Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Joe οπότε το να οδηγάει κάποιος αυτοκίνητο με το να καπνίζει μπροστά στη μούρη του άλλου, ειναι το ίδιο πράγμα;

Αν εχει και κινητο στο αμαξι ειναι χειροτερα,οχι το ιδιο.

Δε συζηταμε να ειναι πετρελαιο ετσι;Εκει ειναι αυτεπαγγελτη η μηνυση.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Joe οπότε το να οδηγάει κάποιος αυτοκίνητο με το να καπνίζει μπροστά στη μούρη του άλλου, ειναι το ίδιο πράγμα;

Pontez εάν την ίδια στιγμή που μου ζήτούσες να σβήσω το τσιγάρο, εγώ σου ζητούσα πρώτα να απομακρύνεις από κοντά μου το κινητό σου, θα είσουν εσύ ο λογικός και εγώ σε παραλήρημα?

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joe-4 είπε

Pontez εάν την ίδια στιγμή που μου ζήτούσες να σβήσω το τσιγάρο, εγώ σου ζητούσα πρώτα να απομακρύνεις από κοντά μου το κινητό σου, θα είσουν εσύ ο λογικός και εγώ σε παραλήρημα?

Nα το κλείσω αν σε ενοχλεί. Το πρόβλημα ειναι οτι την επομενη στιγμη πολυ φοβάμαι οτι θα αρχισει να χτυπάει το δικό σου....Αντιθετα εγω δε προκειται να ανάψω τσιγάρο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Αντιλαμβάνεσαι ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος το κινητό του δεν είναι παράνομο, έτσι;

Άσχετο αλλά υπάρχουν χώροι που απαγορεύεται... :)

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Άσχετο αλλά υπάρχουν χώροι που απαγορεύεται... :)

οχι ομως για λόγους υγείας :)

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ είναι αστείο που συζητάμε ακόμα για το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα(!) που έχει 8 μήνες το χρόνο καλοκαιράκι και όλες οι καφετέριες έχουν τραπέζια έξω στον καθαρό αέρα. Εκτός και θέλετε να απαγορευτεί και εκεί αγαπητοί αντι-καπνιστές;

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, totem_lost είπε

Εν τω μεταξύ είναι αστείο που συζητάμε ακόμα για το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα(!) που έχει 8 μήνες το χρόνο καλοκαιράκι και όλες οι καφετέριες έχουν τραπέζια έξω στον καθαρό αέρα. Εκτός και θέλετε να απαγορευτεί και εκεί αγαπητοί αντι-καπνιστές;

Αυτός που θέλει να απαγορευτεί και έξω είναι το ίδιο καθυστερημένος με αυτόν που δεν σέβεται τον άλλο στον κλειστό χώρο.

• Like 3
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Joe-4 είπε

Εσυ θα ησουν σε παραληρημα φυσικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, totem_lost είπε

Ελα πειτε και αλλα.Παρουσιαστε τους αντικαπνιστες σαν υπερβολικους και γραφικους

Εντωμεταξυ πληρωστε την φορδιαφυγη και τα θαλασοδανεια καποιων αλλων.Εξαλλου 8 μηνες καλοκαιρακι εχει η Ελλαδα.Δεν πστευω να σας πειραζουν μερικες.... κακες συνηθειες , ετσι δεν ειναι ? :D

Εξαλλου , οπως ειπε και μια φιλη.Πρεπει να κρινουμε την συνηθεια, οχι τον ανθρωπο :lol:

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση... Ο νόμος απαγορεύει το κάπνισμα σε κλειστούς κοινόχρηστους χώρους... για τις καφετέριες τι καθεστώς περιγράφει ο νόμος? Ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά από κάποια τετραγωνικά και πάνω ο ιδιοκτήτης έχει την επιλογή για δημιουργία χώρου καπνιστών...

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Να κάνω μια ερώτηση... Ο νόμος απαγορεύει το κάπνισμα σε κλειστούς κοινόχρηστους χώρους... για τις καφετέριες τι καθεστώς περιγράφει ο νόμος? Ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά από κάποια τετραγωνικά και πάνω ο ιδιοκτήτης έχει την επιλογή για δημιουργία χώρου καπνιστών...

η καφετέρια ειναι κλειστος κοινόχρηστος χώρος

Δημοσ.

Έχετε καταλάβει τι σημαίνει νόμος; Κράτος; Πολιτεία; Αυτά που γράφετε ειναι αστεία. Εαν δεν σας αρέσουν τα κινητά, τα αμάξια και ολα τα αλλα μπορείτε να κάνετε μια οργάνωση με σκοπό την θέσπιση ΝΟΜΩΝ που να τα απαγορεύουν, εαν το επιτύχετε οποίος δεν ο εφαρμόζει να υποστεί τις συνέπειες... ολα τα αλλα που λέτε ειναι για να έχουμε να λέμε. Σε οποίον φυσικά δεν του αρέσει το κράτος πάει κάπου άλλου. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...