Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, antemore είπε

βορεια της αλεξανδρουπολης που πηγα στρατο τηρουν εδω και χρονια και αντικαπνιστικο νομο και τα αμαξια δινουν προτεραιοτητα στον πεζο

Τα αμαξια στην κοζανη κανουν το ιδιο,και εχοντας μεγαλωσει λαρισα και ροδο που η εισαι αρκετα γρηγορος για να περασεις η εισαι αργος και σε πατανε μου εκανε μεγαλη εντυπωση :P

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Karamol3golas είπε

Μπορω να δεχτω και να κατανοησω και να υιοθετησω οσα λεει ο thresh,που μιλαει για τους εργαζομενους,η για το οτι ανεχεται οσα ειπα παραπανω αλλα οχι το τσιγαρο αφου δεν εχει καποια χρησιμοτητα,αλλα απαντησεις αυτου του τυπου δεν με κινουν γιατι με το ιδιο σκεπτικο και ο καπνιστης θα σκεφτει γιατι να τον απασχολησει που εσενα δεν σου αρεσει,γιατι πιστευω εκει ειναι το λαθος,οτι δεν σκεφτομαστε τους αλλους αλλα τον εαυτο μας(χωρις παρεξηγηση μπορει απλα ηθελες να πεις κατι και να το ειπες με περιεργο τροπο απλα το επιασα σαν παραδειγμα)..Τελος παντων επειδη νοιωθω οτι θα φαω ξυλο :P,ηθελα απλα να πω τη γνωμη μου πως θα επρεπε να βρεθει η χρυση τομη μεταξυ των 2 πλυθησμων και οχι να γινει κατι ακραιο..

Αν δηλαδη ΔΕΚΑ ατομα αποφασισουν οτι θελουν να δειρουν ΕΝΑ αλλο, τοτε επειδη εχουμε πλειοψηφεια ή τελος παντων υπαρχει σχετικη ισοκατανομη των πληθυσμων, εχουν δικαιωμα να το κανουν?

Λετε βλακειες. Ακομα και αν το 50% ηταν καπνιστες και το 50% μη καπνιστες(που δεν ισχυει αυτο, καπου το 70% ειναι μη καπνιστες), το γεγονος οτι ο καπνιστης ΒΛΑΠΤΕΙ τον διπλανο του (και αυτος φυσικα δεν το θελει αυτο) με μια πραξη του, αυτο αυτοματως σημαινει οτι δεν πρεπει να το κανει αυτο. Τοσο απλά.

• Like 1
Δημοσ.

5 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Αν δηλαδη ΔΕΚΑ ατομα αποφασισουν οτι θελουν να δειρουν ΕΝΑ αλλο, τοτε επειδη εχουμε πλειοψηφεια ή τελος παντων υπαρχει σχετικη ισοκατανομη των πληθυσμων, εχουν δικαιωμα να το κανουν?

Λετε βλακειες. Ακομα και αν το 50% ηταν καπνιστες και το 50% μη καπνιστες(που δεν ισχυει αυτο, καπου το 70% ειναι μη καπνιστες), το γεγονος οτι ο καπνιστης ΒΛΑΠΤΕΙ τον διπλανο του (και αυτος φυσικα δεν το θελει αυτο) με μια πραξη του, αυτο αυτοματως σημαινει οτι δεν πρεπει να το κανει αυτο. Τοσο απλά.

Το αστειο ειναι οτι οι μελετες δειχνουν ποσοστο 70 μη καπνιστες 30 καπνιστες.
Κανουμε ενα ντου και σπαμε  τα δοντια σε οποιον κραταει τσιγαρο.

Δημοσ.

Πολλά άγχη και πολλές ανασφάλειες εδώ μέσα. Χαλαρώστε και λίγο, δε κάνει καλό τόση πρεμούρα για κάτι τόσο απλό.

Θα ζητήσεις απο το άτομο που καπνίζει να το κάνει σε εξωτερικό χώρο και αν δε σε ακούσει πας εσύ παραδίπλα και συνεχίζεις τη μέρα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όλο το υπόλοιπο μανούριασμα και η επιθετικότητα προς κάποιον που δε θέλει να καταλάβει, πάντα θα γυρίσει μπούμερανγκ.

• Like 3
Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος webparts δεν εννοούσε να προκαλέσει ένταση. 

Αν τον συναντούσα ποτέ,  πιστεύω ότι δεν θα μου έσπαγε (παγματικά) τα δόντια.

Το αντίθετο. Κι εγώ μάλλον δεν θα κάπνιζα για 30 λεπτά για να μην έλθει, και έλθω σε δύσκολη θέση. 

Η καλή διάθεση απέναντι στον συνάνθρωπο, με όλες τις αδυναμίες του, μπορει να λύσει τα ζητήματα καλύτερα από ένα thread.

Που προσπαθεί  να καταλήξει ποιος την έχει μεγαλύτερη ..

M 2c

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, xgol είπε

Πολλά άγχη και πολλές ανασφάλειες εδώ μέσα. Χαλαρώστε και λίγο, δε κάνει καλό τόση πρεμούρα για κάτι τόσο απλό.

Θα ζητήσεις απο το άτομο που καπνίζει να το κάνει σε εξωτερικό χώρο και αν δε σε ακούσει πας εσύ παραδίπλα και συνεχίζεις τη μέρα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όλο το υπόλοιπο μανούριασμα και η επιθετικότητα προς κάποιον που δε θέλει να καταλάβει, πάντα θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Ακριβώς. Πάντα ο σωστός και λογικός (προτείνεται να) υποχωρεί.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ακριβώς. Πάντα ο σωστός και λογικός (προτείνεται να) υποχωρεί.

Ναι αλλα καταληγουμε μονιμως να υποχωρουμε εμεις,οι αντιπαθητικοι αντικαπνιστες.

Δημοσ.

Ειρωνικό ήταν το post μου.

Παντού εδώ μέσα, στο νήμα με το καπάρωμα θέσεων στάθμευσης, στο νήμα ηχορρύπανσης στη γειτονιά, σε όλα τα σχετικά θέματα οι σοφοί προτείνουν να κάνεις τουμπέκα.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, xgol said:

Σε ένα λειτουργικό κράτος μετά από αυτό απλά θα έπαιρνε τηλέφωνο, θα ερχόντουσαν και θα έκοβαν προστιματάκι...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που δεν οδηγώ αμάξι ΑΠΑΙΤΩ να απαγορευτεί η κυκλοφορία αμαξιών και να παίρνουν όλοι μέσα μαζικής μεταφοράς. Δεν είμαι υποχρεωμένος να αναπνέω τα καυσαέρια σας!

Κάτι τέτοιο μας λένε οι μη καπνιστές...

Επεξ/σία από crupo
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, crupo said:

Εγώ που δεν οδηγώ αμάξι ΑΠΑΙΤΩ να απαγορευτεί η κυκλοφορία αμαξιών και να παίρνουν όλοι μέσα μαζικής μεταφοράς. Δεν είμαι υποχρεωμένος να αναπνέω τα καυσαέρια σας!

Κάτι τέτοιο μας λένε οι μη κάπνιστες...

Αν οδηγούσαν μέσα σε κτήρια πολύ καλά θα έκανες... :P

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μέσα ή έξω είναι το θέμα? Και εγώ σου λέω πως μαγαζί με καλό εξαερισμό έχει πιο καθαρό περιβάλλον από το κέντρο της Αθήνας.

Βάλε προυποθέσεις σε εξαερισμό.

Δώσε επιλογή στα μαγαζιά τι θέλουν να γίνουν, καπνιστών ή μη καπνιστών ώστε ο καθένας να κάνει ελεύθερα την επιλογή του και να πάει όπου θέλει.

Το να τα θέλεις όλα δικα σου παραπέμπει αλλού.

Επεξ/σία από crupo
  • Like 2
Δημοσ.

Διαβάζοντας ολα αυτά τα ποστ καταλήγω πως ούτε με 40 μνημόνια δεν πρόκειται να γίνουμε άνθρωποι, ποσό μάλλον ευρωπαίοι ... ειναι τραγικό το 2018 να συζητάμε για κάτι που σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες εδω και παρα, μα παρα πολλά χρόνια έχει λυθεί... οποίος έχει ζήσει έστω και για λίγο καιρό στο εξωτερικό μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. Απο την στιγμή που δεν συμμορφωνόμαστε  σε απλούς νόμους της πολιτείας, δηλαδή την απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους τι περιμένουμε να γίνει με τα αλλα;;; Δεν ειναι τυχαίο που έχουμε φτάσει εδω!!! Δεν ειναι τυχαίο που έχουμε αριστερή κυβέρνηση και εφαρμόζει  άκρος καπιταλιστικούς νόμους!!! Αυτα μας αξίζουν και αυτά ζούμε... απλά... η πολιτεία δεν ειναι κάτι το αόριστο, είμαστε όλοι εμείς.. τα άτομα που την διαμορφώνουμε με αυτά που κάνουμε ή αυτά που δεν κάνουμε.... το δεν βαριέσαι εγώ το κανω μόνο πρέπει να μας τελειώσει σαν σκέψη εαν θελουμε να σωθούμε. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ....!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...