Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Γιατί αυτοί οι χώροι είναι και εργασίας, στους οποίους δεν μπορείς να πεις "το ήξερε ότι επιτρέπεται το κάπνισμα εδώ, ας μην έπιανε δουλειά" ή "για να δουλεύει εδώ σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα"..

Μην περιοριζομαστε μονο στους υπαλληλους ομως.

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Συμφωνω σε αυτο..Θα φερω ως ενα παραδειγμα καφετερια κοζανης(φερνω παραδειγματα μονο χωρους διασκεδασης γιατι πιστευω πως σε δημοσιους οργανισμους και καταστηματα που μπαινουν καπνιστες και μη θα επρεπε να απαγορευεται),η οποια εχει ενα τζαμι και στην ακρη μια πορτα το οποιο διαριει το μαγαζι σε 2 τμηματα,που θεωρητικα το ενα ειναι για καπνιστες το αλλο για μη..Ξερω οσους δουλευουν εκει και οποτε συμβαινει(γιατι τις περισσοτερες φορες δεν το σεβονται και καπνιζουν και στις 2 μεριες,κατι απαραδεκτο)δεν εχουν κανενα θεμα και δεν μυριζουν ουτε στο ελαχιστο το τσιγαρο,μονο ο σερβιτορος που πηγαινε ο οποιος καπνιζε επισης οποτε δεν ειχε θεμα..Καταληγω πως λυσεις υπαρχουν,αρκει να τις σεβαστουν και οι 2 μεριες οι οποιες θελουν να γινει αποκλειστικα το δικο τους..Ισως με οσα αναφερω δεν λυνεται τελειως το προβλημα,αλλα σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερα απο τωρα...

Εγώ που έχω την καφετέρια παραδίπλα γιατί να μην έχω χώρο για καπνιστές; Γιατί να υστερώ δηλαδή σε κάτι; Κάπως έτσι λοιπόν γεμίζουμε με μαγαζιά που έχουν χώρους για καπνιστές - χώρους στους οποίους εργάζονται άνθρωποι και εισπνέουν τον καπνό με τις ώρες.

Και ίσως αυτοί οι άνθρωποι να μην είχαν άλλη επιλογή από το να γίνουν σερβιτόροι, και ίσως να μην μπορούν να βρουν κάποιο καλό μαγαζί να τους δεχτεί το οποίο ταυτόχρονα να απαγορεύει το κάπνισμα.

Και έπειτα, ο καπνός ταξιδεύει ως αέριο που είναι... ο καπνός από την ντουμανιασμένη αίθουσα δεν περνάει καθόλου στην άλλη πλευρά;

Επεξ/σία από randomcat
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, webparts είπε

Μην περιοριζομαστε μονο στους υπαλληλους ομως.

Απαντησα σε αυτο δινοντας παραδειγμα καφετερια στην πολη που ζω..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, randomcat είπε

Εγώ που έχω την καφετέρια παραδίπλα γιατί να μην έχω χώρο για καπνιστές; 

Γιατι εχεις καφετερια,οχι ιδιωτικη λεσχη.
Το οτι συζηταμε ακομα τα αυτονοητα εδω μεσα με συγκλονιζει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, randomcat είπε

Εγώ που έχω την καφετέρια παραδίπλα γιατί να μην έχω χώρο για καπνιστές; Γιατί να υστερώ δηλαδή σε κάτι; Κάπως έτσι λοιπόν γεμίζουμε με μαγαζιά που έχουν χώρους για καπνιστές - χώρους στους οποίους εργάζονται άνθρωποι και εισπνέουν τον καπνό με τις ώρες.

Και ίσως αυτοί οι άνθρωποι να μην είχαν άλλη επιλογή από το να γίνουν σερβιτόροι, και ίσως να μην μπορούν να βρουν κάποιο καλό μαγαζί να τους δεχτεί το οποίο ταυχτόχρονα να απαγορεύει το κάπνισμα.

Οντως ειναι κακο για καποιους σερβιτορους αλλα το να περιορισεις τον μισο πληθυσμο απο τον εθισμο του μου φαινεται πιο ακραιο..(ο οποιος δεν ειναι κατι που το κανεις επειδη σου αρεσει,αλλα επειδη το εχεις αναγκη,η αποχη απο τη νικοτινη φερνει απο απλο πονοκεφαλο και κακη διαθεση εως συνεχεις ημικρανιες και σχεδον ολικη απωλεια ορεξης για φαγητο,η πολυ μεγαλη ορεξη(εγω εχασα 7 κιλα κοβοντας το)(Γιατρος εχει πει και καταθλιψη αλλα μου φαινεται πολυ ακραιο..)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Karamol3golas είπε

Οντως ειναι κακο για καποιους σερβιτορους αλλα το να περιορισεις τον μισο πληθυσμο απο τον εθισμο του μου φαινεται πιο ακραιο..

what?Για ποιο λογο να με απασχολει εμενα ο εθισμος του αλλου;

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

Στην Καρδίτσα, άρχισε να εφαρμόζεται ο νόμος(μετά από τόσα χρόνια) με κάθε επισημότητα ακολουθώντας τα Τρίκαλα, ελπίζω να κρατήσει!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Phoenix7 είπε

Στην Καρδίτσα, άρχισε να εφαρμόζεται ο νόμος(μετά από τόσα χρόνια) με κάθε επισημότητα ακολουθώντας τα Τρίκαλα, ελπίζω να κρατήσει!

