Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θέμα δηλαδή ποιο είναι;

πως θα γίνει να βρούμε άλλο που να έχει το ίδιο πρόβλημα για να κάνουμε φασαρία ή να εκβιάσουμε;

φαντάζομαι θα απογοητευόσασταν αν πάρετε άλλο και είναι οκ ε;

jumbo, τι περιμένετε....

• Like 2
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε αυτό είναι που με νοιάζει το παιδι και μόνο, γιαυτό στεναχωριέμαι.Πιστεύω ότι η διαρροη έγινε το πολύ πριν 2 μέρες και όχι από την αρχη που το πήρα.Ο γιατρός μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειναι πολύ μικρή η ποσότητα.Παντως ρε παιδιά κοινοποιήστε το σε facebook instagram,twitter όπου είναι ο καθένας η δυσφήμιση γιαυτούς είναι πολύ χειρότερη από τα δικαστήρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μάρκα αυτή είναι γνωστή σε όσους έχουν μωρά γιατί έχει μεγάλη  ποικιλία προϊόντων. Πιθανώς πρόκειται για αστοχία υλικού. Δε νομίζω όλα τα ίδια μαραφέτια να είναι ελαττωματικά. Τώρα το jumbo δεν ξέρω πόσο μερίδιο ευθύνης έχει. Έχει και έξοδα με τις διαφημίσεις του πανικα... :)

Επεξ/σία από navigator0
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, navigator0 είπε

Η μάρκα αυτή είναι γνωστή σε όσους έχουν μωρά γιατί έχειεγαλη ποικιλία προϊόντων. Πιθανώς πρόκειται για αστοχία υλικού. Δε νομίζω όλα τα ίδια μαραφέτια να είναι ελαττωματικά. Τώρα το jumbo δεν ξέρω πόσο μερίδιο ευθύνης έχει. Έχει και έξοδα με τις διαφημίσεις του πανικα... :)

Και τρεξιματα με την νδ, αστα προβληματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, torq είπε

πως θα γίνει να βρούμε άλλο που να έχει το ίδιο πρόβλημα για να κάνουμε φασαρία ή να εκβιάσουμε;

jumbo, τι περιμένετε....

Περιμένω να χαλάσει μόλις λήξει η εγγύηση.Ναι αυτό το περιμένω .Οχι όμως και να μπαίνουν γράσα και λάδια στο φαγητό του κάθε μωρού.Για φαντάσου στη συνταγή της φρουτόκρεμας... <<και στο τέλος προσθέτουμε και 3-4 σταγόνες ορυκτέλαιο 15-40!>> :wacko:

Επεξ/σία από giorgosvet
Δημοσ.
25 minutes ago, navigator0 said:

Η μάρκα αυτή είναι γνωστή σε όσους έχουν μωρά γιατί έχειεγαλη ποικιλία προϊόντων. Πιθανώς πρόκειται για αστοχία υλικού. Δε νομίζω όλα τα ίδια μαραφέτια να είναι ελαττωματικά. Τώρα το jumbo δεν ξέρω πόσο μερίδιο ευθύνης έχει. Έχει και έξοδα με τις διαφημίσεις του πανικα... :)

Αυτο. Βαση οσων περιγραφει ο ts παρα το εξαιρετικα ατυχες, δυσαρεστο και επικινδυνο περιστατικο αμφιβαλλω κατα ποσο η ευθυνη ανηκει στα jumbo. Συνηθως για κατι τετοια τρεχουν τους ιδιους τους κατασκευαστες και οχι αυτον που το πουλαει που προφανως ο πωλητης δεν γινεται να γνωριζει την αστοχια υλικου ουτε εχει (ουτε και ειναι υπευθυνος να εχει) τμηματα Quality & Assurance για να ελεγχουν τα προιοντα. Αυτο ειναι καθαρα ευθυνη εργοστασιου

Απλα αν η συγκεκριμενη μαρκα ειναι branded αποκλειστικα απο τα jumbo (οπως πχ συμβαινει με γνωστη κινεζομαρκα του πλαισιου) τοτε , ναι, πιθανως φερουν ευθυνη και τα ιδια τα jumbo. Ειναι ομως;

Ευθυνη φερουν επισης στο να ενημερωσουν αμεσα τον κατασκευαστη για το περιστατικο σου και κατοπιν να ανακαλεσουν την παρτιδα αν η αστοχια υλικου αφορα παρτιδα και δεν ηταν μεμονωμενη στο προιον που αγορασες εσυ. Επειδη το περιστατικο το θεωρω σοβαρο θεωρω οτι την ενημερωση στον κατασκευαστη επρεπε να την εχουν ηδη κανει...

Δημοσ.

Βασικος κανόνας :  ΔΕΝ αγοράζουμε ΠΟΤΕ απο jumbo τέτοιου είδους προιόντα - συσκευές. Ειδικά όταν πρόκειται για μωρό ή για παρασκευή φαγητού. Προσωπικα δεν γνωριζω την avec. μαλλον μαιμου της Avent μου φαινεται....

• Like 6
Δημοσ.
2 hours ago, torq said:

jumbo, τι περιμένετε....

Ναι ρε προφανώς, όταν ταίζουν στο παιδί σου γράσο θες να τους εκδικηθείς.

Εσύ τι ρόλο έχεις, εκπροσώπου πολυκαταστημάτων;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, buuren είπε

Ναι οκ δικαιολογημενη αντιδραση αλλα τωρα...

Αγοραζεις αλλο, βγαζεις βιντεο με τα ζουμια (αλεσε μπανανα) περιμενεις ενα δυο μηνες κανεις καταγγελιες και βαζεις ενα δικηγορο να μιλησει με το jumbo.

Αναλυση κτλ οτι ειπαν τα παιδια πισω.

Κυριοι το μωρο εφαγε 100 φορες μεχρι να το ανακαλυψουμε!

Λες στο δικηγορο τα παμε μισα- μισα...;)

Αυτο θα εκανα

Αααα και κοιτα μην τα αρπαξει ξεχωρα ο δικηγορος χαχα

Δηλαδή με άλλα λόγια κάνεις μια ψευδή καταγγελία, ψευδομαρτυρεις, εκβιάζεις ... Αυτές είναι σοβαρές συμβουλές στο insomnia

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, margaritagr said:

Συγγνωμη αλλα για προϊον που απευθυνεται σε μωρο δεν παιρνουμε τετοιες κινεζιες.....

Ευτυχως που το πηρες ειδηση....

Μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε κακή οικονομική περίοδο για τους Έλληνες και πολλοί μπορεί να καταφύγουν και σε τέτοιες λύσεις χωρίς να φανταστούν τέτοια προβλήματα.

Οι εγκληματίες είναι αυτοί που τα φτιάχνουν και αυτοί που τα πουλάνε. Αν την στιγμή που πουλάνε κάτι για τέτοια χρήση πρέπει να μην είναι επικίνδυνο ακόμη κι αν είναι φθηνό.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, margaritagr said:

Εχεις δικιο σαφως πρεπει να ειναι ασφαλη και να λειτουργουν σωστα.

Ολοι ξερουμε ομως παραλληλα πως ειναι κ κατωτερα ποιοτικα..

Οκ δεν ειπα να παει απο τα 20 στα 100 αλλα πχ https://www.skroutz.gr/s/3768478/Philips-HR2106.html

Εναλλακτικά για φρουτόκρεμα - αλεσμα εγω χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο... Ελεγχεται καλύτερα απο το μπλεντερ. 

https://www.skroutz.gr/c/2570/ravdoblender.html?price_max=30.001

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, DrLo είπε

Δηλαδή με άλλα λόγια κάνεις μια ψευδή καταγγελία, ψευδομαρτυρεις, εκβιάζεις ... Αυτές είναι σοβαρές συμβουλές στο insomnia

δεν λεω ψεματα σε τιποτα,  το οτι η συσκευη βγαζει γρασσα ειναι ενα γεγονος το οποιο αν μπορω και εχω τη διαθεση να το τρεξω θα το κανω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...