Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ ένα μόνο έχω να πώ και μετά θα σωπάσω..Τεράστιο respect στον δήμαρχο Τρικάλων που για ακόμη μια φορά έβαλε τα γυαλιά στους υπόλοιπους Έλληνες. Αυτή τη φορά όχι με κάποια καινοτομία αλλά με το αυτονόητο. Χωρίς να λογαριάσει το πολιτικό κόστος το τσιγάρο τέρμα στα μαγαζιά. Πήγαινες την περίοδο των εορτών που τα Τρίκαλα λόγω του Μύλου των Ξωτικών είχαν πολύ κίνηση και έβλεπες και γεμάτα μαγαζιά από τη μία και καθαρή ατμόσφαιρα από την άλλη. Όλοι έξω καπνίζανε μέσα κανένας. Ελπίζω πραγματικά να αντέξει τις πιέσεις και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

ΥΓ. Και για να προλάβω ορισμένους.. Δεν μένω στα Τρίκαλα και δεν ψηφίζω τον εν λόγω δήμαρχο και ήμουν φανατικός καπνιστής επί σειρά ετών..

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

μακαρι να τα καταφερεις,καλη δυναμη!

Να σαι καλα μαν, τώρα είμαι 29 σίγουρα όταν μπω 30 θα είναι κομμένο δεν υπάρχει περίπτωση. Εκτός από το ηλίθιο που δίνω λεφτά να καταστρέψω την υγεία μου, άντε να έχω οικογένεια μικρό παιδί και να καπνιζω, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω 

Θυμάμαι τους γονείς μου που κάπνιζαν στον απορροφητήρα όταν ήμουν μικρός, τραγικουλη.. :P

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Μπορω να αρχισω να φοραω καποτες και να γαμαω μεσα στα μαγαζια?

Μπορω να αγορασω καπνογονα και να αρχισω να τα αναβω μεσα σε μαγαζια?

μπορω να φερω την ντιζελογεννητρια να την βαλω μπρος μεσα στο μαγαζι?

μπορω να αρχισω να ψεκαζω με το κατσαριδοκτονο μου την ατμοσφαιρα?

καταλαβαινεις τωρα οτι δεν ειναι δυσκολο να κατανοησεις το οτι επειδη κατι πωλειται νομιμα μπορεις να κανεις ο,τι γουσταρεις με αυτο ε?

Μπορεις! Πως δε μπορεις! Το θεμα ειναι αν θες να επιλεξεις να το κανεις.

Ομως τί απο ολα αυτα,που αναφερονται, πωλειται νομιμα αλλα απαγορευεται η χρηση του με ειδικο νομο σε δημοσιο χωρο?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

P.s είμαι σε mode διακοπής καπνίσματος για να δούμε πως θα πάει :P

Μια χαρά θα πάει. Το να κόψεις το κάπνισμα πρέπει να είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Δεν έχω ο ίδιος πείρα (δεν καπνίζω) αλλά έχω έναν συνάδελφο που την τελευταία δεκαετία το έχει κόψει πάνω από 40 φορές  :P:P:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilk είπε

Μια χαρά θα πάει. Το να κόψεις το κάπνισμα πρέπει να είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Δεν έχω ο ίδιος πείρα (δεν καπνίζω) αλλά έχω έναν συνάδελφο που την τελευταία δεκαετία το έχει κόψει πάνω από 40 φορές  :P:P:P

Κλασικά χαχα, ότι πιο χαζο έκανα στη ζωή μου πάντως που το άρχισα.

Τέλος πάντων μακάρι να εφαρμοστεί ο νόμος κάποια στιγμή στη μπανανία 

Δημοσ.

Μεγαλη μαστιγα το καπνισμα,ακομα και αφου το κοψεις.

Ο μακαριτης ο πατερας μου το ειχε κοψει 10 χρονια και το ξαναρχισε,μαλλον φταιγαμε και εμεις σαν παιδια γιατι ειμασταν σε δυσκολη ηλικια και τον ειχαμε σκασει..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Irene.j είπε

Μπορεις! Πως δε μπορεις! Το θεμα ειναι αν θες να επιλεξεις να το κανεις.

Ομως τί απο ολα αυτα,που αναφερονται, πωλειται νομιμα αλλα απαγορευεται η χρηση του με ειδικο νομο σε δημοσιο χωρο?

Δηλαδη απ οσα εγραψα , ποιο πιστευεις απο αυτα ειναι νομιμο να το χρησιμοποιησω οπως θελω εγω σε κλειστο δημοσιο χωρο?

Ας σου δωσω μερικα ακομα παραδειγματα για να καταλαβεις.

Αγωνιστικη εξατμιση χωρις καταλυτη μπορω να αγορασω, αλλα απαγορευεται να κυκλοφορω σε δημοσιο δρομο με αυτη, μονο σε ιδιωτικη πιστα επιτρεπεται.

Ηχοσυστηματα επιτρεπεται να αγοραζουμε, αλλα αν το βαλω τερμα στις 3 τα ξημερωματα, και σε ξυπνησω μη ξινισεις, οκ?

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει τι προσπαθείς τώρα να κάνεις συζήτηση κι εσύ με καπνιστές.

έχουμε πει πολλές φορές, το κάπνισμα καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα, κάτι που επιβεβαιώνεται κάθε φορά που ανοίγει κάποιο θέμα σχετικά με το κάπνισμα εδώ μέσα.

επιχειρήματα 5χρονου. ό,τι και να πεις θα βρούνε μια μαλακία να πούνε.

σα να προσπαθείς να πείσεις τον Τσουκαλά ότι ο Ολυμπιακός έχασε επειδή δεν έπαιξε καλά. ο διαιτητής θα φταίει.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nick_81 είπε

Εγώ ένα μόνο έχω να πώ και μετά θα σωπάσω..Τεράστιο respect στον δήμαρχο Τρικάλων που για ακόμη μια φορά έβαλε τα γυαλιά στους υπόλοιπους Έλληνες. Αυτή τη φορά όχι με κάποια καινοτομία αλλά με το αυτονόητο. Χωρίς να λογαριάσει το πολιτικό κόστος το τσιγάρο τέρμα στα μαγαζιά. Πήγαινες την περίοδο των εορτών που τα Τρίκαλα λόγω του Μύλου των Ξωτικών είχαν πολύ κίνηση και έβλεπες και γεμάτα μαγαζιά από τη μία και καθαρή ατμόσφαιρα από την άλλη. Όλοι έξω καπνίζανε μέσα κανένας. Ελπίζω πραγματικά να αντέξει τις πιέσεις και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

ΥΓ. Και για να προλάβω ορισμένους.. Δεν μένω στα Τρίκαλα και δεν ψηφίζω τον εν λόγω δήμαρχο και ήμουν φανατικός καπνιστής επί σειρά ετών..

Ειχα παει ενα διημερο Τρικαλα στις γιορτες. Δε θυμαμαι να ειχε πουθενα θεμα ο καπνιστης της παρεας, στα 3-4 μαγαζια που πηγαμε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Δηλαδη απ οσα εγραψα , ποιο πιστευεις απο αυτα ειναι νομιμο να το χρησιμοποιησω οπως θελω εγω σε κλειστο δημοσιο χωρο?

Ας σου δωσω μερικα ακομα παραδειγματα για να καταλαβεις.

Αγωνιστικη εξατμιση χωρις καταλυτη μπορω να αγορασω, αλλα απαγορευεται να κυκλοφορω σε δημοσιο δρομο με αυτη, μονο σε ιδιωτικη πιστα επιτρεπεται.

Ηχοσυστηματα επιτρεπεται να αγοραζουμε, αλλα αν το βαλω τερμα στις 3 τα ξημερωματα, και σε ξυπνησω μη ξινισεις, οκ?

Δε θα ξινισω..κοιμαμαι με ωτοασπιδες :D

Το ερωτημα μου,νομιζω, ηταν σαφες και αναφεροταν στα προηγουμενα παραδειγματα. Δε ζητησα περισσοτερα.

1 ώρα πριν, torq είπε

εντάξει τι προσπαθείς τώρα να κάνεις συζήτηση κι εσύ με καπνιστές.

έχουμε πει πολλές φορές, το κάπνισμα καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα, κάτι που επιβεβαιώνεται κάθε φορά που ανοίγει κάποιο θέμα σχετικά με το κάπνισμα εδώ μέσα.

επιχειρήματα 5χρονου. ό,τι και να πεις θα βρούνε μια μαλακία να πούνε.

σα να προσπαθείς να πείσεις τον Τσουκαλά ότι ο Ολυμπιακός έχασε επειδή δεν έπαιξε καλά. ο διαιτητής θα φταίει.

χαχαχα καπνιστης κι εσυ  ?  :ph34r:

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 28/1/2018 στις 7:41 ΜΜ, Jiakometi είπε

Μάλιστα .......

Τότε ας το πάμε λίγο πάρα - κάτω μια και είσαι τόσο ευγενής. Οι δικές σας γνώμες  το κοσμούν.......  οκ 

Αν η (οποιαδήποτε) γνώμη ,  μπορεί να καταστρέφει μια συζητήση (λυπάμαι που δεν απαντώ verbatim),  τότε είναι ξεκάθαρο ποια είναι η ποιότητα των συνομιλητών. Οπότε αυτό που μένει  να πω είναι το αυτονόητο.

Κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους.  Απαγορεύεται αλλά συμβαίνει. Deal with it.

