Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Δεν ειρωνεύομαι καθόλου... σέβομαι τον χώρο και τους ανθρώπους που συνυπάρχω... απλά δεν μπορώ να καταλάβω τα ορια του καθ' ενός ή αν η υπερβολή είναι της μόδας... 

Συγκρινεις μηλα με πατατες ομως.

Τι σχεση εχει το οτι δε θελω να εισπνεω τον ατμο που μπορει να μυριζει ωραια αλλα δεν ξερω ποσο κακο κανει,με το να μυρισω ενα αρωμα;

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλα ξεκινάνε από την ανύπαρκτη παιδεία του Έλληνα.

Καπνίζει όπου απαγορεύεται,οδηγεί το μηχανάκι στο πεζοδρόμιο,ανάποδα σε μονόδρομο,περνάει κόκκινο και stop μιλώντας στο κινητό,παρκάρει το αμάξι σε στάση αναπήρων,ψηφίζει το κόμμα που καταψήφισε,και τον ίδιο βουλευτή με την ίδια ψεύτικη υπόσχεση πέντε 4ετίες.κανε πορεία για το Μακεδονικό ενώ έχουν αποφασίσει άλλοι,ετοιμάζει συλλαλητήριο για την σακούλα 0.04€,αλλά για την οικονομική ταπείνωση και την εξαθλίωση δεν θα κουνηθεί λόγω του παραπάνω βουλευτή/ων......

Είναι ανούσιο να κάνεις διάλογο για αυτούς που καπνίζουν όπου απαγορεύεται,μέχρι ανωμαλια   θα το ελεγα.....

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, antemore είπε

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως οι Ελληνες δεν αντεχουν χωρις τσιγαρο στην Ελλαδα αλλα αν πανε στο εξωτερικο θα τηρησουν ολους τους σχετικους ορους (εξω απο τα μαγαζια στο κρυο, σε συγκεκριμενα σημεια στον δρομο κλπ)

γτ δεν τους παει μια να κανουν μαγκιες, και εγω χρονια καπνιστης αλλα μετα που ηρθα σουηδια το εκοψα και ενας απο τους λογους ηταν οτι απαγορευεται παντου, και χθες απο οτι διαβασα ψηφιστικε να κοπει και σ ολους τους δημοσιους χωρους εδω :P

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Όλα ξεκινάνε από την ανύπαρκτη παιδεία του Έλληνα.

Καπνίζει όπου απαγορεύεται,οδηγεί το μηχανάκι στο πεζοδρόμιο,ανάποδα σε μονόδρομο,περνάει κόκκινο και stop μιλώντας στο κινητό,παρκάρει το αμάξι σε στάση αναπήρων,ψηφίζει το κόμμα που καταψήφισε,και τον ίδιο βουλευτή με την ίδια ψεύτικη υπόσχεση πέντε 4ετίες.κανε πορεία για το Μακεδονικό ενώ έχουν αποφασίσει άλλοι,ετοιμάζει συλλαλητήριο για την σακούλα 0.04€,αλλά για την οικονομική ταπείνωση και την εξαθλίωση δεν θα κουνηθεί λόγω του παραπάνω βουλευτή/ων......

Είναι ανούσιο να κάνεις διάλογο για αυτούς που καπνίζουν όπου απαγορεύεται,μέχρι ανωμαλια   θα το ελεγα.....

Προτείνω να γίνει sticky στην αρχή του νήματος και να κλειδωθεί. Δυστυχώς αυτή είναι η γενικότερη εικόνα του Ελληνα και εμείς οι γραφικοί ξενέρωτοι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, webparts είπε

Συγκρινεις μηλα με πατατες ομως.

Τι σχεση εχει το οτι δε θελω να εισπνεω τον ατμο που μπορει να μυριζει ωραια αλλα δεν ξερω ποσο κακο κανει,με το να μυρισω ενα αρωμα;

Βρε μπορεί να συγκρίνω ανόμοια πράγματα αλλά βάζω έναν κοινό παρανομαστή...

Ναι το τσιγάρο βλάπτει...

Ναι το τσιγάρο απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, εργασιακούς χώρους κλπ...

Ναι δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να εισπνέει τον δικό μου δηλητήριο...

Αλλά... έξω που είναι το κακό; εκεί δεν είναι υπερβολική η δικαιολογία δεν μου αρέσει να το μυρίζω?

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Βρε μπορεί να συγκρίνω ανόμοια πράγματα αλλά βάζω έναν κοινό παρανομαστή...

Ναι το τσιγάρο βλάπτει...

Ναι το τσιγάρο απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, εργασιακούς χώρους κλπ...

Ναι δεν είναι υποχρεωμένος ο άλλος να εισπνέει τον δικό μου δηλητήριο...

Αλλά... έξω που είναι το κακό; εκεί δεν είναι υπερβολική η δικαιολογία δεν μου αρέσει να το μυρίζω?

Εγω απαντησα στον ειρωνα που λεει για τον ατμο του ηλεκτρονικου αλλα δεν αναφερθηκα  καπου στο outdoors καπνισμα.
Αν δεις πιο πισω,σχολιαζω αρνητικα τη nenya που την ενοχλει ο καπνος που μπαινει απο το διπλα αυτοκινητο μεσα στο δικο της αυτοκινητο,ή ο καπνος του συνοδοιπορου καπνιστη που προχωραει μπροστα της στο πεζοδρομιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, AtiX είπε

Οπότε να καταργήσουμε και τα σαμπουάν με διαφορά αρώματα... το μαλακτικό στο πλυντήριο και ούτω κάθε εξής...

το μαλακτικο μυριζει αν σχεδον ακουμπησεις τηνβ μυτη σου στο ρουχο και το αφρολουτρο για καμια ωρα απο οταν βγεις απο το  μπανιο και γυμνος...μολις βαλεις ρουχα,αποσμητικα χαθηκε και το σαμπουαν μονο αν παλι χωσεις την μυτη σου στα μαλλια καποιου...δεν νμζ οπως και να χει οτι συγκρινονται αυτες οι μυρωδιες με τον καπνο του τσιγαρου η το φραουλοβερυκοκοσοκολατοπιτα του ατμου που αγοραζει ο καθενας...Και σαφως δεν εχουν τα ιδια χημικα εκτος αν εχεις καποια ερευνα που λεει το αντιθετο...Και θα συνεχισω να απανταω να δω ποσο χαμηλα θα φτασετε μερικοι για να υποστηριζετε κατι που παγκοσμιως ειναι απαγορευμενο και εδω σας παιρνει μονο και μονο που ειναι Ελλαδα...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, webparts είπε

Εγω απαντησα στον ειρωνα που λεει για τον ατμο του ηλεκτρονικου αλλα δεν αναφερθηκα  καπου στο outdoors καπνισμα.
Αν δεις πιο πισω,σχολιαζω αρνητικα τη nenya που την ενοχλει ο καπνος που μπαινει απο το διπλα αυτοκινητο μεσα στο δικο της αυτοκινητο,ή ο καπνος του συνοδοιπορου καπνιστη που προχωραει μπροστα της στο πεζοδρομιο.

Ναι αλλά πήρε η μπάλα και εμένα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Ναι αλλά πήρε η μπάλα και εμένα...

Πηρε η μπαλα εσενα επειδη μου φανηκε οτι ειρωνευοσουν για τα αρωματα.

Επεξ/σία από webparts
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, webparts είπε

εξωτερικο χωρο.

γενικα σε εξωτερικο χωρο ας κανει ο καθενας οτι θελει με το τσιγαρο...ειναι παρανοια να του πεις του αλλου αλλαξε πεζοδρομιο γτ ειμαι απο πισω σου και μου ερχεται ο καπνος σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

γενικα σε εξωτερικο χωρο ας κανει ο καθενας οτι θελει με το τσιγαρο...ειναι παρανοια να του πεις του αλλου αλλαξε πεζοδρομιο γτ ειμαι απο πισω σου και μου ερχεται ο καπνος σου.

Δε διαφωνω,συμφωνω οτι ειναι υπερβολη κατι τετοιο,οσο και αν με ενοχλει.

Λυσε μου μια απορια ομως,η τυπισσα στο διπλανο διαμερισμα βγαινει να καπνισει το πρωι με τον καφε της,σκαει το καρελι το χρυσο και ντουμανιαζει ολο το σπιτι μου αν εχω ανοιχτη μπαλκονοπορτα.
Εκει τι γινεται;Ειμαι υποχρεωμενος να αναπνεω τον καπνο;Σου μιλαω οτι εκανα γυμναστικη στο σαλονι και κοντεψα να πεθανω με το ντουμανι που ηρθε ξαφνικα μεσα.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.

Πότε θα καταλάβετε οι καπνιστές οτι ο νόμος αφορά καθαρά τους μ@λ@κες υπάλληλους που για 8+ ώρες εισπνέουν τον καρκίνο σας. 

Πόσο τραγικό ένας τέτοιος νόμος να μην εφαρμόζετε στην Ελλάδα που θα κάνει την ζωή σας "δύσκολη" για 4-5 μηνες το χρόνο αλλά τον εφαρμόζουν κάτι τραγικά μέρη στο ΗΒ που πάνε μόνο αλκολικοί κ πρεζάκια. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilya είπε

Πότε θα καταλάβετε οι καπνιστές οτι ο νόμος αφορά καθαρά τους μ@λ@κες υπάλληλους που για 8+ ώρες εισπνέουν τον καρκίνο σας. 

Πόσο τραγικό ένας τέτοιος νόμος να μην εφαρμόζετε στην Ελλάδα που θα κάνει την ζωή σας "δύσκολη" για 4-5 μηνες το χρόνο αλλά τον εφαρμόζουν κάτι τραγικά μέρη στο ΗΒ που πάνε μόνο αλκολικοί κ πρεζάκια. 

Ειμαστε πιο κατω και απο τα μπαρ οπιου στο ΗΒ φιλε :P

Ο νομος δεν αφορα καθαρα τους υπαλληλους,αλλα ενας θεος ξερει ποσα σκηνικα εχω χασει στη ζωη μου,επειδη σχολουσα 12 το βραδυ και απλα δε γινοταν να παω με φιλους/γκομενες επειδη βρωμουσα σα βρεγμενο σταχτοδοχειο..

Δημοσ.
7 ώρες πριν, crom251 είπε

Οσον αφορα τους εργαζομενους, κανενας δεν αναγκαζει εναν μη καπνιστη να παει να δουλεψει σε bar καπνιστων... Ειναι δικια του επιλογη, οπως θα επρεπε να ειναι και επιλογη του καταστηματος αν επιτρεπει ή οχι το καπνισμα...

Μην τρολλάρεις, σοβαρό επιχείρημα είναι.

Εκτός αν δεν τρολλάρεις και μιλάς σοβαρά. Που το αποκλείω. Δε μπορεί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, webparts είπε

Ειμαστε πιο κατω και απο τα μπαρ οπιου στο ΗΒ φιλε :P

Ο νομος δεν αφορα καθαρα τους υπαλληλους,αλλα ενας θεος ξερει ποσα σκηνικα εχω χασει στη ζωη μου,επειδη σχολουσα 12 το βραδυ και απλα δε γινοταν να παω με φιλους/γκομενες επειδη βρωμουσα σα βρεγμενο σταχτοδοχειο..

μια απο τα ίδια πόσο συχαινόμουν την ζωή μου που βρώμαγα έτσι κάθε μέρα μετά την δουλειά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...