Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgeboo είπε

Το σημαντικοτερο ειναι το σωστο  μεγεθος του ποδηλατου αναλογα το υψος σου.
Μια χαρα ειναι τα ideal πολυ τιμια για τα λεφτα τους, ειδικα για φουλ ερασιτεχνικη χρηση.
Υπαρχουν elite  αθλητες στην ελλαδα που μπορει να μην εχουν την οικονομικη δυνατοτητα για κατι ακριβο, αλλα με ideal κανουν πρωταθλητισμο.

υπαρχει ελιτ αθλητης που κανει πρωταθλητισμο με ιντεαλ κουρσα των 400ευρω? 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elbarto είπε

υπαρχει ελιτ αθλητης που κανει πρωταθλητισμο με ιντεαλ κουρσα των 400ευρω? 

Γιατί υπάρχει ideal κουρσα με 400 ευρω; Ο φιλος γενικα μιλησε..

• Thanks 1
Δημοσ.

παντως την κουρσα του πρακτικερ με τα 350 την επερνα ανετα...ειδικα αν εχει και shimano περιφερειακα, για απλο χρηστη μια χαρα...ομως ειδα οτι δεν την εχει στο σαιτ του...

καμια ιδεα?

Δημοσ.

Στο Mart τα mountain ποδήλατα που έχει παίζουν περίπου στα 130 ευρώ, με Shimano περιφερειακά. Σκέφτομαι να πάρω ένα. Αν δεν εχει κανείς ιδιαίτερες απαιτήσεις, δεν μπορώ να δω το λόγο για ακριβότερο ποδήλατο, για τη χρήση που το θέλω εγώ. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, evoracing είπε

Καλησπέρα, 

Μετά από μια βόλτα στο praktiker είδα 2 αγωνιστικά ποδήλατα σε ωραία τιμή. Είχε ένα everest και ένα mondial (?) στα 350-400€. 

Το ένα ήταν αυτό. Το άλλο δεν έχω μπορέσει να το βρω. Τι λέτε είναι καλά? 

Σκουπιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/2/2018 στις 1:32 ΠΜ, evoracing είπε

Καλησπέρα, 

Μετά από μια βόλτα στο praktiker είδα 2 αγωνιστικά ποδήλατα σε ωραία τιμή. Είχε ένα everest και ένα mondial (?) στα 350-400€. 

Το ένα ήταν αυτό. Το άλλο δεν έχω μπορέσει να το βρω. Τι λέτε είναι καλά? 

To Everetst το είχα δεί από κοντά πριν καιρό.  Έχει σκελετό αλoυμινίου με CARBON πιρούνι και τα περιφερειακά του είναι η εισαγωγική σειρά της Shimano η Tourney.

Έχει τριπλό δίσκο μπροστά οπότε δεν θα σε δυσκολέψει στις ανηφόρες αλλά η εισαγωγική σειρά σημαίνει μόνο 7 ταχύτητες πίσω, το σύνολο δηλαδή 21.

Για βόλτες και εξορμήσεις είναι ότι πρέπει, εντάξει, δεν θα κατέβεις και σε αγώνες με αυτό αλλά αν στην τελική δεν σου «κάτσει» καλά η ποδηλασία δεν θα έχεις δώσει και ένα σωρό λεφτά τσάμπα.

Περισσότερα αναλυτικά στοιχεία θα βρείς και στην αγγελία εδώ: https://www.ix.gr/classifieds/BC2800

Για κάποιον που κάνει ήδη ποδήλατο και ψάχνεται για κουρσάκι προκειμένου να ανέβει κατηγορία δεν θα το πρότεινα.

Για κάποιον που θέλει να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ την ποδηλασία και να δοκιμάσει με ένα κουρσάκι είναι μία τιμιότατη και πολύ οικονομική λύση.

Απλά πρέπει να προσέξεις να το πάρεις στο νούμερο σου και μόλις βγείς από το κατάστημα να επισκεφτείς έναν ποδηλατά προκειμένου να ελέγξει και ρυθμίσει σωστά τις ταχύτητες και να σφίξει ξανά όλες τις βίδες.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν ειναι καθόλου τίμια επιλογή ειναι πεταμένα λεφτά. Και μ ενα τετοιο ποδήλατο που συνήθως σου βγάζει τη πίστη, δε ξεκινάς ποδηλασία. 

Αν θες ενα ποδήλατο να το χρησιμοποιήσεις μια φορά στο τοσο να πας μέχρι το φούρνο οκ. Για κατι παραπάνω δεν ειναι. Τα carbon πιρούνια ειναι της πλάκας που λεει. 

Τα ποδήλατα δρόμου ειναι κι ως κατηγορία πιο ακριβά. Θες γύρω στα 1000€ για την αγορα Καινούργιου μ έναν καλο σκελετό και δυνατότητα αναβάθμισης. Βεβαια για μένα ο topic starter μπορεί να σκεφτεί κ την αγορά fitness ποδηλάτου το οποίο ειναι πιο κατάλληλο και για κινηση εντός πόλης. 

Μη κανεις το λάθος Παντως να παρεις αυτή τη σαβούρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μα και πάλι το μόνο που αλλάζει είναι αντί για τιμόνι κριάρι περνεις ένα ίσιο τιμόνι. Το κριάρι είναι ΠΟΛΥ καλυτερο.

Δημοσ.

Η θέση οδήγησης αυτή δε βολεύει για χρήση στην πόλη. Γι αυτο και ρώτησα τι χρήση θέλει να κάνει ο topic starter. Αν το θέλει το ποδήλατο για αστικές σύντομες μετακινήσεις κοιτάει σε λάθος κατηγορία. 

Δημοσ.

παιδια ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου μοντελου εδς και 2 χρονια. καποιο θεμα δεν ειχα προς το παρον και για αρχη το θεωρω οκ. σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα και χειροτερα. Δεν ειμαι ιδιαιτερος γνωστης του αντικειμενου παντως εγω ειμαι ευχαριστημενος για αυτα που εδως και αυτο που πηρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 400ε βρίσκεις μτχ κούρσα, εύκολα. πχ https://www.car.gr/12028676-merida-ride

Και στα 500 θα βρείς ακόμη περισσότερες επιλογές!  οπότε για κεί είσαι. Και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς, βελτιώνεις εξοπλισμό...

Υ.Γ. σόρυ, δε διαβασα καπου για τι χρήση το θέλει!

Y.G.2 επισης, έχω ΠΟΛΛΑ ποδήλατα στα αναλογα ποδηλατικά γκρουπ αγγελιων στο ΦΒ, που συνήθως δε τα βρισκεις στο καρ.τζιαρ. (στο οποιο ψαρεύουν συνήθως θύματα)

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ.

δεν διαφωνω σε τιποτα απο ολα αυτα που λες αλλα οταν καποιος δεν ξερει το καινουργιο τουφαινεται πιο ευκολη λυση. για μεν ατουλαχιστον

Δημοσ.

ωραια ρε τυποι τωρα τι κανουμε :P

φτηνη κουρσα θα βρουμε με 300 ευρω να λεμε οτι εχουμε κουρσα? δεν βρισκω πουθενα κατι αναλογο

Δημοσ.

Το λοιπόν, πήγα σήμερα και τα είδα. Το 2ο που έλεγα είναι το interbike monza το οποίο είναι στα 350€ και το everest 400€. 

Ο σκελετός ίδιος είναι τουλάχιστον σε σχήμα, το μόνο που αλλάζει είναι τα φρένα και αν θυμάμαι καλά και οι μανέτες. Το everest είχε κάτι promax και το άλλο noname. Από βάρος και τα 2 μου φάνηκαν ελαφριά, δεν νομίζω πάνω από 5kg. 

Όσο για την χρήση που το θέλω, αρχικά φόρτωμα στο αμάξι και να ξαμολιέμαι σε κανένα βουνό για βόλτες, γυμναστική κτλπ. Μετά βλέπουμε. 

Πάντως όχι δεν το θέλω για μέσα στην πόλη για να μετακινούμε. Έχω ήδη 2 κούρσες (η μια θέλει ανακατασκευή) οι οποίες είναι 100 κιλά η μια και έχουν λίγο πιο χοντρές ζάντες. 

Όπως είπα το μεταχειρισμένο το φοβάμαι λίγο. Από το να έχει κάνει λάθος ακτινολόγηση μέχρι να έχει κολλήσει κανέναν σκελετό. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχω ιδέα για το τι μάρκες και μοντέλα να κοιτάξω. Δεν ξέρω τι είναι καλό και το όχι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...