DrLo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω θελω να φυγω απο το καταστημα, και με εμποδιζει. So what ? Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι δε μπορεί να το κάνει , πέρα από ότι σου φάινεται "΄δε μπορεί έτσι όπως το σκέφτομαι είναι" Κοίτα από το να αερολογούμε μπορούμε να το μάθουμε. Πήγαινε σε ένα μαγαζί με μια καμπαρτίνα και καθως βγαίνεις φούσκωσέ μπαλόνια με αέρα από κα΄τω. Αν σε κρατήσει κάνε του μύνηση και έλα πες μας την αποφαση του δικαστηρίου. Αν είναι αδίκημα να σε "προσωποκρατεί" κάποιος, έστω ότι εσύ έχεις κλέψει κάτι και πας να φύγεις ... και αυτός σε "προσωποκρατεί" ... έχει ή όχι υποκύψει στο αδίκημα αυτό? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από DrLo
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Η μπορεις να πας εσυ σε ενα μαγαζι να δουλεψεις σεκιουριτας, και να δοκιμασεις να με σταματησεις στην εξοδο για ελεγχο, να δουμε τι θα γινει. 1
DrLo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Η μπορεις να πας εσυ σε ενα μαγαζι να δουλεψεις σεκιουριτας, και να δοκιμασεις να με σταματησεις στην εξοδο για ελεγχο, να δουμε τι θα γινει. Δέχομαι. Το rate μου είναι 200 ευρώ την ώρα. Αν έχεις μαγαζί δικό σου μπορείς να μου στείλεις πληροφορίες με pm. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από DrLo
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Deal, πανε ζητα στον εργοδοτη να στα δωσει κι εγω ερχομαι και με τσαντες και με καμπαρντινες και με ο,τι αλλο θες
DrLo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι ΕΣΥ θα με προσλάβεις. Εγώ αυτό που σου προτεινα γίνεται ΤΩΡΑ , σε 10 λεπτά , εσύ με βάζεις σε μανούρα να βρω κάποιον που με πληρώνει το κόστος μου. (άντε θα στο κάνω 100 για σένα). Να το πω πιο απλά για να το καταλάβει ο "καθένας" Μπαίνουν 2 άνθρωποι όπως σου περιέγραψα σε ένα μαγαζί (καμπαρντινα ή τσάντα κλπ κλπ) και συμπεριφέρονται παρόμοια μεσα στο μαγαζί , πάνε στα ίδια stand κλπ Ο ένας κλέβει κάτι ό άλλος όχι Τους σταματάνε στην έξοδο , τους "προσωποκρατούνε" και φωνάζουν την αστυνομία. Ο ένας διαπιστώνεται ότι έχει όντως κέψει κάτι, ο άλλος όχι. - Σε πόσα και ποιά αδικήματα έχει υποπέσει αυτός που τους "προσωποκράτησε"? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από DrLo 1
webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, DrLo είπε Συμφωνούμε δηλαδή ότι το δεν εχουν δικαιωμα ουτε να σας κρατησουν ( απαγωγη ) και ουτε να σας ανοιξουν με το ζορι την τσαντα.Βασει αυτου δε θα επρεπε να ισχυει κατι αναλογο για τα καταστηματα που σε "υποχρεωνουν" να αφησεις την τσαντα σου στην υποδοχη; είναι μια αυθαίρετη "ανοησία". Η απαγωγή και η προσωποκράτηση είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ έννοιες και δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με το αν σε σταματήσει κάποιος γιατί έκλεψες κάτι μέχρι να έρθει η αστυνομία. Αν θες να στο πω αλλιώς ... ΚΑΝΕΝΑΣ δε σε "υποχρεώνει" να αφήσεις τη τσάντα σου στην υποδοχή. Είναι επιλογή σου όταν επιλέγεις να μπεις στο μαγαζί κάνεις που λειτουργεί με κάποιους συγκεκριμένους όρους. Δε σε σταματά κανείς στο δρόμο και σου παιρνει τη τσάντα να τη βάλει σε θυρίδα ούτε είναι γραμμένο κάπου στην διακύρηξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι έχεις κάποιο δικαίωμα να μπεις σε ένα μαζαγί όπως ΕΣΥ θες. Δεν εχουμε καποια πηγη που να επιβεβαιωνει τιποτε απο ολα αυτα ομως. Το μαγαζι δεν ειναι ιδιωτικη λεσχη,ειναι μαγαζι.Το οτι ειναι ιδιωτικη επιχειρηση δε σημαινει οτι κανει οτι θελει. 17 λεπτά πριν, DrLo είπε Μπορείς να κάνεις εσύ ότι νομίζεις. Δεν υπάρχει αδίκημα "με πέρασε για κλέφτη" εφόσον δε σου φερθεί βίαια ή σε βρίσει (που είναι άλλα αδικήματα). Λεγεται συκοφαντικη δυσφημιση.
katergaris79 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Πάντως σε Jumbo που ήθελαν να μου κρατήσουν τσάντα με ψώνια στην είσοδο, τους είπα ότι έχει μέσα κάτι μεγάλης αξίας (όντως είχα) και να μου διασφαλίζουν ότι θα το βρω βγαίνοντας. Αμέσως μου είπαν να πάρω τη τσάντα μαζί μου, δε μου δημιούργησαν κάποιο θέμα.
DrLo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, webparts είπε Δεν εχουμε καποια πηγη που να επιβεβαιωνει τιποτε απο ολα αυτα ομως. Το μαγαζι δεν ειναι ιδιωτικη λεσχη,ειναι μαγαζι.Το οτι ειναι ιδιωτικη επιχειρηση δε σημαινει οτι κανει οτι θελει. Μα ακριβώς επειδή είναι μαγαζί δε σημαίνει ότι και εσύ μπορείς να κάνεις ότι θες εκεί. Θεωρείς παραδώξως αυτονόητο ότι για κάποιο μυστήριο λόγο το μαγαζί αυτό είναι κάτι σαν την πλατεία συντάγματος ή κάποιος δημόσιος χώρος στον οποίο έχεις κάποιο "δικαίωμα" να πηγαίνεις όπως θες εσύ. Αυτό είναι που λέω ότι ΔΕΝ ισχύει. Ένα μαγαζί είναι ιδωτικός χώρος. Ο ιδιοκτήτης του μπορεί να επιτρέπει ή να απαγορεύει την είσοσο σε όποιον γουστάρει για όποιους λόγους θέλει αυτός (το αν του προκαλούν ζημιά στη φήμη του είναι άλλο ζήτημα), όπως και εσύ στο σπίτι σου. Όπως είναι προφανώς παράλογο να πεις σε κάποιον, θα μπω στο σπίτι σου κουβαλώντας ότι θέλω εγώ, άλλο τόσο είναι και σε ένα μαγαζί. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από DrLo
webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Ένα μαγαζί είναι ιδωτικός χώρος. Ο ιδιοκτήτης του μπορεί να επιτρέπει ή να απαγορεύει την είσοσο σε όποιον γουστάρει για όποιους λόγους θέλει αυτός Αυτο δεν ισχυει και εχει συζητηθει ξανα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Συγγνωμη αλλα από την στιγμη που μπαινεις σε ένα κατάστημα που γραφει ότι παρακολουθείται με συστημα η φυλλασεται με SECURITY αυτομάτως την στιγμη που πατας το ποδι σου μεσα δεν συναινείς σε οτιδήποτε προκυψει με αυτές τις 2 υπηρεσίες?
webparts Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, DrLo είπε Όπως είναι προφανώς παράλογο να πεις σε κάποιον, θα μπω στο σπίτι σου κουβαλώντας ότι θέλω εγώ, άλλο τόσο είναι και σε ένα μαγαζί. Και παλι εισαι λαθος,αλλο το μαγαζι και αλλο το σπιτι.
DrLo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, webparts είπε Αυτο δεν ισχυει και εχει συζητηθει ξανα. Εντάξει αμα το λες εσύ και το insomnia , ο Βασιλόπουλος είναι δημόσιος χώρος ... να μαζευτούμε να κάνουμε κανένα συλλαλητήριο εκεί την άλλη φορά. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από DrLo
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, DrLo είπε Μα ακριβώς επειδή είναι μαγαζί δε σημαίνει ότι και εσύ μπορείς να κάνεις ότι θες εκεί. Θεωρείς παραδώξως αυτονόητο ότι για κάποιο μυστήριο λόγο το μαγαζί αυτό είναι κάτι σαν την πλατεία συντάγματος ή κάποιος δημόσιος χώρος στον οποίο έχεις κάποιο "δικαίωμα" να πηγαίνεις όπως θες εσύ. Αυτό είναι που λέω ότι ΔΕΝ ισχύει. Ένα μαγαζί είναι ιδωτικός χώρος. Ο ιδιοκτήτης του μπορεί να επιτρέπει ή να απαγορεύει την είσοσο σε όποιον γουστάρει για όποιους λόγους θέλει αυτός (το αν του προκαλούν ζημιά στη φήμη του είναι άλλο ζήτημα), όπως και εσύ στο σπίτι σου. Όπως είναι προφανώς παράλογο να πεις σε κάποιον, θα μπω στο σπίτι σου κουβαλώντας ότι θέλω εγώ, άλλο τόσο είναι και σε ένα μαγαζί. Κανεις λαθος, το μαγαζι δεν μπορει να απαγορεψει την εισοδο σε κανεναν. εκτος κι αν το οριζει ο νομος (Πχ ανηλικοι) ακομα και σε μπαρ και κλαμπ ισχυει το ιδιο
DrLo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, webparts είπε Και παλι εισαι λαθος,αλλο το μαγαζι και αλλο το σπιτι. Γιατί ? "επειδή έχει αθηανϊκές πινακίδες" ? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από DrLo
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, DrLo είπε Όχι ΕΣΥ θα με προσλάβεις. Εγώ αυτό που σου προτεινα γίνεται ΤΩΡΑ , σε 10 λεπτά , εσύ με βάζεις σε μανούρα να βρω κάποιον που με πληρώνει το κόστος μου. (άντε θα στο κάνω 100 για σένα). Να το πω πιο απλά για να το καταλάβει ο "καθένας" Μπαίνουν 2 άνθρωποι όπως σου περιέγραψα σε ένα μαγαζί (καμπαρντινα ή τσάντα κλπ κλπ) και συμπεριφέρονται παρόμοια μεσα στο μαγαζί , πάνε στα ίδια stand κλπ Ο ένας κλέβει κάτι ό άλλος όχι Τους σταματάνε στην έξοδο , τους "προσωποκρατούνε" και φωνάζουν την αστυνομία. Ο ένας διαπιστώνεται ότι έχει όντως κέψει κάτι, ο άλλος όχι. - Σε πόσα και ποιά αδικήματα έχει υποπέσει αυτός που τους "προσωποκράτησε"? σε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα