Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φταιει η κριτικη ικανοτητα μου, αλλα τα λεγομενα σου...

Μπηκες σε ενα θεμα και αντι να πεις την αποψη σου, αρχισες να ρωτας ποσο χρονων εισαι κλπ...

Εγω 15χρονα ξερω πως τα κανουν αυτα... Σιγουρα οχι 35αρηδες με ωριμοτητα στην σκεψη κιολας, τρομαρα σου...

Επεξ/σία από crom251
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, crom251 είπε

Δεν φταιει η κριτικη ικανοτητα μου, αλλα τα λεγομενα σου...

Μπηκες σε ενα θεμα και αντι να πεις την αποψη σου, αρχισες να ρωτας ποσο χρονων εισαι κλπ...

Εγω 15χρονα ξερω πως τα κανουν αυτα... Σιγουρα οχι 35αρηδες με ωριμοτητα στην σκεψη κιολας, τρομαρα σου...

Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσω επιχειρήματα; Για να αλλάξω άποψη σε κάποιον που εν γνώσει του βάζει καρκίνο στα πνευμόνια του και θέλει να είναι ελεύθερος να το κάνει και σε άλλους;

• Like 1
Δημοσ.

Φασιστική λέει η απαγόρευση. Εγώ έχω μια αγαπημένη συνήθεια να φτύνω λίγο από το ποτό μου στη μούρη του κόσμου. Άμα έρθω και το κάνω πάνω σου μη διανοηθείς να μου καταπατήσεις την ελευθερία και διαμαρτυρηθείς.

Μόνο μνημόνια. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, crom251 είπε

Για σενα. Οχι για ολους...

Περιμενεις να σε παρουμε στα σοβαρα με αυτα που γραφεις;

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1
Δημοσ.

στην ελλαδα δεν θα ισχυει ποτε ο νομος φουλ, μετα τις 8-9 καποια μαγαζια βγαζανε και καλα τασακι κρυφο σε ποτηρακι, και επεφτε συνηθως σημα οταν εσκαγε καποιος τυπας να τσεκαρει, αυτα στην πολη μου που ειναι πολυ μικρη και φανταζομαι τι γινεται σε σαλονικη μερια ακομα και αθηνα

εδω οπως εγραψα το απαγορευουν παντου και στο δημοσιο χωρο, ουτε πεζοδρομια ουτε τιποτα, οι μαγκιες ομως δεν περνανε στη σουηδια νορβηγια και τα λοιπα, εδω βαρανε οι πολιτσμανοι, και οσους ελληνες ξερω το εχουν κοψει η το γυρισαν σε ατμο-snus

Δημοσ.
16 ώρες πριν, nikoskon είπε

Η τεκμηρίωσή σου που είναι; Πουθενά.

1η δημοτικού απάντηση και αδιάβαστος.

Εκτός αν οι καπότες:

• βλάπτουν την υγεία όσων τις χρησιμοποιούν
  • βλάπτους όσους βρίσκονται κοντά σε αυτούς που τις χρησιμοποιούν
  • απαγορεύεται η χρήση τους ενώ επιτρέπεται η αγορά τους

Μπορω να αρχισω να φοραω καποτες και να γαμαω μεσα στα μαγαζια?

Μπορω να αγορασω καπνογονα και να αρχισω να τα αναβω μεσα σε μαγαζια?

μπορω να φερω την ντιζελογεννητρια να την βαλω μπρος μεσα στο μαγαζι?

μπορω να αρχισω να ψεκαζω με το κατσαριδοκτονο μου την ατμοσφαιρα?

καταλαβαινεις τωρα οτι δεν ειναι δυσκολο να κατανοησεις το οτι επειδη κατι πωλειται νομιμα μπορεις να κανεις ο,τι γουσταρεις με αυτο ε?

• Like 4
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ThReSh είπε

Τα εστιατόρια/μπαρ/καφετέριες κτλπ δεν είναι εργασιακός χώρος? :P

Σωστός. Για αυτό και είμαι υπέρ το διαμορφωμένων χώρων για καπανιστές όπου μόνο εκεί θα επιτρέπεται το κάπνισμα.

1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Μπορω να αρχισω να φοραω καποτες και να γαμαω μεσα στα μαγαζια?

Μπορω να αγορασω καπνογονα και να αρχισω να τα αναβω μεσα σε μαγαζια?

μπορω να φερω την ντιζελογεννητρια να την βαλω μπρος μεσα στο μαγαζι?

μπορω να αρχισω να ψεκαζω με το κατσαριδοκτονο μου την ατμοσφαιρα?

