Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsilitheo1 είπε

Επιβεβαιώνετε ολοι σας την θεωρια των μαζων.... Σας "βλεπω" ολους σε διαφορα νηματα.... Απαντα ο 1ος το ταδε σιαομι ή χαουγουει ή ο.τι αλλο,και ολοι(τουλαχιστον στο 90%) ,σπευδετε να το υποστηριξετε...  Η προβατοσυνη στα μεγαλεια της.... Lol

Κατα τα άλλα κρίση...

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Αν αγόραζα ένα τόσο ακριβό smartphone θα πήγαινα σε Samsung Note 8 που έχει και dual camera μεγαλύτερη οθόνη και τα Note features...

iphone δεν θα αγόραζα γιατί τα θεωρώ υπερεκτιμημένα σκουπίδια  και γενικά το X το θεωρώ από τα πιο άσχημα smartphone ever made  

ok note 8 ή να περιμενω για S9?

9 ώρες πριν, ziaba είπε

σε 2 μήνες η τιμή στην αρχή θα παίζει στα 800 άλλα μέχρι το καλοκαίρι θα πέσει στα 600

δεν μπορω να περιμενω τοσο , το πολυ δυο μηνες να περιμενω και παλι ισως δεν θα μπορεσω.

8 ώρες πριν, alada4 είπε

Αν δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος και το χρηματικό ,πας για note 8 τώρα που έπεσε κοντά στα 700 ή iphone x.το  mate δεν αξίζει στα 700-800 .

Το note8 kai to iphoneX τι διαφορες εχουν στην καμερα?

6 ώρες πριν, vasilis9292 είπε

Καλησπερα φιλε μου.αυτην την στιγμη τα καλυτερα στην καμερα ειναι:

Samsung Note 8

Iphone X

Samsung S8/S8 plus

Το pixel 2 και xl δεν θα στο συνιστουσα να σου πω την αληθεια.

Και εσυ τι θα αγοραζες απο αυτα τα τρια που ειπες και γιατι? 
Εμενα με ενδιαφερουν φωτογραφιες κοντινες με λεπτομέρειες κτλ  Δεν με νοιαζει δηλαδη τοσο να βγαλω νυχτα απο αποσταση κτλ

6 ώρες πριν, spyro80 είπε

Όντως, με βάση αυτά που ζητάς κι εγώ το Note 8 θα σου πρότεινα...

Μπορεις να μου πεις το σκεπτικό σου?

Δημοσ.
Στις 15/2/2018 στις 2:06 ΠΜ, nomikosas είπε

Μετα απο 3-4 χρονια με την ιδια συσκευη ( ενα samsung)  ψαχνω για επομενο κινητο.
Τοτε δεν εδινα καθολου σημασια στην καμερα αλλα πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει και πρεπει να εχω μαζι μου μια δυνατη καμερα.
Ειδικα για κοντινες φωτογραφιες που απεικονίζουν λεπτομερώς υφες κτλ.
Για αυτη την κατηγορια καμερας παω αποκλειστικα σε iphone ή υπαρχει και καποια  αλλη εναλλακτική επιλογη με ιδια καμερα σε καλυτερη τιμη?

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  ακουω ολες τις επιλογες
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook, instagram, καποια εφαρμογη επεξεργασιας φωτογραφιων
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μεγαλη οθονη 
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν με ενδιαφέρει 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναι θελω να εχει την καλυτερη δυνατη καμερα.
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι απαραιτητα αλλα θα ηταν ενα συν
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι απαραίτητα
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; -
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; και για τα δυο αλλα μαλλον καινουριο

Εγω αγορασα και το note 8 και iphone x και ειδα πολυ καλυτερη καμερα στο note 8 και ειδικα στις λεπτομερειες!!!

• Like 1
Δημοσ.
Spoiler

Στις 2/15/2018 στις 9:44 ΜΜ, tsilitheo1 είπε

Επιβεβαιώνετε ολοι σας την θεωρια των μαζων.... Σας "βλεπω" ολους σε διαφορα νηματα.... Απαντα ο 1ος το ταδε σιαομι ή χαουγουει ή ο.τι αλλο,και ολοι(τουλαχιστον στο 90%) ,σπευδετε να το υποστηριξετε...  Η προβατοσυνη στα μεγαλεια της.... Lol

Βάλε και ένα σπόιλερ, είσαι που είσαι off topic...

Δημοσ.

Αυτό που παρατήρησα κυρίως ειναι οτι παρότι το τεστ γίνεται σε μεγαλούπολη, δεν υπάρχει πουθενά κυκλοφοριακό πρόβλημα και οι δημόσιοι χώροι ειναι καλογουστοι! 

On topic:αν και σε τομείς που υπερείχε το note νομιζω πως το "έριξε", η νίκη του note δεν μοιάζει τόσο κραυγαλέα όσο παρουσιάζεται συνήθως. 

Δημοσ.

καλησπέρα,

αν μου επιτρέπει ο θεματοθέτης και για να μην ανοίγω νέο θέμα:

ψάχνω και εγώ κινητό με κορυφάια κάμερα για  να βγάζω point and shoot οικογενειακές φωτογραφίες. Δυστυχώς το one m8 που έχω τώρα ενώ είναι ένα αριστο κινητό δεν με καλύπτει πλέον.

Η διαφορά με τον φίλο παραπάνω είναι οτι δίνω μέχρι 400+ ευρώ και ψάχνω κάτι μαζεμένο σε διαστάσεις. Δηλάδη οθόνη μέχρι 5". Στο πλαίσιο αυτό έχω ξεχωρίσει το iphone se και το galaxy s7. To θέμα είναι οτι είναι κινητά σχεδόν 2 ετών.. αξίζει η αγορά τους, τι λέτε; Εννοείται οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι καλοδεχούμενη. Να σημειώσω οτι εκτός απο τις φωτογραφίες η συσκευη θα χρησιμοποιείται ελάχιστα  και αποκλειστικά για τηλεφωνικές κ΄λησεις, viber, mail και browsing.

Δημοσ.
Στις 15/2/2018 στις 4:06 ΜΜ, nomikosas είπε

καλυτερα σε αυτα τα λεφτα κανα s8, note8

Εισαι σίγουρος .....Για δες την σύγκριση https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-v30-plus,samsung-galaxy-note-8,samsung-galaxy-s8-g950u

Δημοσ.

Υποθέτω λοιπόν πως θα πρέπει να τους βαθμολογήσεις με D όταν αναλάβεις την έδρα του Ελέγχου Πρωτοτυπίας Ιδεών.

Στις 15/2/2018 στις 9:44 ΜΜ, tsilitheo1 είπε

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, nomikosas είπε

περιμενω να δω το s9, s9+ και θα παρω ή αυτο ή κανα iphoneX

Κλασσικη περιπτωση θεματος που τσαμπα ανοιγεται....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Κλασσικη περιπτωση θεματος που τσαμπα ανοιγεται....

Γιατι το λες αυτο fulgore, τι θα ηθελες να ακουσεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nomikosas είπε

Γιατι το λες αυτο fulgore, τι θα ηθελες να ακουσεις.

Γιατι συνηθως οταν καποιος ανοιγει θεμα για αγορα κινητου,το ανοιγει με βαση την αμεση αγορα(εντος ημερων που λεμε).

Τωρα αν ειναι να ανοιξεις θεμα για αγορα κινητου και να περιμενεις 1+μηνα για το S9 μεχρι να ερθει στην Ελλαδα,ε μετα μπορει να πας με την λογικη οτι αφου περιμενεις που περιμενεις ας δεις και τι αλλο βγει απο τα υπολοιπα κινητα που θα βγουν φετος και παει λεγοντας. Φυσικα ειναι λογικο να το σκεφτεις αυτο,αλλα ειναι ανουσιο να ανοιγεται νωριτερα θεμα για αυτο.

Βεβαια ηδη σου αναφερθηκαν ποσα κινητα με φοβερες καμερες(και ορισμενα απο αυτα και με καλη αυτονομια) και τα προσπερασες ολα και σταθηκες στο note 8/galaxy ή σε iphone(χωρις να αναφερεις φυσικα το γιατι)και απορω κιολας πως γινεται να ριχνεις ακυρο στο Note 8 λογω μπαταριας αλλα οχι στο iphone που ουτε αυτο εχει ιδιαιτερη αυτονομια.....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Γιατι συνηθως οταν καποιος ανοιγει θεμα για αγορα κινητου,το ανοιγει με βαση την αμεση αγορα(εντος ημερων που λεμε).

Τωρα αν ειναι να ανοιξεις θεμα για αγορα κινητου και να περιμενεις 1+μηνα για το S9 μεχρι να ερθει στην Ελλαδα,ε μετα μπορει να πας με την λογικη οτι αφου περιμενεις που περιμενεις ας δεις και τι αλλο βγει απο τα υπολοιπα κινητα που θα βγουν φετος και παει λεγοντας. Φυσικα ειναι λογικο να το σκεφτεις αυτο,αλλα ειναι ανουσιο να ανοιγεται νωριτερα θεμα για αυτο.

Βεβαια ηδη σου αναφερθηκαν ποσα κινητα με φοβερες καμερες(και ορισμενα απο αυτα και με καλη αυτονομια) και τα προσπερασες ολα και σταθηκες στο note 8/galaxy ή σε iphone(χωρις να αναφερεις φυσικα το γιατι)και απορω κιολας πως γινεται να ριχνεις ακυρο στο Note 8 λογω μπαταριας αλλα οχι στο iphone που ουτε αυτο εχει ιδιαιτερη αυτονομια.....

Μα εσυ δεν έγραψες καποια προταση ουτε ασχοληθηκες με το θεμα αρα γιατι παραπονιέσαι, δεν εχασες χρονο για να με συμβουλέψεις.. εχασες χρονο μονο για να πεις την εξυπναδα σου στο τελος πραγμα που δεν ειδα να κανει κανενα απο τα παιδια που εχασαν χρονο για να δωσουν την συμβουλη τους, που αν δεις μια απο αυτες ηταν να περιμενω και για το s9.
Εισαι φαν του note8?

Το note8 ειναι καλο αλλα διαβασα πως σε μερικους η μπαταρια δεν κραταει ουτε 1 μερα με wifi κτλ... πραγμα που με προβληματιζει.. θελω τουλαχιστον να κραταει 1 μερα γιατι ειμαι εξω ολη μερα. Επιπλεον διαβασα κατι σχολια οτι ειναι παρα-ευαισθητο στα πεσιματα , τριτον  ειπα οτι θελω καμερα ειδικα για λεπτομερειες ... Μου ειπαν εδω μερικες επιλογες κινητων με καλη καμερα.. ειδα συγκριτικα  και διαπιστωσα οτι τα καλυτερα ειναι iphoneX και Note8  ( το pixel το βγαζω εκτος γιατι δεν εχει υποστηριξη στην Ελλαδα οπως μου ειπαν και το mate γιατι σε αυτα τα λεφτα  samsung και apple μου αρεσουν πιο πολυ σαν εταιρειες )
Το iphone X εχει πιο φωτεινη καμερα απο note 8.. σε ολα τα συγκριτικα αν δεις στις κοντινες φωτογραφιες πχ προσωπου κτλ κραταει πολλες λεπτομέρειες. Το Note8 εχει καλυτερη καμερα για μακρινες φωτογραφιες γιατι βγαζει καλυτερα τις λεπτομερειες και τα χρωματα στο background ή σε πιο μεγαλη αποσταση.  Aρα ο νικητης ειναι το iphoneX για την δουλεια που το θελω... αλλα απο το να δωσω 1200-1400 ευρω ας δω και το S9+ αφου η παρουσιαση του ειναι σε λιγες μερες, μπορει να εχει φωτεινοτερη καμερα απο note8 και να παρω αυτο τελικα.   

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...