ntelis1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα!!! Σκέφτομαι να ξεκινήσω λίγο γυμναστική σπίτι και λίγο τρέξιμο έξω σε γήπεδο δρόμους κλπ. Έχω αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με γυμναστική από 18 χρόνων (Πάλη-Βαρη κλπ) πλέον είμαι 30. Τι προτείνετε; Σκεφτόμουν να πάρω ένα σχοινακι γυμναστικής και κάποιο λάστιχο τύπου trx. Ο χρόνος είναι περιορισμένος λόγο δουλειά.
wizzy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Α, μπράβο! Να κι ένας που "προωθεί" τον κόπο μας!
Ison_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μπορείς να μπεις στο thread του fitness να ρωτήσεις, αλλά συνήθως θα σου πουν γιατί δεν πας γυμναστήριο ή τουλάχιστον δεν αγοράζεις ένα μονόζυγο, λάστιχα κτλ δηλαδή ενόργανη πάλι. Κατά τη γνώμη μου ένα πάτωμα είναι αρκετό για έναν αρχάριο. Ξεκίνα με κάμψεις, καθίσματα και σανίδα κι αν γουστάρεις αυτού του είδους γυμναστική το εξελίσσεις.
Dimi00 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Κάμψεις! Γυμνάζεσαι ολοκληρος! Σταδιακά καθε μερα αυξάνεις!
patras7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρε ενα σετ αλτηρων για ασκησεις με βαρη.μονοζυγο στην πορτα απο τις καλυτερες ασκησεις.καμψεις επισης.στο youtube απειρα προγραμματα γυμμαστικης στο σπιτι.ενδεικτικα πατα bodycombat greek.ορεξη να υπαρχει και επιλογες υπαρχουν πολλες. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από patras7
txcellas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Πρόσεξε μην τραυματιστεις ότι κ να κανεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα