Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, hellojim είπε

Να πανε να ανοιξουν μαγαζι σε καποια αλλη περιοχη, οπως τα υπολοιπα μαγαζια, οχι στην Βαγδατη! Αλλα ειναι τοσο τσιγκουνηδες που δεν θελουν πληρωνουν νοικια... Οποτε πρεπει να σου συμπεριφερονται λες κ εισαι τζιχαντ

Αυτό δεν είναι επιχείρημα, θα εγκαταλειφθεί εντελώς μια περιοχή δηλαδή λόγω εγκληματικότητας, ας κοιτάξει το κράτος να αστυνομεύει τις επικίνδυνες περιοχές και να μειώσει την εγκληματικότητα. Το οτι υπάρχει εγκληματικότητα φυσικά δεν δικαιολογεί να γίνεται αγενής ο υπάλληλος.

Όντως σε ορισμένες περιοχές και στενάκια πίσω από την Ομόνοια η κατάσταση είναι άθλια, πέρσι είχα περάσει από Βεραντζέρου, παντού κλειστά καταστήματα, εγκαταλειμμένα κτίρια και άθλιες πολυκατοικίες με ασυντήρητες προσόψεις, παντού γκράφιτι και βρωμιά στα πεζοδρόμια. 

Όσα μαγαζιά έρχονται πηγαίνουν προφανώς λόγω φθηνότερων ενοικίων. Οι διπλές πόρτες με το κουβούκλιο όπως στις τράπεζες δεν είναι πάντα λύση, πέραν του οτι κοστίζουν. Αρκετά μαγαζιά όπως πρατήρια και ψιλικά εφαρμόζουν την εξής τακτική, έχουνε κλειστές τις πόρτες και έχουν βάλει κουδούνι, επίσης έχουνε αφαιρέσει τις πετούγιες, όποιος θέλει να μπει χτυπάει το κουδούνι και του ανοίγει ο μαγαζάτορας και μετά κλείνει την πόρτα, αν κλέψει και γίνει αντιληπτός δεν μπορεί να φύγει εκτός αν του ανοίξει ο μαγαζάτορας με το αυτόματο. Φυσικά όλα αυτά ακυρώνονται αν μπει ο άλλος με πιστόλι ή όπλο.

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, webparts είπε

Αν σκασει καποιος μυτη με κουστουμι στο εν λογω καταστημα θα εχει την ιδια αντιμετωπιση αραγε;

Πιστεύω ναι, θα έχουν καεί κι από τέτοιους...

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Πιστεύω ναι, θα έχουν καεί κι από τέτοιους...

Οι πονηροι ελληνες που μονο για καμια πουστια εχουν μυαλο..
Το φανταστηκα,αλλα ειπα να το γραψω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και ολα αυτα ξεκινησαν απο εναν περιπτερα και εναν αλλοδαπό ο οποιος ειπε στον περιπτερα:

παγωτο κεράσει?

Ναι φιλε μου , ειπε ο περιπτερας

ο αλλος το πηρε και εφυγε τρεχοντας

νομιζω το χει γραψει ο σταρ12 καποτε

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, panosno1com είπε

και ολα αυτα ξεκινησαν απο εναν περιπτερα και εναν αλλοδαπό ο οποιος ειπε στον περιπτερα:

παγωτο κεράσει?

"νομιζω το χει γραψει ο σταρ12 καποτε"

Απόκρυψη περιεχομένων

Sounds about right..

Επεξ/σία από webparts
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosno1com είπε

παγωτο κεράσει?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Χαχαχαχα!  Έλεος.

• Super Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, phanispal said:

Τι να σου πω, εμένα αν τραβιόταν ο υπάλληλος όταν του ζητούσα να πιάσω στα χέρια μου μια συσκευή δε θα το 'παιρνα προσωπικά.

Καλά δεν το πήρα και τόσο προσωπικά ούτε του είπα κάτι. Απλά με ενόχλησε... 

10 hours ago, webparts said:

Αν σκασει καποιος μυτη με κουστουμι στο εν λογω καταστημα θα εχει την ιδια αντιμετωπιση αραγε;

Θες να πεις πως εγώ πήγα με βερμούδα και σαγιονάρες? :P 

Δημοσ.

εχω παρει 2 κινητα στο συγκεκριμένο μαγαζι μπορω να πω οτι και σε μενα ετσι ηταν μεχρι να πληρώσω μετα χαμογελα. Επισης δεν εχει καμια σχεση με παλιά που ειχε τιμες πολυ χαμηλες, τωρα θεωρώ ότι ειναι και ακριβό! 

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη εχω καταστημα γενικα και κινουμαι και στην περιοχη, αντιλαμβανομαι την πλευρα του καταστηματος.  Απο την αλλη, ως καταναλωτης θα με εκνευριζε αυτη η συμπεριφορα απο το καταστημα. Στο κατω κατω, το ζητουμενο ειναι να εχεις τα ματια σου στον πελατη (αν τον θεωρεις υποπτο) αλλα να μην το καταλαβει ο ιδιος πως τουν εχεις χαρακτηρισει (σε περιπτωση που κανεις λαθος).

Οποτε ναι, φαουλ του καταστηματος απο μενα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως παιδια επαψα να πηγαινω σε ενα ψιλικατζιδικο στην περιοχη,παρ'ολο που ειναι το πιο κοντινο που μενει ανοιχτο ως αργα και το επομενο ειναι σχεδον κεντρο.

Ο λογος απλος,το κραταει ενας βρωμογερος που δεν ξερει τα βασικα της ευγενειας.

Τελευταια φορα πηγα πριν κανα τριμηνο και αυτο επειδη ειχαμε σερβιρει  την πιτσα και συνειδητοποιησα οτι ειχαν τελειωσει οι κοκακολες.

Παιρνω 2 κοκες αποτο ψυγειο,περιμενω να φυγει ο μπροστινος και παω στο ταμειο.
Γαμωγερος: Τι θες;

Αντερεγαμησου πηγα να του πω,αλλα εχε χαρη που βιαζομουν.
Δε θα ξαναπατησω φυσικα,η θα παω για να του κλεψω καμια σοκολατα και να με δει να φευγω.

Δε με απασχολει καθολου για ποιο λογο φερεται με αγενεια καποιος πωλητης στον πελατη,φυσικα και δε θα αφησου ουτε σεντς και θα του κανω οσο κακο μπορω στην επιχειρηση,διαδιδοντας τα "νεα".

Αν εχει προβλημα το καιζερ με τους κλεφτες ειναι καθαρα δικο του προβλημα,οχι του πελατη.

Επεξ/σία από webparts
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, webparts είπε

Εγω παντως παιδια επαψα να πηγαινω σε ενα ψιλικατζιδικο στην περιοχη,παρ'ολο που ειναι το πιο κοντινο που μενει ανοιχτο ως αργα και το επομενο ειναι σχεδον κεντρο.

Ο λογος απλος,το κραταει ενας βρωμογερος που δεν ξερει τα βασικα της ευγενειας.

Τελευταια φορα πηγα πριν κανα τριμηνο και αυτο επειδη ειχαμε σερβιρει  την πιτσα και συνειδητοποιησα οτι ειχαν τελειωσει οι κοκακολες.

Παιρνω 2 κοκες αποτο ψυγειο,περιμενω να φυγει ο μπροστινος και παω στο ταμειο.
Γαμωγερος: Τι θες;

Αντερεγαμησου πηγα να του πω,αλλα εχε χαρη που βιαζομουν.
Δε θα ξαναπατησω φυσικα,η θα παω για να του κλεψω καμια σοκολατα και να με δει να φευγω.

Δε με απασχολει καθολου για ποιο λογο φερεται με αγενεια καποιος πωλητης στον πελατη,φυσικα και δε θα αφησου ουτε σεντς και θα του κανω οσο κακο μπορω στην επιχειρηση,διαδιδοντας τα "νεα".

Αν εχει προβλημα το καιζερ με τους κλεφτες ειναι καθαρα δικο του προβλημα,οχι του πελατη.

Παρόμοια φάση είχαμε με έναν προποτζή πριν αρκετά χρόνια που ήταν ακριβώς 15 μέτρα δίπλα από το σπίτι μου, παρόλο που έδειχνε σημάδια αγένειας εγώ επέμενα να πηγαίνω σε αυτόν μέχρι που είπα τέλος ας πάει στον αγύριστο, ευτυχώς υπάρχουν πολλά άλλα στην περιοχή. Σε 3-4 χρόνια έκλεισε.

Σε ψιλικατζίδικο, είχε τύχει η μάνα μου να πάει να αγοράσει κάτι, και της έλεγε ο παπάρας οτι αργεί και να επιλέξει αυτά που θέλει να πάρει πιο γρήγορα. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Κατεβαίνω πολύ στο κέντρο και την έχω ζήσει την κατάσταση.Σίγουρα με ενοχλεί αλλά από την άλλη τους δικαιολογώ γιατί πέφτει το κλέψιμο της αρκούδας και τα περισσότερα δεν έχουν το μπάτζετ  να βάλουν σεκιουριτά έστω για το φόβο κάποιων επίδοξων μακρυχέρηδων..

Πας στο κινεζομάγαζο με το 1 ευρώ και βλέπεις τον κινέζο σεκιουριτά που είναι το 1/3 σε όγκο από τον αντίστοιχο Έλληνα, :P( που θα πάει με τα χρόνια θα παχύνουν και αυτοί όπως οι γείτονές μας οι Αλβανοί)  όχι με στολή βέβαια, να σε κοιτάει μη βάλεις τίποτε στην τσέπη αν πάρεις κάτι στα χέρια σου να το δεις.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Πας στο κινεζομάγαζο με το 1 ευρώ και βλέπεις τον κινέζο σεκιουριτά

Δεν τους γουσταρω καθολου πλεον αυτους.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, webparts είπε

Δεν τους γουσταρω καθολου πλεον αυτους.

τους κινεζους η τους σεκιουριταδες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αληθεια ιεναι καπου στην μεση. Η περιοχη πλεον ειναι ναρκοπεδιο και πολλα εχουν δει τα ματια τους.

Θεωρω ομως υπερβολη και τραβηγμενο (εως απαραδεκτο) απο το καταστημα για ενα tempered glass την αρνηση του υπαλληλου να στο δειξει κ καλα εκανες και εφυγες.

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...