ikaruga24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, webparts είπε Μηλα και πορτοκαλια. Γιατί; Δηλαδή αν πάει ο Βασίλης Καρράς να τραγουδήσει στη μπουζουκερί της Κύπρου θα έχει διαφορά από το να τραγουδήσει στη μπουζουκερί της Ελλάδας;
webparts Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Γιατί; Δηλαδή αν πάει ο Βασίλης Καρράς να τραγουδήσει στη μπουζουκερί της Κύπρου θα έχει διαφορά από το να τραγουδήσει στη μπουζουκερί της Ελλάδας; Ναι.
studiokristo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Στα Τίρανα πάντως που ήμουν πρόσφατα, στα περισσότερα μαγαζιά δεν επέτρεπαν το κάπνισμα. Εμείς στο Ελλάντα στο όνομα της δημοκρατίας κάνουμε ό,τι γουστάρουμε! (Χάρρυ Κλυνν).
tzelen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Είμαι, δυστυχώς, συστηματικός καπνιστής από τα 16 και τώρα είμαι 42. Πηγαίνω σε σινεμά, πηγαίνω σε νοσοκομείο και δεν καπνίζω. Δεν πεθαίνω, δεν αρρωσταίνω, απλά περιμένω μέχρι να βγω από αυτούς τους χώρους και θα καπνίσω. Σε μπαρ/καφέ/φαγάδικο, αν δεν το επιτρέπουν (ορθώς, και το λέω παρόλο που είμαι χρόνιος καπνιστής) ούτε θα το ανάψω στη ζούλα, ούτε θα μανουριάσω σε υπάλληλο. Τί συζητάμε ακριβώς; Την υστερικιά που λέει "αααααα μην καπνίζεις στο αυτο/το σου, γιατί μου έρχεται ο καπνός στο δίπλα"; Την άλλη υστερικιά που λέει ότι δεν μπορώ να καπνίσω στο μπαλκόνι μου; Τον πολλά βαρύ και όχι μάγκα που λέει "εγω θα καπνίσω και πρόβλημά σου"; 4 1
gpolic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Στην Γαλλια καπνίζανε μεσα σε δωμάτια νοσοκομείων, και στην Ιρλανδία μέσα στα λεωφορεία. Αλλά ΕΜΕΙΣ φυσικά είμαστε πάντα οι θεριακλήδες. Κανένας δεν μπορεί να μας πάρει την πρώτη θέση σε τιποτα. Και θα μου πείς _τωρα_ τι γίνεται. Έχουν αλλάξει τελείως τα πράγματα στην επαρχία, μην κοιτάτε μόνο απο Αθήνα. Στην Αθήνα το μόνο που έχει αλλάξει είναι οτι ο κόσμος το χει κόψει πλέον. Πάτε και σε μια καφετέρια καμιά φορά να δείτε πόσοι έχουνε τσιγάρα. Στο γραφείο που είμαι τώρα στον όροφο έχουμε μείνει 2 άτομα :-ο
antemore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Russian Turkish (?) guy locks his head in a cage in an attempt to give up smoking. Wife has the only key and only opens it up for meals. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από antemore
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, gpolic είπε Στην Γαλλια καπνίζανε μεσα σε δωμάτια νοσοκομείων, και στην Ιρλανδία μέσα στα λεωφορεία. Αλλά ΕΜΕΙΣ φυσικά είμαστε πάντα οι θεριακλήδες. Κανένας δεν μπορεί να μας πάρει την πρώτη θέση σε τιποτα. Και θα μου πείς _τωρα_ τι γίνεται. Έχουν αλλάξει τελείως τα πράγματα στην επαρχία, μην κοιτάτε μόνο απο Αθήνα. Στην Αθήνα το μόνο που έχει αλλάξει είναι οτι ο κόσμος το χει κόψει πλέον. Πάτε και σε μια καφετέρια καμιά φορά να δείτε πόσοι έχουνε τσιγάρα. Στο γραφείο που είμαι τώρα στον όροφο έχουμε μείνει 2 άτομα :-ο Οι καπνιστες πεθανανε η δεν εχουν λεφτα πια?
zio10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, gpolic είπε Στην Γαλλια καπνίζανε μεσα σε δωμάτια νοσοκομείων, και στην Ιρλανδία μέσα στα λεωφορεία. Αλλά ΕΜΕΙΣ φυσικά είμαστε πάντα οι θεριακλήδες. Κανένας δεν μπορεί να μας πάρει την πρώτη θέση σε τιποτα. Και θα μου πείς _τωρα_ τι γίνεται. Έχουν αλλάξει τελείως τα πράγματα στην επαρχία, μην κοιτάτε μόνο απο Αθήνα. Στην Αθήνα το μόνο που έχει αλλάξει είναι οτι ο κόσμος το χει κόψει πλέον. Πάτε και σε μια καφετέρια καμιά φορά να δείτε πόσοι έχουνε τσιγάρα. Στο γραφείο που είμαι τώρα στον όροφο έχουμε μείνει 2 άτομα :-ο Πότε γινόταν αυτό στη Γαλλία! Τραγικό!
damienmaguire Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Στις 27/1/2018 στις 11:35 ΜΜ, liakjim είπε Λυπάμαι αλλά όταν εκπέμπεις μια επιβεβαιωμένα θανάσιμη ουσία στον αέρα από την οποία είναι αδύνατον να προστατεύσω τον εαυτό μου αλλά και τους ανθρώπους μου, τότε εξορισμού παύεις να έχεις το οποιοδήποτε δικαίωμα . Στον εγκέφαλό μου αλλά και σε οποιαδήποτε λογικό νου, το ανωτέρω είναι τόσο αδιαπραγμάτευτο που αναρωτιέμαι γιατί εξακολουθεί και υφίσταται προς συζήτηση. Δυστυχώς η Ελλάδα είναι ουραγός και εδώ. Φρικαρω που βλέπω γονείς να καπνίζουν δίπλα στα παιδιά τους και ακόμα η πρόνοια δεν τους τα έχει πάρει. Είναι απίστευτο πραγματικά. Για να γυρίσουμε στο θέμα μας, αν κάποιοι από εσάς έρθετε για καφέ στον Ωρωπό και αναγκαστικά θα μείνετε μέσα λόγω κρύου, το καφέ που βρίσκεται στην αφετηρία του κτελ, εκτός από καταπληκτικό καφέ, απαγορεύει το κάπνισμα στον κάτω όροφο. Eννοεις το humble bean?
liakjim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, damienmaguire είπε Eννοεις το humble bean? Ναι! Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από liakjim
gpolic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Την 1η Μαιου ηταν προγραμματισμένη η απαγόρευση καπνίσματος στην Αυστρία. Το πάνε για δημοψηφισμα http://www.dw.com/el/η-εξέγερση-των-αντικαπνιστών-στην-αυστρία/a-42713302
Ison_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Απαγόρευση στους χώρους εστίασης, όχι γενικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα