georgep800 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα, Περιμένω ένα δέμα απο DHL και απο της 25 του μήνα είναι στο τελωνείο όπως φαίνεται και στην φώτο. Γνωρίζει κανείς αν είναι θέμα της DHL ή των τελωνείων; Έχω δώσει ότι στοιχεία χρειάζονται στον εκτελωνιστή της DHL απο την πρώτη μέρα που έφθασε το δέμα. Thanks!
isay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Πάρε τους τηλεφωνο. Πολύ το καθυστερουν, ειδικά αν δεν υπάρχει λογος. Ικανους τους εχω να αρχισουν και να σου χρεώνουν αποθηκευτικά λόγω της καθυστερησης
georgep800 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, isay είπε Πάρε τους τηλεφωνο. Πολύ το καθυστερουν, ειδικά αν δεν υπάρχει λογος. Ικανους τους εχω να αρχισουν και να σου χρεώνουν αποθηκευτικά λόγω της καθυστερησης Τους πήρα χθές και μου είπαν ότι για την καθυστέρηση ευθύνονται τα τελωνεία και όχι αυτοί. Αναρωτιέμαι βέβαια κατά πόσο έχει βάση κάτι τέτοιο αν λάβω υπόψιν μου ότι τον εκτελωνισμό τον ανέλαβε εκτελωνιστής της DHL...
cambo99 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μπορείς να πας να το εκτελωνίσεις μόνος σου;
moutsa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Την περασμένη εβδομάδα παρέλαβα με DHL και δεν είχα την παραμικρή καθυστέρηση στο τελωνείο οι διαδικασίες ήταν αστραπή. Επικοινώνησε πάλι μαζί τους γιατί όσο αργεί ο εκτελωνισμος αυτοί είναι ικανοί να σου χρεώνουν αποθήκευτρα.
georgep800 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, cambo99 είπε Δεν μπορείς να πας να το εκτελωνίσεις μόνος σου; Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα.... 19 λεπτά πριν, moutsa είπε Την περασμένη εβδομάδα παρέλαβα με DHL και δεν είχα την παραμικρή καθυστέρηση στο τελωνείο οι διαδικασίες ήταν αστραπή. Επικοινώνησε πάλι μαζί τους γιατί όσο αργεί ο εκτελωνισμος αυτοί είναι ικανοί να σου χρεώνουν αποθήκευτρα. Τώρα μόλις ξανά μίλησα μαζί τους. Μου είπαν επι λέξη "έχουμε μεγάλο όγκο δεμάτων γι' αυτό καθυστερεί η εκτελώνιση". Απογοητευτικό... μιας και μπήκα στην διαδικασία να επιλέξω DHL(με το ανάλογο κόστος βεβαίως...) για να αποφύγω τις καθυστερήσεις και καταλήγει μια απο τα ίδια...
LittyMeek Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 η αλήθεια είναι οτι η dhl είναι αρκετά κατώτερη στην Ελλάδα σε σχέση με άλλα κράτη κρατώντας παράλληλα ομως την ίδια τιμολογιακή πολιτική
HypnZ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε μου τι έγινε τελικά με το δέμα; παρέλαβες;
georgep800 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, Τελικά παρέλαβα χθες το δέμα. Σαν τα ΕΛΤΑ κατάντησαν...
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, georgep800 είπε Καλησπέρα, Τελικά παρέλαβα χθες το δέμα. Σαν τα ΕΛΤΑ κατάντησαν... Ωραία, αλλά δώσε και feedback που βοηθά όλους μας Ηταν αγορα εντός ή εκτός ΕΕ; Πόσο ήταν η αξία cif (αγορα + μεταφορικά) ; Είχες έξοδα εκτελωνισμου; Αν ναι πόσα και αν θυμάσαι τα επιμερους (στο περιπου). Π.χ Χ ευρω φπα, Υ υρω τελη, Ζ ευρω αμοιβή, κλπ
georgep800 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, isay είπε Ωραία, αλλά δώσε και feedback που βοηθά όλους μας Ηταν αγορα εντός ή εκτός ΕΕ; Πόσο ήταν η αξία cif (αγορα + μεταφορικά) ; Είχες έξοδα εκτελωνισμου; Αν ναι πόσα και αν θυμάσαι τα επιμερους (στο περιπου). Π.χ Χ ευρω φπα, Υ υρω τελη, Ζ ευρω αμοιβή, κλπ -Η αγορά ήταν απο Αμερική. -Σύνολο $290. -Τα έξοδα εκτελωνισμού και γενικά όλοι οι φόροι ήταν προπληρωμένοι. 1
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μια χαρα. Αρα κρατάμε οτι αν εχουν προπληρωθεί τέλη/φοροι, η ντοπια dhl δεν κάνει μπερδεψοδουλιες (περα απο την καθυστερηση)
Hapatingo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Το ''παραδόθηκε στον εκτελωνιστή όπως ζητήθηκε'' τι σημαίνει?
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Οτι το δέμα, παραδόθηκε στον εκτελωνιστη για να τρέξει τη διαδικασία στα γραφεία. Η dhl εχει κυρίως εξωτερικους συνεργατες-εκτελωνιστες που επ αμοιβη κανουν τη χαμαλοδουλεια (την αμοβη βεβαια την πληρώνει ο πελατης)
Hapatingo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοιος κωδικός. Την όλη αργοπορία την βλέπω στον τρόπο επικοινωνίας με το τελωνείο και την εξακρίβωση του πακέτου. Εάν δεν γνωρίζουν το ΑΦΜ του παραλήπτη το πακέτο δεν το κουνάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα