tipotenios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια.Τελειωσα προσφατα το τμημα μηχανολογων μηχανικων του ΕΜΠ και σκεφτομαι για μεταπτυχιακο απο σεπτεμβριο.Εχει κανενας σας υποψιν ποιο προγραμμα εχει καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση,ειτε για ελλαδα ειτε για εξωτερικο? Εμενα το πιο ενδιαφερον μου φανηκε το "συστηματα αυτοματισμου"
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Γεια σ συναδελφε. Γιατι θελεις να κανεις μεταπτυχιακο στο ΕΜΠ; Δε βαρεθηκες; Καλυτερα κοιτα κατι για εξωτερικο παρα να φας αλλα δυο χρονια στο ιδιο συστημα...
DrLo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, tipotenios είπε Καλησπερα παιδια.Τελειωσα προσφατα το τμημα μηχανολογων μηχανικων του ΕΜΠ και σκεφτομαι για μεταπτυχιακο απο σεπτεμβριο.Εχει κανενας σας υποψιν ποιο προγραμμα εχει καλυτερη επαγγελματικη αποκατασταση,ειτε για ελλαδα ειτε για εξωτερικο? Εμενα το πιο ενδιαφερον μου φανηκε το "συστηματα αυτοματισμου" Γειά σου νέε συνάδελφε, Εξαρτάται πολύ από το τι θες να κάνεις και για ποιό λόγο. Το συστήματα αυτοματισμούς ξέρω πολλούς που το κανανε απλά για να λένε ότι κανανε μεταπτυχιακό χωρίς να τους προσέφερε κάτι. Ίσως να έτυχε, δεν έχω και μεγάλο δείγμα. Όπως ξέρω και άτομα που κάνανε το "Τεχνοοικονομικά Συστήματα" για να λένε οτι κάνανε ""ΜΒΑ"" χωρίς να πατήσουν σχεδόν ποτέ σε μάθημα και αν τους ρωτήσεις τι σημαίνει EBIDTA ή κάποιος άλλον κοινός οικνομικός όρος σε κοιτάνε σαν χάνοι, Αν ήταν να κάνω εγώ κάτι στο ΕΜΠ - Αν ήταν να κάνω τεχνικό θα έκανα το "Παραγωγή και διαχείρηση Ενέργειας" - αν ήταν να κάνω κάτι που θα μου άρεσε περισσότερο όπως σκέφτομαι τώρα (χωρίς να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα η καλύτερη επιλογή) θα έκανα το "Μαθηματική Προτυποποίηση σε Σύγχρονες Τεχνολογίες και στα Χρηματοοικονομικά" Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
tipotenios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Γεια σ συναδελφε. Γιατι θελεις να κανεις μεταπτυχιακο στο ΕΜΠ; Δε βαρεθηκες; Καλυτερα κοιτα κατι για εξωτερικο παρα να φας αλλα δυο χρονια στο ιδιο συστημα... Εξωτερικο θελει λεφτα δυστυχως 😢
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Ενταξει στη θεση σου θα κυνηγουσα κατι σε δουλεια (ειτε εδω ειτε εξω) αφου δε μπορεις να πας για μεταπτυχιακο εξω, κι αυτο προκειται να κανω κι εγω μολις διωξω τη σαβουρα που μου εχει μεινει. Δεν ξερω αν αξιζει να αφιερωσεις αλλα 2 χρονια απο τη ζωη σου σε ενα απο τα μεταπτυχιακα του ΕΜΠ, με τα γνωστα προβληματα του, ειδικα αν δε δουλευεις παραλληλα. Δεν εχω ακουσει γενικα καλα λογια και ξερω ατομα που τα παρατησανε γιατι χανανε το χρονο τους και πηγανε για δουλεια. Ουτε καποιο παραπανω ονομα θα σου δωσει, οπως αν εκανες μεταπτυχιακο σε ενα γερο του εξωτερικου, ουτε την τρομερη γνωση. Γενικα θρυλειται οτι τα μεταπτυχιακα του ΕΜΠ σε θεμα υλης ειναι κοψε ραψε απο μαθηματα των προπτυχιακων. Για να σκεφτεσαι τα Συστηματα Αυτοματισμου τελειωσες Κατασκευαστης;
DrLo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Ενταξει στη θεση σου θα κυνηγουσα κατι σε δουλεια (ειτε εδω ειτε εξω) αφου δε μπορεις να πας για μεταπτυχιακο εξω, κι αυτο προκειται να κανω κι εγω μολις διωξω τη σαβουρα που μου εχει μεινει. Δεν ξερω αν αξιζει να αφιερωσεις αλλα 2 χρονια απο τη ζωη σου σε ενα απο τα μεταπτυχιακα του ΕΜΠ, με τα γνωστα προβληματα του, ειδικα αν δε δουλευεις παραλληλα. Δεν εχω ακουσει γενικα καλα λογια και ξερω ατομα που τα παρατησανε γιατι χανανε το χρονο τους και πηγανε για δουλεια. Ουτε καποιο παραπανω ονομα θα σου δωσει, οπως αν εκανες μεταπτυχιακο σε ενα γερο του εξωτερικου, ουτε την τρομερη γνωση. Γενικα θρυλειται οτι τα μεταπτυχιακα του ΕΜΠ σε θεμα υλης ειναι κοψε ραψε απο μαθηματα των προπτυχιακων. Για να σκεφτεσαι τα Συστηματα Αυτοματισμου τελειωσες Κατασκευαστης; "θρυλείται" ????? Κύριε, είστε σίγουρα μηχανικός ? Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από DrLo
άκουσε φίλε εμιγκρέ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, DrLo είπε "θρυλείται" ????? Κύριε, είστε σίγουρα μηχανικός ? ένας άνθρωπος για να γίνει μηχανικός χρειάζεται 5 χρόνια, ένας μηχανικός όμως όσο και να προσπαθεί δεν ξαναγίνεται άνθρωπος...
tipotenios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 21 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Ενταξει στη θεση σου θα κυνηγουσα κατι σε δουλεια (ειτε εδω ειτε εξω) αφου δε μπορεις να πας για μεταπτυχιακο εξω, κι αυτο προκειται να κανω κι εγω μολις διωξω τη σαβουρα που μου εχει μεινει. Δεν ξερω αν αξιζει να αφιερωσεις αλλα 2 χρονια απο τη ζωη σου σε ενα απο τα μεταπτυχιακα του ΕΜΠ, με τα γνωστα προβληματα του, ειδικα αν δε δουλευεις παραλληλα. Δεν εχω ακουσει γενικα καλα λογια και ξερω ατομα που τα παρατησανε γιατι χανανε το χρονο τους και πηγανε για δουλεια. Ουτε καποιο παραπανω ονομα θα σου δωσει, οπως αν εκανες μεταπτυχιακο σε ενα γερο του εξωτερικου, ουτε την τρομερη γνωση. Γενικα θρυλειται οτι τα μεταπτυχιακα του ΕΜΠ σε θεμα υλης ειναι κοψε ραψε απο μαθηματα των προπτυχιακων. Για να σκεφτεσαι τα Συστηματα Αυτοματισμου τελειωσες Κατασκευαστης; Οχι ενεργειακο τομεα ειχα απλα μου φαινεται ενδιαφερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα