green gordon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Ανετα μετα το φαι στην ταβερνα βγαινω εξω και κανω ενα τσιγαρο. Αντι για 10 που θα εκανα κανω 2 γιατι βαριεμαι να βγαινω μονος μου. Στην αρχη μου ειχε κακοφανει καπως αλλα ειναι win-win η φαση και για μενα και για τους αλλους. Σε μπαρακι μου ειναι πιο δυσκολο βεβαια γιατι το ξυδι και η απουσια παιδιων το κανει πιο ευκολο να πω θα το αναψω μεσα.
webparts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Θυμηθηκα παντως μια αντιπαραθεση που ειχα παλια εδω μεσα σε ενα θεμα για "διασκεδαση" και ενας μαγκακος μου ελεγε ποσο ευχαριστιεται να βγει σε ταβερνακι με τη γυναικα του,να πιουν 1-2 κιλα κρασι και να καπνισει και καμια 10ρια στριφτα..
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, nikoskon είπε Υπάρχει ένα οξύμωρο σχήμα. Επιτρέπεις την πώληση τσιγάρων/iQOS(καπνικών προϊόντων) και παράλληλα απαγορεύεις την χρήση τους σε δημόσιους χώρους. Είμαι υπέρ του να υπάρχουν χώροι μερικώς ή αποκλειστικά για καπνιστές. Δημόσιους κλειστούς χώρους, έχει διαφορά!! 5 ώρες πριν, crom251 είπε Οτιδηποτε περα απο την ελευθερη επιλογη να κανει καποιος το μαγαζι του καπνιστων ή μη καπνιστων (ή και τα 2 εφοσον βολευει ο χωρος), συνιστα καταπατηση δικαιωματων... Οσον αφορα τους εργαζομενους, κανενας δεν αναγκαζει εναν μη καπνιστη να παει να δουλεψει σε bar καπνιστων... Ειναι δικια του επιλογη, οπως θα επρεπε να ειναι και επιλογη του καταστηματος αν επιτρεπει ή οχι το καπνισμα... Απάντησε μου μόνο σε αυτό, έστω ότι το κάνεις έτσι, ποιος θα επιλέξει να το κάνει μη καπνιστών με αποτέλεσμα να χάσει μια μεγάλη μερίδα της αγοράς? Το λογικό, σε μία χώρα της προκοπής τουλάχιστον, είναι η ολική απαγόρευση σε όλους τους κλειστούς χώρους. 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Προς αντικαπνιστές: Και ο ατμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας ενοχλεί?
webparts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Ιάσωνbitc είπε Προς αντικαπνιστές: Και ο ατμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας ενοχλεί? Ναι,για ποιο λογο να εισπνεω εγω τα αερια σου; Σας ειναι πολυ δυσκολο,η απλα δε γουσταρετε να καταλαβετε οτι εισαστε 100% λαθος; 5
webparts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Καλα και 4 σελιδες που εφτασε το θεμα το λες και επιτυχια.. 1
AtiX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, webparts είπε Ναι,για ποιο λογο να εισπνεω εγω τα αερια σου; Σας ειναι πολυ δυσκολο,η απλα δε γουσταρετε να καταλαβετε οτι εισαστε 100% λαθος; Το ίδιο ισχύει και για τα αρώματα? Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από AtiX 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Το ίδιο ισχύει και για τα αρώματα? γιατι εσενα σε ξενιζει να ειναι η αλλη μπροστα 20 μετρα και να βρωμαει το πατσουλι?οκ οταν πας να αγκαλιασεις καποιον η να φιλησεις,το να βρωμαει ομως ο αλλος ακομα και με το πιο καλο αρωμα του κοσμου ολου απο αποσταση εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και το θεωρω καπως γυφτια.
webparts Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε γιατι εσενα σε ξενιζει να ειναι η αλλη μπροστα 20 μετρα και να βρωμαει το πατσουλι?οκ οταν πας να αγκαλιασεις καποιον η να φιλησεις,το να βρωμαει ομως ο αλλος ακομα και με το πιο καλο αρωμα του κοσμου ολου απο αποσταση εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και το θεωρω καπως γυφτια. Μην του απαντας σοβαρα ρε,αφου ειρωνευεται. Δε φτανει που πρεπει να ανεχομαστε τον καπνο τους,πρεπει να ανεχομαστε και την ειρωνια τους. Αλλα αμα μετα ψαχνουν καλο οδοντιατρο κυριακη βραδυ δε θα τους φταιει κανενας αλλος..
AtiX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε γιατι εσενα σε ξενιζει να ειναι η αλλη μπροστα 20 μετρα και να βρωμαει το πατσουλι?οκ οταν πας να αγκαλιασεις καποιον η να φιλησεις,το να βρωμαει ομως ο αλλος ακομα και με το πιο καλο αρωμα του κοσμου ολου απο αποσταση εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει και το θεωρω καπως γυφτια. Οπότε να καταργήσουμε και τα σαμπουάν με διαφορά αρώματα... το μαλακτικό στο πλυντήριο και ούτω κάθε εξής... υπερβολικό? Ναι.. 1
Jiakometi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, fisherman95 είπε Χάνεις το νόημα της παρομοίωσης, και αφήνεις την γνώμη σου που Χ(αφωδεύ)ει, το νήμα ολόκληρο.... Μάλιστα ....... Τότε ας το πάμε λίγο πάρα - κάτω μια και είσαι τόσο ευγενής. Οι δικές σας γνώμες το κοσμούν....... οκ Αν η (οποιαδήποτε) γνώμη , μπορεί να καταστρέφει μια συζητήση (λυπάμαι που δεν απαντώ verbatim), τότε είναι ξεκάθαρο ποια είναι η ποιότητα των συνομιλητών. Οπότε αυτό που μένει να πω είναι το αυτονόητο. Κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους. Απαγορεύεται αλλά συμβαίνει. Deal with it. IBTL Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από Jiakometi
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Το ίδιο ισχύει και για τα αρώματα? 17 λεπτά πριν, Ιάσωνbitc είπε Προς αντικαπνιστές: Και ο ατμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας ενοχλεί? Για να απαντήσω και στους δυο, προσωπικά με ενοχλούν και στα δυο η εντονη μυρωδιά. Αν κάποιος κάνει ηλεκτρονικό και ρίχνει ντουμάνι θα με ενοχλήσει, αν αυτο μυρίζει έντονα θα με ενοχλήσει παραπάνω 3
Constant1ne Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Το επιχείρημα με τη στέρηση ελευθεριών του καπνιστή σε κλειστό χώρο μου θυμίζει το επιχείρημα για τη στέρηση της ελευθερίας του λόγου αυτού που θέλει να λέει στη δουλειά του για γυναίκες που έχουν νεύρα επειδή έχουν περίοδο και για μαύρους που είναι εγκληματίες. Λογικό βέβαια γιατί μιλάμε συνήθως για τα ίδια άτομα. 3
AtiX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, webparts είπε Μην του απαντας σοβαρα ρε,αφου ειρωνευεται. Δε φτανει που πρεπει να ανεχομαστε τον καπνο τους,πρεπει να ανεχομαστε και την ειρωνια τους. Αλλα αμα μετα ψαχνουν καλο οδοντιατρο κυριακη βραδυ δε θα τους φταιει κανενας αλλος.. Δεν ειρωνεύομαι καθόλου... σέβομαι τον χώρο και τους ανθρώπους που συνυπάρχω άσχετα αν υπάρχει νόμος που το επιτρέπει ή όχι... απλά δεν μπορώ να καταλάβω τα ορια του καθ' ενός ή αν η υπερβολή είναι της μόδας... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από AtiX 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα