tz_aristotelis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα καλησπερα φιλοι. Να κανω μια "χαζη" ερωτηση. Προσφατα ηρθε στα χερια μου προνομιακο whats up 1500 ομιλια + 1500 mb (μαλλον οχι sms). Το εβαλα στο κινητο , το ενεργοποιησα , του εβαλα 10 ευρω , εστειλα μυνημα για την ενεργοποιηση του πακετου και ολα καλα. Εβαλα και την εφαρμογη whats up που μου δινει ολες τις πληροφοριες και τα λεφτα. Στο υπολοιπο ηταν 0,25 ευρω, κατι τετοιο. Σημερα ανοιγω την εφαρμογη και ηταν υπολοιπο -10 ευρω περιπου. Θα ηθελα να ρωτησω πως εγινε αυτο. Το μοναδικο που εχω κανει ηταν που εστειλα ενα ομαδικο sms σε 25-30 ατομα για το νεο μου αριθμο. Λετε να φταιει αυτο? Επισης στην νεα ανανεωση θα πρεπει να καλυψω και το αρνητικο ποσο που εχω μεσα? Δηλαδη πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενος! Αν εχει καποιος φιλος whats up και ξερει απο αυτα θα ηθελα να μου λυσει αυτες τις αποριες γιατι αν παει η υποθεση ετσι στο τελος η cosmote θα μου κανει κατασχεση και το κινητο 😳!
Μακιαβέλλι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Το SMS φταιει. Ειδικα αν ηταν γραμμένο σε ελληνικά μπορεί να έπιανε και 2 μηνύματα. Ναι στην επόμενη ανανέωση πρεπει να βάλεις 10 παραπανω και μάλιστα αποφορολογημενα. 12℅ είναι ο φόρος.
tz_aristotelis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε Το SMS φταιει. Ειδικα αν ηταν γραμμένο σε ελληνικά μπορεί να έπιανε και 2 μηνύματα. Ναι στην επόμενη ανανέωση πρεπει να βάλεις 10 παραπανω και μάλιστα αποφορολογημενα. 12℅ είναι ο φόρος. Ευχαριστω πολυ, μαλλον τα watchup ειναι για πιτσιρικαδες,τι ηθελα και εμπλεξα! Στο μελλον θα ειμαι πιο προσεκτικος. Ευχαριστω ξανα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δεν θα τη γλιτωνες αν είχες cosmokarta ή άλλο πάροχο. Έχουν απαξιωθει τα SMS και ξέχασε ο κόσμος ποσο ακριβά είναι. Αν σκοπευεις να χρησιμοποιείς SMS δες τα πακέτα που υπαρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα