Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα ups Tescom Leo 1000VA και μόλις κόβεται το ρεύμα σβήνει.

Αυτό το κάνει και χωρίς φορτίο.

Μετράω την έξοδο του όταν είναι σε battery mode και δείχνει 180V χωρίς φορτίο μόνο με τις μπαταρίες.

Μετράω την έξοδο του όταν είναι σε AC mode και δείχνει 220V χωρίς φορτίο.

Έχω βάλει 2 καινούργιες μπαταρίες sunligh και δείχνουν 13V κανονικά.

Το ups έχει και μια ασφάλεια 10Α δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η ασφάλεια γιατί δεν θα άναβε καθόλου αν είχε πρόβλημα.

Ξέρει κάποιος τη μπορεί να φταίει ?

Το ups έχει 3 λαμπάκια. (Κόκκινο = Fault,Πορτοκαλί=Battery Mode,Πράσινο = AC Mode)

Όταν το ανάβω και είναι στο ρεύμα ανάβει κανονικά το πράσινο. Όταν το βγάζω από την παροχή ρεύματος και το ανάβω, ανάβει το πορτοκαλί όπως πρέπει να κάνει κανονικά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ

Δημοσ.

Όταν το βγάζεις από το ρεύμα ανάβει το πορτοκαλί, αλλά όταν κόβεται το ρεύμα σβήνει και ανάβει πάλι το πορτοκαλί ή σβήνει τελείως; 

Δημοσ.

συνηθως οταν δεν οφειλετε σε προβλημα συσκευης, πχ ελαττωματικη μπαταρια κτλ.......   ενα φαινομενο που δεν το προσεχουν πολλοι ειναι οτι το ups πρεπει να το συνδεουμε απευθειας στην πριζα, και οχι σε αλλο πολυπριζο, ή και με επεκταση, ναι παιζει ρολο....

Δημοσ.
21 hours ago, shaolin81 said:

συνηθως οταν δεν οφειλετε σε προβλημα συσκευης, πχ ελαττωματικη μπαταρια κτλ.......   ενα φαινομενο που δεν το προσεχουν πολλοι ειναι οτι το ups πρεπει να το συνδεουμε απευθειας στην πριζα, και οχι σε αλλο πολυπριζο, ή και με επεκταση, ναι παιζει ρολο....

το ups ,θα τραβηξει ενα χ φορτιο ειτε ειναι σε πολυπριζο ειτε μονο του.το βασικο ειναι να μην υπερβεις το max , τιυ πολυπριζοτ που ειναι 2500 με 3000 watt για ενα νορμαλ πολυπριζο.αλλωστε δεν του κραταει οταν κοβεται το ρευμα που μπορει να ειναι μπαταρια η να εχει παθει κατι το ups.αλλα πιο πολυ πιστεω κατι εχει παθει το ups.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...