pontez2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Joe οπότε το να οδηγάει κάποιος αυτοκίνητο με το να καπνίζει μπροστά στη μούρη του άλλου, ειναι το ίδιο πράγμα;
webparts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, pontez2 είπε Joe οπότε το να οδηγάει κάποιος αυτοκίνητο με το να καπνίζει μπροστά στη μούρη του άλλου, ειναι το ίδιο πράγμα; Αν εχει και κινητο στο αμαξι ειναι χειροτερα,οχι το ιδιο. Δε συζηταμε να ειναι πετρελαιο ετσι;Εκει ειναι αυτεπαγγελτη η μηνυση.
Joe-4 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, pontez2 είπε Joe οπότε το να οδηγάει κάποιος αυτοκίνητο με το να καπνίζει μπροστά στη μούρη του άλλου, ειναι το ίδιο πράγμα; Pontez εάν την ίδια στιγμή που μου ζήτούσες να σβήσω το τσιγάρο, εγώ σου ζητούσα πρώτα να απομακρύνεις από κοντά μου το κινητό σου, θα είσουν εσύ ο λογικός και εγώ σε παραλήρημα? 1
pontez2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Joe-4 είπε Pontez εάν την ίδια στιγμή που μου ζήτούσες να σβήσω το τσιγάρο, εγώ σου ζητούσα πρώτα να απομακρύνεις από κοντά μου το κινητό σου, θα είσουν εσύ ο λογικός και εγώ σε παραλήρημα? Nα το κλείσω αν σε ενοχλεί. Το πρόβλημα ειναι οτι την επομενη στιγμη πολυ φοβάμαι οτι θα αρχισει να χτυπάει το δικό σου....Αντιθετα εγω δε προκειται να ανάψω τσιγάρο.
katergaris79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Αντιλαμβάνεσαι ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος το κινητό του δεν είναι παράνομο, έτσι;
AtiX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Αντιλαμβάνεσαι ότι το να χρησιμοποιεί κάποιος το κινητό του δεν είναι παράνομο, έτσι; Άσχετο αλλά υπάρχουν χώροι που απαγορεύεται...
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Άσχετο αλλά υπάρχουν χώροι που απαγορεύεται... οχι ομως για λόγους υγείας
katergaris79 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Και η συντριπτική πλειοψηφία στους χώρους αυτούς το σέβεται, σε αντίθεση με το τσιγάρο.
totem_lost Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Εν τω μεταξύ είναι αστείο που συζητάμε ακόμα για το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα(!) που έχει 8 μήνες το χρόνο καλοκαιράκι και όλες οι καφετέριες έχουν τραπέζια έξω στον καθαρό αέρα. Εκτός και θέλετε να απαγορευτεί και εκεί αγαπητοί αντι-καπνιστές; 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, totem_lost είπε Εν τω μεταξύ είναι αστείο που συζητάμε ακόμα για το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα(!) που έχει 8 μήνες το χρόνο καλοκαιράκι και όλες οι καφετέριες έχουν τραπέζια έξω στον καθαρό αέρα. Εκτός και θέλετε να απαγορευτεί και εκεί αγαπητοί αντι-καπνιστές; Αυτός που θέλει να απαγορευτεί και έξω είναι το ίδιο καθυστερημένος με αυτόν που δεν σέβεται τον άλλο στον κλειστό χώρο. 3
webparts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, Joe-4 είπε Pontez εάν την ίδια στιγμή που μου ζήτούσες να σβήσω το τσιγάρο, εγώ σου ζητούσα πρώτα να απομακρύνεις από κοντά μου το κινητό σου, θα είσουν εσύ ο λογικός και εγώ σε παραλήρημα? Εσυ θα ησουν σε παραληρημα φυσικα. 1
bluesattack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, totem_lost είπε Εν τω μεταξύ είναι αστείο που συζητάμε ακόμα για το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα(!) που έχει 8 μήνες το χρόνο καλοκαιράκι και όλες οι καφετέριες έχουν τραπέζια έξω στον καθαρό αέρα. Εκτός και θέλετε να απαγορευτεί και εκεί αγαπητοί αντι-καπνιστές; Ελα πειτε και αλλα.Παρουσιαστε τους αντικαπνιστες σαν υπερβολικους και γραφικους Εντωμεταξυ πληρωστε την φορδιαφυγη και τα θαλασοδανεια καποιων αλλων.Εξαλλου 8 μηνες καλοκαιρακι εχει η Ελλαδα.Δεν πστευω να σας πειραζουν μερικες.... κακες συνηθειες , ετσι δεν ειναι ? Εξαλλου , οπως ειπε και μια φιλη.Πρεπει να κρινουμε την συνηθεια, οχι τον ανθρωπο Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από bluesattack
AtiX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Να κάνω μια ερώτηση... Ο νόμος απαγορεύει το κάπνισμα σε κλειστούς κοινόχρηστους χώρους... για τις καφετέριες τι καθεστώς περιγράφει ο νόμος? Ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά από κάποια τετραγωνικά και πάνω ο ιδιοκτήτης έχει την επιλογή για δημιουργία χώρου καπνιστών...
Moderators Spect~ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, AtiX είπε Να κάνω μια ερώτηση... Ο νόμος απαγορεύει το κάπνισμα σε κλειστούς κοινόχρηστους χώρους... για τις καφετέριες τι καθεστώς περιγράφει ο νόμος? Ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά από κάποια τετραγωνικά και πάνω ο ιδιοκτήτης έχει την επιλογή για δημιουργία χώρου καπνιστών... η καφετέρια ειναι κλειστος κοινόχρηστος χώρος
kmilioris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Έχετε καταλάβει τι σημαίνει νόμος; Κράτος; Πολιτεία; Αυτά που γράφετε ειναι αστεία. Εαν δεν σας αρέσουν τα κινητά, τα αμάξια και ολα τα αλλα μπορείτε να κάνετε μια οργάνωση με σκοπό την θέσπιση ΝΟΜΩΝ που να τα απαγορεύουν, εαν το επιτύχετε οποίος δεν ο εφαρμόζει να υποστεί τις συνέπειες... ολα τα αλλα που λέτε ειναι για να έχουμε να λέμε. Σε οποίον φυσικά δεν του αρέσει το κράτος πάει κάπου άλλου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα