγιά Πόντια και έχουν πάρει ελληνική υπηκοότητα. Τεραστια συζητηση και εκτος οριων της κοινοτητας. Πραγματι οι περισσοτεροι ειναι σε αυτη την κατηγορια, για πολλους και διαφορους λογους.
Saramo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Getta Robo είπε Τεραστια συζητηση και εκτος οριων της κοινοτητας. Πραγματι οι περισσοτεροι ειναι σε αυτη την κατηγορια, για πολλους και διαφορους λογους. Σωστά. Απλά έγινε ερώτηση και το διευκρίνισα. Η συζήτηση έχει ξεφύγει εντελώς, το είπα και πριν. Περίεργο! Πρώτη φορά ... ξαναγίνεται !!! 1
Lazlow Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 ειρωνική ήταν η ερώτηση παιδιά και από τις "σοβαρές" απαντήσεις που πήρα κατάλαβα ότι δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάτε. δεν είναι το κατάλληλο thread όμως οπότε καλή συνέχεια.
Zaknafein Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Εγώ απλά απορώ με κάποιους που περιγράφουν περιοχές λες και είναι τίγκα στις συμμορίες με τα Escalade, τα Uzi/πιστόλια και τις χρυσές καδένες που παίζουν σε αμερικάνικες ταινίες/σειρές. Εδώ έχει μπέμπες (με κόκκινο δέρμα στα καθίσματα) & καλάσνικοφ λέμε! Κάτι Άνω Πατήσια κ Άγιος Ελευθέριος που αναφέρθηκαν πχ, τι έχουν; Πάω συχνά-πυκνά για τρέξιμο (βραδυνές ώρες, 8-10 πχ) και είναι μια χαρά και από συγγενείς που μένουν εκεί δεν έχω ακούσει τπτ ιδιαίτερο. Στο θέμα του ts, να βρει κάπου κοντά στην δουλειά του, γιατί το πρωί παίζει πολύ εύκολα πήξιμο, ένα ελαφρύ τρακάρισμα/ακινητοποιημένο όχημα σε κάποιον απ'τους κεντρικούς άξονες αρκεί για να πάει Χ2/Χ3 ο χρόνος για να φτάσεις στον προορισμό σου. Για το θέμα ασφαλείας, το μόνο ας πούμε "χρήσιμο" tip είναι να αποφύγεις ισόγειο διαμέρισμα, γιατί είναι τα πιο εύκολα προσβάσιμα σε διαρρήξεις, που είναι και η μεγάλη πληγή στο θέμα εγκληματικότητας. 1
Saramo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα και ο φίλος που το ξεκίνησε θα ακυρώσει τη μετακόμιση στην Αθήνα (θα σκεφτεί ότι όλοι τρελοί είμαστε εδώ). Άλλος τον στέλνει Μαρούσι, άλλος Νίκαια, άλλος βλέπει εγκληματικότητα παντού ... άλλη βρήκε γκόμενο ! Καλό σας βράδυ. 1
MikeJ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με εξαίρεση το κέντρο κέντρο όπου πραγματικά υπάρχουν περιοχές που δε κυκλοφορείς ούτε για πλάκα ( για μένα από τα χειρότερα σημεία είναι πίσω από Ψυρρή και μετά πέριξ Ομόνοιας, πλατεία Βάθης, Μεταξουργείο, πλατεία Βικτωρίας και άγιο Παντελεήμονα) όλες οι υπόλοιπες περιοχές είναι πανω κάτω οι ίδιες και περισσότερο ρόλο παίζει σε ποιο σημείο βρίσκεσαι στην εκάστοτε περιοχή παρά η ίδια η περιοχή. Επίσης, οι πιο low profile περιοχές θεωρώ ότι έχουν λιγότερες ληστείες σε σπίτια καθώς δεν αποτελούν μεγάλο στόχο και κίνητρο για επίδοξους ληστές. Τώρα ως προς που να μείνεις, εγώ ψηφίζω όσο το δυνατόν πιο κοντά στη δουλειά γίνεται γιατι οι αποστάσεις είναι μεγάλο αγκάθι στην Αθήνα, πρόκειται ουσιαστικά για διαφορετικές πόλεις μέσα σε μια μεγάλη πόλη. Απ οταν μετακόμισα Καλλιθέα έχω βρεθεί με κάτι καλούς φίλους από Γαλάτσι μόνο δύο φορές γιατί με τα μέσα ( που δεν υπάρχουν στο Γαλάτσι) θέλουμε 2 ώρες να πάμε. ειδικά από η στιγμή πού δεν έχεις άλλους "δεσμούς" με την Αθήνα. Οπότε και Άλιμο κοιτάς και Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Δάφνη, Άγιο Δημήτριο, νεο κόσμο κοκ. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από MikeJ 3
Peleus17 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μια πολύ καλή και ήρεμη περιοχή είναι το Μενιδι, να ξέρεις....
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ποιο Μενίδι ρε σεις.. Tι του λέτε του παιδιού;;; στο Ζεφύρι είναι καλύτερα 2 1
ADHD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Zaknafein είπε Εγώ απλά απορώ με κάποιους που περιγράφουν περιοχές λες και είναι τίγκα στις συμμορίες με τα Escalade, τα Uzi/πιστόλια και τις χρυσές καδένες που παίζουν σε αμερικάνικες ταινίες/σειρές. Εδώ έχει μπέμπες (με κόκκινο δέρμα στα καθίσματα) & καλάσνικοφ λέμε! Κάτι Άνω Πατήσια κ Άγιος Ελευθέριος που αναφέρθηκαν πχ, τι έχουν; Πάω συχνά-πυκνά για τρέξιμο (βραδυνές ώρες, 8-10 πχ) και είναι μια χαρά και από συγγενείς που μένουν εκεί δεν έχω ακούσει τπτ ιδιαίτερο. Στο θέμα του ts, να βρει κάπου κοντά στην δουλειά του, γιατί το πρωί παίζει πολύ εύκολα πήξιμο, ένα ελαφρύ τρακάρισμα/ακινητοποιημένο όχημα σε κάποιον απ'τους κεντρικούς άξονες αρκεί για να πάει Χ2/Χ3 ο χρόνος για να φτάσεις στον προορισμό σου. Για το θέμα ασφαλείας, το μόνο ας πούμε "χρήσιμο" tip είναι να αποφύγεις ισόγειο διαμέρισμα, γιατί είναι τα πιο εύκολα προσβάσιμα σε διαρρήξεις, που είναι και η μεγάλη πληγή στο θέμα εγκληματικότητας. Πατήσια μένω σχεδόν όλη μου τη ζωή, μπορώ να πω ότι έχουν φτιάξει αρκετά αλλά δεν τα λες και "ήσυχα" σε σχέση με άλλες γειτονίες, ειδικά σε θέμα διαρρήξεων..
Zaknafein Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Έλα ρε, να κανονίσουμε για κανά crypto-beer Για τις διαρρήξεις όπως είπα είναι πληγή, θαρρείς εδώ στα "ασφαλή" ΒΠ δεν γίνονται; Αλλά δεν είναι το ίδιο με το να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις μόνος το βράδυ ξέρω 'γω γιατί έχει 1 ζάκι ή νταβά κάθε γωνία.
FireKiller Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dimi00 είπε Ξες ποσο μεγάλο είναι το υδραγωγειο? Αντε βρες με. Χιλιάρικο στοίχημα --offtopic Όλοι εδώ μαζευτήκαμε? Το υδραγωγείο στον Παλαιολόγο (στο πάρκο με το μπασκετάκι) δεν λέτε ή αυτό είναι το παλιό και υπάρχει και άλλο που δεν το ξέρω? --on topic Και εγώ πρόσφατα μετακόμισα σε μη οικείο περιβάλλον και πηγαινοέρχομαι κάθε μέρα 2km. Το πιο σωστό που διάβασα είναι να ξεκινήσεις όσο πιο κοντά και να επεκταθείς ανάλογα τις τιμές. Εγώ είχα βάλει το ψυχολογικό όριο των 2.5km και έψαχνα επί ένα μήνα να βρω κάτι που να συνδίαζε αυτά που ήθελα (τιμή, απόσταση, κατάσταση διαμερίσματος, ευκολίες αυτού & κοινόχρηστα). Πολλές φορές είναι και θέμα σωστού timing μιας και μπορείς να βρεις κάποιο διαμέρισμα που να είναι καλή περίπτωση. Οπότε καλό θα ήταν να αρχίσεις να ψάχνεις όσο πιο νωρίς μπορείς ώστε να έχεις μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο για να σου τύχει κάτι ανάλογο. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από FireKiller 1
adi32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Είναι απλό. Αφού η δουλειά σου είναι στον Άλιμο και ο Άλιμος έχει και μετρό θα μείνεις στον Άλιμο ή στις γύρω περιοχές που έχουν μετρό και είναι ήσυχες, είναι κοντά στην παραλία που θα πηγαίνεις τις βόλτες σου και το καλοκαίρι θα κάνεις και τα μπάνια σου ακόμα κι αν δεν πας διακοπές και θα βρεις και σπίτι με σχετικά μικρό ενοίκιο 1
skar1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μείνε κάπου κοντά στη δουλειά σου και δεν θα έχεις θέμα. Η εγκληματικότητα είναι και τύχη και σχετική.
Dimi00 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, FireKiller είπε --offtopic Όλοι εδώ μαζευτήκαμε? Το υδραγωγείο στον Παλαιολόγο (στο πάρκο με το μπασκετάκι) δεν λέτε ή αυτό είναι το παλιό και υπάρχει και άλλο που δεν το ξέρω? --on topic Και εγώ πρόσφατα μετακόμισα σε μη οικείο περιβάλλον και πηγαινοέρχομαι κάθε μέρα 2km. Το πιο σωστό που διάβασα είναι να ξεκινήσεις όσο πιο κοντά και να επεκταθείς ανάλογα τις τιμές. Εγώ είχα βάλει το ψυχολογικό όριο των 2.5km και έψαχνα επί ένα μήνα να βρω κάτι που να συνδίαζε αυτά που ήθελα (τιμή, απόσταση, κατάσταση διαμερίσματος, ευκολίες αυτού & κοινόχρηστα). Πολλές φορές είναι και θέμα σωστού timing μιας και μπορείς να βρεις κάποιο διαμέρισμα που να είναι καλή περίπτωση. Οπότε καλό θα ήταν να αρχίσεις να ψάχνεις όσο πιο νωρίς μπορείς ώστε να έχεις μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο για να σου τύχει κάτι ανάλογο. Ευδαπ Περισσου!
christopher0016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, JohnTehGreek είπε Αποφεύγεις δυτικα προάστια λόγο γύφτων. Από εκεί και πέρα είσαι σχετικά καλά και στο κέντρο ακόμα αν πας. Ναι υπάρχουν πολλοί ξένοι αλλά εγώ που ζω από μικρό παιδί εδώ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και κανείς δεν είχε στην περιοχή. Ίσως είναι εξαίρεση η συγκεκριμένη περιοχή που ζω εγώ βέβαια. Ο βασικός λόγος που δεν θα πρέπει να επιλέξεις κέντρο είναι η ασχήμια που το συνοδεύει. Το καλύτερο είναι να βρεις κάπου στα Νοτια που και πιο ασφάλεια έχει σαν περιοχή και όμορφα είναι και είσαι και δίπλα στην δουλειά σου. Επειδή εχει σε 2 3 περιοχές Ρωμα βγαλατε ολα τα δυτικά προάστια καυταυλισμους.. ελεος δηλαδή. Υπάρχουν πολυ ωραίες περιοχές πχ Πετρούπολη Περιστέρι καματερο ιλιον ανακασα αγ Ανάργυροι κτλπ κτλπ. TS υπάρχουν πολλές επιλογές στην Αθήνα δεν Έχεις κατι να φοβασαι οκ δεν ειπαμε να νοικιασεις πλατεία βαθης η μεταξουργειο. Αλλα προς πατησια κέντρο Αμπελοκηπους πανορμου ελληνορωσον η κουκακι προς ν κοσμο νεα Σμύρνη αγ Δημήτριο αργυρουπολη π Φάληρο κτλπ. επιλογές έχεις ΠΑΡΑΑ ΠΟΛΛΕΣΣ! Οσο πιο κοντα στην δουλειά σου τόσο το καλύτερο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα