Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα γκαηζ! Εχω παραγγειλει κατι απο έναν ιδιώτη εξ Ιταλίας και εχω το παρακατω tracking. Φαινεται καπου εχει κολλησει στην Ελλάδα. Επειδη την εχω ξαναπατήσει με κατι απο Αμέρικα, μηπως να παω στο τοπικο ΕΛΤΑ να ρωτήσω?
Akalas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Εγώ από Ιταλία που έχω πάρει έκανε 4 μέρες να έρθει. Πάρε ένα τηλ να τους ρωτήσεις. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, stormrain είπε Καλημερα γκαηζ! Εχω παραγγειλει κατι απο έναν ιδιώτη εξ Ιταλίας και εχω το παρακατω tracking. Φαινεται καπου εχει κολλησει στην Ελλάδα. Επειδη την εχω ξαναπατήσει με κατι απο Αμέρικα, μηπως να παω στο τοπικο ΕΛΤΑ να ρωτήσω? Μια ερώτηση στο ταχυδρομείο, με τον κωδικό. Αν και σε εμένα, πακέτο από Αγγλία, μπήκε Ελλάδα 19 του μήνα και το είχα 27. Τέσσερις ημέρες να έρθει από Λονδίνο, οκτώ ημέρες τουρ της Αττικής. 1 1
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστω σας. Πηγα στο τοπικο ΕΛΤΑ και μου ειπαν πως ειναι ακομα στο κεντρο διαλογης. Οποτε αναμενουμε.. Παρα αργησε αυτην τη φορα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Γενικά, με το ταχυδρομείο είναι να κάνεις λίγο το σταυρό σου, μια δέηση στο Δία, κάτι να σου βρίσκεται τέλος πάντων. Δύο εβδομάδες από Ιταλία, όμως, κάπου καταντάει φαιδρό.
Lelouch Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Το δέμα μας μπορούν να το βρουν μόνο με τον κωδικό αποστολής; Με ονοματεπώνυμο όχι;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Κωδικό, μόνο. Δεν ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο. Προσπάθησα κάποια στιγμή, γιατί υπήρχε πρόβλημα με τον κωδικό. Δεν.
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Και μολις σημερα ηρθε το ειδοποιητηριο, αυριο παραλαμβανω. Ενταξει ειναι γελοιο οντως να παραλαμβανεις 1 Φλεβαρη με αποστολη 16 Γεναρη. Στο μεταξυ πριν κανα διμηνο ειχα παραγγειλει κατι απο Αμερικη, παρακολουθουσα το αντικειμενο με τo tracking number, φτανει Ελλαδα (μετα απο καθυστερηση εβδομαδων φυσικα), φτανει στο κεντρο διαλογης και... Επεστρεψε Αμερικη. Χωρις λογο, ετσι απλα. Γι'αυτο ανοιξα και το θεμα, διοτι το αλλο το ειχα παρατησει και λιγο στην τυχη του, αλλα το ιταλιανικο το χρειαζομαι οπωσδηποτε. Ευχαριστω γκαηζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα