Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Ενα φιλικό μου πρόσωπο νοσηλευτης στο επάγγελμα έχει κλείσει κάποιες συνεντεύξεις με μεγαλα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας και θα ήθελα τη βοήθεια σας να μου πείτε ποσα περίπου είναι ο βασικός μισθός (καθαρά) για άτομα κάτω των 25 ετών και με μόνη προϋπηρεσία την πρακτική.  Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από VaggD
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω οτι ο κατωτατος μισθος για (αγαμο και ατεκνο) κατω των 25 ειναι 431 ευρω καθαρα, οπως και να 'χει τα μικτα ειναι 510,95 ευρω.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 11/2/2018 στις 1:57 ΠΜ, tsioulak είπε

Νομιζω οτι ο κατωτατος μισθος για (αγαμο και ατεκνο) κατω των 25 ειναι 431 ευρω καθαρα, οπως και να 'χει τα μικτα ειναι 510,95 ευρω.

για ανειδικευτο.

προδανως οι νοσηλευτες υπαγονται αλλου...μην φανταστεις και πολλα παραπανω βεβαια

Δημοσ.
Στις 11/2/2018 στις 8:10 ΠΜ, opcorsa είπε

για ανειδικευτο.

προδανως οι νοσηλευτες υπαγονται αλλου...μην φανταστεις και πολλα παραπανω βεβαια

Κοιτα για ΤΕ και ΠΕ δεν ξερω ποσα τους δίνουν στον ιδιωτικό τομέα αλλα 2-3 περιπτώσεις απο ΙΕΚ που ξερω τους δίνουν τον κατώτατο. 

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις,  οποίος γνωρίζει για τα νοσοκομεία επι της λεωφόρου Κηφισιάς θα βοηθήσει πολύ! !!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Επαρχία που ξέρω, κατώτατος. Και τους έχουν και 2-3 μισθούς "μέσα"...

Και υπερωρίες απλήρωτες, ετσι τουλάχιστον εχω ακούσει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, VaggD είπε

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις,  οποίος γνωρίζει για τα νοσοκομεία επι της λεωφόρου Κηφισιάς θα βοηθήσει πολύ! !!

σε καποια εξ αυτων μπορει να δει και 6** αναλογως...Αν ηταν 25+ θα σου λεγα πανω απο 700.Αλλα δεν ειναι και στανταρ αυτα,ξερω φιλη νοσηλευτρια που πηγε σε αυτα τα ιδιωτικα που λες και εσυ και της ειπαν 850 αλλα ειχε εμπειρια. Και τελικα το απερριψε για αγγλια.

edit  επειδη εχουμε γεμισει πολλους νοσηλευτες η εμπειρια που παραθετω παραπανω μιλαω για καποδιστριακο.Οχι κανα τει επαρχειας η επαγγελματικο...(και ναι εχει διαφορα και μισθολογικα και στη δουλεια)

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • 3 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 12/2/2018 στις 6:54 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

σε καποια εξ αυτων μπορει να δει και 6** αναλογως...Αν ηταν 25+ θα σου λεγα πανω απο 700.Αλλα δεν ειναι και στανταρ αυτα,ξερω φιλη νοσηλευτρια που πηγε σε αυτα τα ιδιωτικα που λες και εσυ και της ειπαν 850 αλλα ειχε εμπειρια. Και τελικα το απερριψε για αγγλια.

edit  επειδη εχουμε γεμισει πολλους νοσηλευτες η εμπειρια που παραθετω παραπανω μιλαω για καποδιστριακο.Οχι κανα τει επαρχειας η επαγγελματικο...(και ναι εχει διαφορα και μισθολογικα και στη δουλεια)

Καλησπερα! Γνωρίζετε για τον μισθό που δίνεται στα δημόσια νοσοκομεία για νοσηλευτες Τει η Αει?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Αλικο είπε

Καλησπερα! Γνωρίζετε για τον μισθό που δίνεται στα δημόσια νοσοκομεία για νοσηλευτες Τει η Αει?

Εφόσον μιλάμε για άγαμο, ατεκνο, δίχως επιδόματα (παραμεθωριος, θεση ευθύνης), δίχως προϋπηρεσία, δίχως μεταπτυχιακά και διδακτορικά τοτε ο ΜΙΚΤΟΣ μισθός ειναι 1092 για ΑΕΙ και 1037 για ΤΕΙ, αυτο σημαίνει (χοντρικά 800 καθαρά, μπορεί και 780 για ΑΕΙ και περίπου 750 για ΤΕΙ).

Νομίζω οτι οι νοσηλευτές μπήκαν (επιτέλους) στα βαρέα και ανθυγιεινά πριν 3-4 χρόνια οπότε ειναι λιγα παραπάνω τα χρήματα απο οτι ανέφερα παραπάνω. 

Ολα τα παραπάνω εφόσον μπείς με σύμβαση με το δημόσιο (ΣΟΧ, ΙΔΑΧ ή τακτικός δεν έχει σημασία), αν μπεις μεσω κάποιου εργολάβου με ΣΜΕ κλαυτα, μάλλον κατώτατο μισθό (δηλαδή 493 καθαρά, παίζει να μην πάρεις και τα βαρέα). 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Νομίζω οτι οι νοσηλευτές μπήκαν (επιτέλους) στα βαρέα και ανθυγιεινά πριν 3-4 χρόνια οπότε ειναι λιγα παρακατω τα χρήματα απο οτι ανέφερα παραπάνω. 

παρακατω εννοεις φανταζομαι...Αφου σου κολλανε παραπανω απο ενα ενσημο για καθε μεροκαματο  σου δινουν λιγο λιγοτερα λεφτα..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

παρακατω εννοεις φανταζομαι...Αφου σου κολλανε παραπανω απο ενα ενσημο για καθε μεροκαματο  σου δινουν λιγο λιγοτερα λεφτα..

Ναι αλλα αυτό το παραπάνω για τις κρατήσεις βγαίνει απο το επίδομα βαρέων και ανθυγιεινών, οποτε νομίζω οτι τελικά τα καθαρά είναι λίγα παραπάνω. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, tsioulak είπε

Εφόσον μιλάμε για άγαμο, ατεκνο, δίχως επιδόματα (παραμεθωριος, θεση ευθύνης), δίχως προϋπηρεσία, δίχως μεταπτυχιακά και διδακτορικά τοτε ο ΜΙΚΤΟΣ μισθός ειναι 1092 για ΑΕΙ και 1037 για ΤΕΙ, αυτο σημαίνει (χοντρικά 800 καθαρά, μπορεί και 780 για ΑΕΙ και περίπου 750 για ΤΕΙ).

Ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα παραπάνω που λέγατε για τα ιδιωτικα νοσοκομεια..υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά στον μισθο σε σχεση με τα δημόσια? Πάλι για νοσηλευτες Τει Αει και όλα τα παραπάνω που ανέφερες χωρίς προυπηρεσια, αγαμος και όλα αυτά...και μιλάμε και για 25 χρόνων.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...