Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλημερα γκαηζ!

Εχω παραγγειλει κατι απο έναν ιδιώτη εξ Ιταλίας και εχω το παρακατω tracking. Φαινεται καπου εχει κολλησει στην Ελλάδα.  

Επειδη την εχω ξαναπατήσει με κατι απο Αμέρικα, μηπως να παω στο τοπικο ΕΛΤΑ να ρωτήσω?

SmartSelectImage_2018-01-29-10-39-10.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, stormrain είπε

Καλημερα γκαηζ!

Εχω παραγγειλει κατι απο έναν ιδιώτη εξ Ιταλίας και εχω το παρακατω tracking. Φαινεται καπου εχει κολλησει στην Ελλάδα.  

Επειδη την εχω ξαναπατήσει με κατι απο Αμέρικα, μηπως να παω στο τοπικο ΕΛΤΑ να ρωτήσω?

SmartSelectImage_2018-01-29-10-39-10.jpg

Μια ερώτηση στο ταχυδρομείο, με τον κωδικό.

Αν και σε εμένα, πακέτο από Αγγλία, μπήκε Ελλάδα 19 του μήνα και το είχα 27. Τέσσερις ημέρες να έρθει από Λονδίνο, οκτώ ημέρες τουρ της Αττικής.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω σας. Πηγα στο τοπικο ΕΛΤΑ και μου ειπαν πως ειναι ακομα στο κεντρο διαλογης.

Οποτε αναμενουμε.. Παρα αργησε αυτην τη φορα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικά, με το ταχυδρομείο είναι να κάνεις λίγο το σταυρό σου, μια δέηση στο Δία, κάτι να σου βρίσκεται τέλος πάντων.

Δύο εβδομάδες από Ιταλία, όμως, κάπου καταντάει φαιδρό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κωδικό, μόνο. Δεν ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο. Προσπάθησα κάποια στιγμή, γιατί υπήρχε πρόβλημα με τον κωδικό. Δεν. 

• Moderators
Δημοσ.

Και μολις σημερα ηρθε το ειδοποιητηριο, αυριο παραλαμβανω. Ενταξει ειναι γελοιο οντως να παραλαμβανεις 1 Φλεβαρη με αποστολη 16 Γεναρη.

Στο μεταξυ πριν κανα διμηνο ειχα παραγγειλει κατι απο Αμερικη, παρακολουθουσα το αντικειμενο με τo tracking number, φτανει Ελλαδα (μετα απο καθυστερηση εβδομαδων φυσικα), φτανει στο κεντρο διαλογης και... Επεστρεψε Αμερικη. Χωρις λογο, ετσι απλα. 
Γι'αυτο ανοιξα και το θεμα, διοτι το αλλο το ειχα παρατησει και λιγο στην τυχη του, αλλα το ιταλιανικο το χρειαζομαι οπωσδηποτε.

Ευχαριστω γκαηζ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...