Με το καλο,αλλα αρχισε απο βορεια και εδω στα νοτια το βλεπω να αργει ακομα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, webparts είπε

Γιατι εχεις καφετερια,οχι ιδιωτικη λεσχη.
Το οτι συζηταμε ακομα τα αυτονοητα εδω μεσα με συγκλονιζει.

Δεν έχω καφετέρια, δεν κατάλαβες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να απαγορευτεί σε όλα τα μαγαζιά και όχι κάποια να έχουν κλειστούς χώρους για καπνίζοντες. Κάτι τέτοιο θεωρείται υπηρεσία που σου παρέχει το κατάστημα και έτσι και ο παραδίπλα μαγαζάτορας θα σκεφτεί "γιατί να μην το παρέχω και εγώ;" και κάπως έτσι δεν θα μείνει κανένα μαγαζί με καθαρό αέρα για να δουλέψει κάποιος ως υπάλληλος...

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Karamol3golas said:

αλλα το να περιορισεις τον μισο πληθυσμο απο τον εθισμο του μου φαινεται πιο ακραιο..

Δεν είναι μισός πληθυσμός, αλλά κάτω από το 30%. Δεν τον περιορίζεις, απλά τον ξεβολεύεις και του λες να βγει έξω για να καπνίσει...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, webparts είπε

what?Για ποιο λογο να με απασχολει εμενα ο εθισμος του αλλου;

Μπορω να δεχτω και να κατανοησω και να υιοθετησω οσα λεει ο thresh,που μιλαει για τους εργαζομενους,η για το οτι ανεχεται οσα ειπα παραπανω αλλα οχι το τσιγαρο αφου δεν εχει καποια χρησιμοτητα,αλλα απαντησεις αυτου του τυπου δεν με κινουν γιατι με το ιδιο σκεπτικο και ο καπνιστης θα σκεφτει γιατι να τον απασχολησει που εσενα δεν σου αρεσει,γιατι πιστευω εκει ειναι το λαθος,οτι δεν σκεφτομαστε τους αλλους αλλα τον εαυτο μας(χωρις παρεξηγηση μπορει απλα ηθελες να πεις κατι και να το ειπες με περιεργο τροπο απλα το επιασα σαν παραδειγμα)..Τελος παντων επειδη νοιωθω οτι θα φαω ξυλο :P,ηθελα απλα να πω τη γνωμη μου πως θα επρεπε να βρεθει η χρυση τομη μεταξυ των 2 πλυθησμων και οχι να γινει κατι ακραιο..

Δημοσ.

βορεια της αλεξανδρουπολης που πηγα στρατο τηρουν εδω και χρονια και αντικαπνιστικο νομο και τα αμαξια δινουν προτεραιοτητα στον πεζο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Karamol3golas είπε

Μπορω να δεχτω και να κατανοησω και να υιοθετησω οσα λεει ο thresh,που μιλαει για τους εργαζομενους,η για το οτι ανεχεται οσα ειπα παραπανω αλλα οχι το τσιγαρο αφου δεν εχει καποια χρησιμοτητα,αλλα απαντησεις αυτου του τυπου δεν με κινουν γιατι με το ιδιο σκεπτικο και ο καπνιστης θα σκεφτει γιατι να τον απασχολησει που εσενα δεν σου αρεσει,γιατι πιστευω εκει ειναι το λαθος,οτι δεν σκεφτομαστε τους αλλους αλλα τον εαυτο μας(χωρις παρεξηγηση μπορει απλα ηθελες να πεις κατι και να το ειπες με περιεργο τροπο απλα το επιασα σαν παραδειγμα)..Τελος παντων επειδη νοιωθω οτι θα φαω ξυλο :P,ηθελα απλα να πω τη γνωμη μου πως θα επρεπε να βρεθει η χρυση τομη μεταξυ των 2 πλυθησμων και οχι να γινει κατι ακραιο..

Με εχουν εκνευρισει απο πριν οι καπνιστες που γραφουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι.

Για να τελειωνουμε,δε με απασχολει να βρεθει η χρυση τομη για κατι που κανει ο αλλος και επηρεαζει τη δικη μου υγεια.

Μόλις τώρα, antemore είπε

βορεια της αλεξανδρουπολης που πηγα στρατο τηρουν εδω και χρονια και αντικαπνιστικο νομο και τα αμαξια δινουν προτεραιοτητα στον πεζο

Ψευτης,δεν παιζει αυτο,ειδικα το δευτερο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...