IBTL

Μα πάλι άτοπος; Πόσο πια;
Κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους; Απαγορεύεται αλλά συμβαίνει; Παράβαση. Οπότε πρόστιμα, και λουκέτα, σε καταστηματάρχες που δε σέβονται, αφενός τους νόμους, και αφετέρου τους πελάτες. DWI.
_enoughsaid.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, webparts είπε

Πολυ ακυρο το σχολιο σου.Τι εννοεις οταν λες οτι ολα τυχαινουν σε εμενα;
Επισης πως μπορεις να προεξοφλεις οτι εγω δεν τους μιλησα με ευγενεια για τη σιχαμενη συνηθεια τους;

Εισαι καπνιστης μαλλον  και κανεις τα ιδια;

Είμαι πρωην καπνιστής, 10 pack years, καθαρός εδω κ ενα χρόνο. 

Οι 9/10 άνθρωποι οταν τους μιλας με τον σωστο τροπο θα καταλάβουν το λαθος τους. Αν εσυ απο τα περιστατικα που αναφερεις εχεις προβλημα και με τους 10, τοτε εσυ δε τους μιλας σωστά. 

Και συγγνωμη, αλλα το να μην καπνιζει η αλλη στο μπαλκονι της για να μη χρειαστει εσυ να κλεισεις τη μπαλκονοπορτα σου, ειναι κατι που αγγιζει τα ορια της φαιδροτητας.

Επισης οτι ειναι σιχαμενη η συνηθεια τους ειναι δικη σου αποψη και δεν αφορα κανέναν.

Προσωπικά θα καταλάβαινα απολυτα καποιον καπνιστη αν του λεγες για τη "σιχαμενη συνηθεια του" και αυτος αποφασιζε να αδειάσει το μισο του πακέτο διπλα σου. 

Ολα θελουν μια στοιχειωδη ευγενεια. Και το που θα αναψει καποιος τσιγαρο και το πως θα εκφρασει καποιος την ενόχληση του.

Επεξ/σία από xgol
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγα μην καταλαβουν το λαθος τους οι 9/10 .Μαγκια-κλανια-τσιγαρο-μπουκαλα-τσιφτετελι-ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε 

Καταρχην δεν δεχονται οτι ειναι λαθος το καπνισμα σε κλειστους χωρους .Το θεωρουν κεκτημενο δικαιωμα τους.

Ειναι τα γιδια  που φυσανε τον καπνο στην μαπα του αλλου, γελανε οταν βηχει, ενω φτιαχνουν πηγαδακια συζητησης στην καφετεργια  για να αγανακτισουν για την ελλειψη δικαιοσυνης και την ασυδοσια :D

Ειναι τα γιδια που  κοροιδευουν ως γραφικο και υστερικο οποιον τους κανει παρατηρηση , ενω την ιδια στιγμη  αγανακτουν ταχαμου για την ελλειψη κοινωνικης δικαιοσυνης :lol:

Μονο την μπρουταλ φορς σεβονται, και επειδη δεν υπαρχει καποιος πορτιερης να τους διωξει απο το μαγαζι  (εκει θα περιμεναν υπομονετικα δυο ωρες στην εισοδο , μεσα στο κρυο , αρκει να πουλησουν μουρη)..κυριαρχουν ''δικαιωματικα'' :D

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xgol είπε

Είμαι πρωην καπνιστής, 10 pack years, καθαρός εδω κ ενα χρόνο. 

Οι 9/10 άνθρωποι οταν τους μιλας με τον σωστο τροπο θα καταλάβουν το λαθος τους. Αν εσυ απο τα περιστατικα που αναφερεις εχεις προβλημα και με τους 10, τοτε εσυ δε τους μιλας σωστά. 

Και συγγνωμη, αλλα το να μην καπνιζει η αλλη στο μπαλκονι της για να μη χρειαστει εσυ να κλεισεις τη μπαλκονοπορτα σου, ειναι κατι που αγγιζει τα ορια της φαιδροτητας.

Επισης οτι ειναι σιχαμενη η συνηθεια τους ειναι δικη σου αποψη και δεν αφορα κανέναν.

Προσωπικά θα καταλάβαινα απολυτα καποιον καπνιστη αν του λεγες για τη "σιχαμενη συνηθεια του" και αυτος αποφασιζε να αδειάσει το μισο του πακέτο διπλα σου. 

Ολα θελουν μια στοιχειωδη ευγενεια. Και το που θα αναψει καποιος τσιγαρο και το πως θα εκφρασει καποιος την ενόχληση του.

Εγω ανεφερα 2 περιστατικα και ειχα προβλημα με τη μια.Σου φαινεται περιεργο που θελω να μπαινει καθαρος αερας το πρωι στο σπιτι μου και οχι καπνος απο τσιγαρο;Βλεπω να απαντας σε λογια που δεν εχω πει,οποτε μαλλον εχεις καποιο προβλημα γενικοτερα.

Επεξ/σία από webparts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...