Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Αρχικη τιμή είναι 2950 οπότε υπολόγισε τα.

Ετσι όπως το γραψες μάστορα οι 99/100 καταλαβαίνουν πως αγόρασες ποδηλαταρα του 2018 με 1400€ άνευ έκπτωσης...

Θα γράφα κι εγώ την εξυπνάδα μου πως πήρα ένα απ' τα είκοσι Έντυ μέρξ από.γουιγκλ με 1300€...και στο επόμενο φρειμ θα λέγα α σόρρυ από 3500.

• Moderators
Δημοσ.

Μα αυτό που μας απασχολεί είναι η τιμή αγοράς όχι η αρχική. Δεν μας απασχολεί πόσο κάνει ένα προϊόν αλλα πόσο θα δώσουμε. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Μα αυτό που μας απασχολεί είναι η τιμή αγοράς όχι η αρχική. Δεν μας απασχολεί πόσο κάνει ένα προϊόν αλλα πόσο θα δώσουμε. 

Αν η έκπτωση είναι μόνιμη ή εύκολη. Αν ήταν για λίγο δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η τιμή προσφοράς.

• Moderators
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αν η έκπτωση είναι μόνιμη ή εύκολη. Αν ήταν για λίγο δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η τιμή προσφοράς.

Γιατί η αγγελία είναι μόνιμη; όπως βρίσκεις καλές προσφορές σε μεταχειρισμένα έτσι βρίσκεις και σε καινούρια απλά όχι στην Ελλάδα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Γιατί η αγγελία είναι μόνιμη; όπως βρίσκεις καλές προσφορές σε μεταχειρισμένα έτσι βρίσκεις και σε καινούρια απλά όχι στην Ελλάδα 

Ναι συμφωνώ σ'αυτό, απλά αν κάποιος θέλει το δικό σου ποδήλατο πχ η τιμή είναι 3000€, άσχετα που εσύ το πήρες σε προσφορά. Αυτό λέω.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Ναι συμφωνώ σ'αυτό, απλά αν κάποιος θέλει το δικό σου ποδήλατο πχ η τιμή είναι 3000€, άσχετα που εσύ το πήρες σε προσφορά. Αυτό λέω.

Γιατί αν κάποιος θέλει το Ιντεάλ που λέει άλλος θα το πάρει 1600 η στην αρχική του; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Γιατί αν κάποιος θέλει το Ιντεάλ που λέει άλλος θα το πάρει 1600 η στην αρχική του; 

Αυτή τη στιγμή θα το πάρει 1600. Μπορεί να συγκριθεί με το δικό σου αν είναι τώρα σε προσφορά. Αν όχι δεν συγκρίνεται και πρέπει ο άλλος να περιμένει αν και πότε θα ξαναβγεί παρόμοια προφορά.

• Moderators
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αυτή τη στιγμή θα το πάρει 1600. Μπορεί να συγκριθεί με το δικό σου αν είναι τώρα σε προσφορά. Αν όχι δεν συγκρίνεται και πρέπει ο άλλος να περιμένει αν και πότε θα ξαναβγεί παρόμοια προφορά.

Δεν καταλαβαινω που βρισκεις τη διαφορα οταν μιλαμε για προσφορες! Οπως ετυχε να βρει αυτη για το ιντεαλ ετσι θα μπορει να βρει μια αντιστοιχη για καποιο αλλο ποδηλατο

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Δεν καταλαβαινω που βρισκεις τη διαφορα οταν μιλαμε για προσφορες! Οπως ετυχε να βρει αυτη για το ιντεαλ ετσι θα μπορει να βρει μια αντιστοιχη για καποιο αλλο ποδηλατο

Στο ότι δεν τρέχουν ταυτόχρονα οι δύο προσφορές, άρα δεν μπορεί να διαλέξει αφού το άλλο ποδήλατο κάνει τώρα 3000€!

(Αν κατάλαβα σωστά, αν και το δικό σου είναι τώρα σε προσφορά ταυτόχρονα με το άλλο τότε έχει νόημα η σύγκριση).

Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Spect~ είπε

Δεν ειναι έτσι και το ξέρεις, δεν ειμαστε μαλάκες που περιμένουμε την τοπο προσφορά για να πάρουμε ένα ποδήλατο. (οπως πχ εγω που τα frames που ανέφερα έχουν τώρα -60%, αλλα΄δεν δύναμαι).

Επίσης, το ιντεαλ το βρήκε "προσφορά" επειδή έμεινε απούλητο. Στην Ελλάδα, αφού ασχολείσαι, γνωρίζεις πολύ καλά, πως προσφορές σε φετινα, αντε και περσυνα μοντέλα δε θα παίξουν ποτέ μπαλίτσα πάνω απο 20%-30% (ισως σε μοντέλα των 5000 που ναι μεγάλο "στοκ").

Πλατιάσαμε όμως κ ιεγώ το τελειώνω εδώ.

εκανα ένα edit για να μου απαντήσεις μόνο στο εξής: Το αγόρασες προσφορα απο 2950, 1400ε. Μοντέλο του 2018.

Και υποθέτουμε οτι το πουλάς σε 6 μήνες χωρις να με ξέρεις και να σε ξέρω...θα το δώσεις στα 1000ε-1100ε σα μεταχειρισμένο ή στα 2000;;; (διοτι 950 απ'τη τιμή "αγοράς" ειναι εκπτωση δυνατη.

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ.

Ποδήλατα και εσπρεσιέρες. Κάθε φορά που μου μπαίνει έστω και η παραμικρή υπόνοια να ασχοληθώ με κάτι από τα δύο μπαίνω και διαβάζω αντίστοιχα forum/threads και μου φεύγει η κάψα τσακ μπαμ. :)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Ποδήλατα και εσπρεσιέρες. Κάθε φορά που μου μπαίνει έστω και η παραμικρή υπόνοια να ασχοληθώ με κάτι από τα δύο μπαίνω και διαβάζω αντίστοιχα forum/threads και μου φεύγει η κάψα τσακ μπαμ. :)

Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα! Συνδύασα το θέμα εδώ με το θέμα της arielli στις προσφορές και μοιάζουν πάρα πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...