καταλαβαινεις τωρα οτι δεν ειναι δυσκολο να κατανοησεις το οτι επειδη κατι πωλειται νομιμα μπορεις να κανεις ο,τι γουσταρεις με αυτο ε?

Το άρωμα, που αναφέρθηκε πιο πριν, ξέχασες για την έντονη/ενοχλητική/αποπνικτική  μυρωδιά που αφήνει στους γύρω.

Το γεγονός πως έμπλεξες θέματα δημόσιας αιδούς, ρύπανσης από καυσαέρια σε κλειστό χώρο, μη ορθή χρήση φαρμάκων για έντομα σε ανθρώπους κλπ, είναι αξιοθαύμαστο.

Ένα like από εμένα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, crom251 είπε

Ο νομος ειναι παραλογος. Μου επιβαλλει το κρατος στο ΔΙΚΟ μου μαγαζι να μην επιτρεπεται το καπνισμα. Αν καποιος ειναι μη καπνιστης δεν τον αναγκαζει κανενας να παει σε μαγαζι καπνιστων. Ας παει σε μαγαζι που ο ιδιοκτητης του αποφασισε να απαγορεψει το καπνισμα..

Εσυ ο ιδιος που παραπάνω μιλας για "φασιστική απόφαση", εδω θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό το μαγαζί σου να απευθήνεται μονο σε καπνίζοντες....

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως το πρόβλημα είναι λυμένο στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο και στην Ελλάδα το συζητάμε ακόμα. Στους -10 βγαίνουν και καπνίζουν έξω, χωρίς συζήτηση. Και σε χώρες θεωρητικά σε αντίστοιχο επίπεδο, πχ Ουγγαρία , χώρες Βαλτικής κλπ

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, doctorkostis είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως το πρόβλημα είναι λυμένο στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο και στην Ελλάδα το συζητάμε ακόμα. Στους -10 βγαίνουν και καπνίζουν έξω, χωρίς συζήτηση. Και σε χώρες θεωρητικά σε αντίστοιχο επίπεδο, πχ Ουγγαρία , χώρες Βαλτικής κλπ

ααα δεν τα ξερεις?Ειναι φασιστες ολοι εκει...εδώ είναι η χωρα την δημοκρατιας και θα κανουμε ότι γουσταρουν καποιοι εναντια στους νομους...

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, doctorkostis είπε

Και με τεράστια μείωση των καπνιστών. Να πεις οτι αποτελουν και πλειοψηφία οπως παλιά.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Εσυ ο ιδιος που παραπάνω μιλας για "φασιστική απόφαση", εδω θεωρείς απόλυτα φυσιολογικό το μαγαζί σου να απευθήνεται μονο σε καπνίζοντες....

Μάλλον αναφέρεται στην λογική τύπου λέσχες, gay bars κλπ 

16 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Και με τεράστια μείωση των καπνιστών. Να πεις οτι αποτελουν και πλειοψηφία οπως παλιά.

Και πως θα πετύχεις την τεράστια μείωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μάλλον αναφέρεται στην λογική τύπου λέσχες, gay bars κλπ 

Και πως θα πετύχεις την τεράστια μείωση?

Aκόμα και σε gay bar μπορει να πάει οποιοσδήποτε να πιει το ποτό του.

Η κλειστή λέσχη ειναι άλλη περίπτωση. Εκει ομως δε μιλάμε για "μαγαζί" αλλά για κλειστή λέσχη. Κανεις δε προκειται να σου πει τιποτε αν στειλεις προσκληση σε πάρτυ καπνιζόντων που θα το κάνεις σπίτι σου ας πουμε.

Τη δευτερη ερωτηση δε την κατάλαβα. Υπάρχει ηδη αυτη η μειωση

Άσχετο με τα παραπάνω, έχει τυχει να εμπλακω 3 φορές σε συζήτηση με παθιασμένους καπνιστές. Και στις 3 ειχα διαφορετικό ρόλο αλλά υπερασπιζόμουν το δικαίωμα των μη καπνιστων να εισπνεουν τον καπνο:

• Ως μη καπνιστής: "Τι να μας πεις κι εσυ, αφου δε ξέρεις.
  • Ως  καπνιστής: " Άσε ρε υποκριτή"
  • Ως πρωην καπνιστής: "Οι χειρότεροι ειστε εσείς"

Ασφαλώς δεν αποτελούν τη πλειοψηφία οι καπνιστές των παραπάνω απαντήσεων

Επεξ/σία από pontez2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...