black66.gr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην ουσία δεν είναι προσφορά αλλά promotion από την Asus για τα Zenbook. Μπορείς να το πάρεις να το δοκιμάσεις ως και τρεις μήνες και αν δεν θες να το κρατήσεις για οποιονδήποτε λόγο το επιστρέφεις και παίρνεις εξ ολοκλήρου τα χρήματά σου πίσω. http://www.asusplus.gr/gr/money-back?utm_source=edm&utm_medium=text&utm_campaign=moneyback&utm_content=moneyback_edm_text MONEY BACK GUARANTEE Αγόρασε ένα Asus Zenbook, δοκίμασέ το και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος, επίστρεψέ το και πάρε όλα τα χρήματά σου πίσω. Asus Zenbook – το laptop που θα σε εντυπωσιάσει! Δεν μας πιστεύεις; Δοκίμασέ το! Αγόρασε ένα Asus Zenbook, καταχώρησέ το στη βάση της Asus και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος μπορείς μέσα σε 3 μήνες να το επιστρέψεις και να πάρεις όλα τα χρήματά σου πίσω, χωρίς κανένα κρυφό κόστος! Όχι δεν είναι αστείο. Είναι η απόλυτη αξιοπιστία της Asus! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα: Αγόρασε ένα Asus Zenbook από ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα*. Η αγορά θα πρέπει να γίνει από τις 15.02.2018, έως τις 30.06.2018. Καταχώρησέ το στο www.asusplus.gr/gr/money-back μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Απόλαυσε το φανταστικό νέο laptop σου. Αν αποφασίσεις να το επιστρέψεις, θα πρέπει μέσα σε 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς να το πας στο κατάστημα από όπου το είχες αγοράσει. Εκεί θα πάρεις πίσω όλη την αξία του laptop. Αν έχεις ήδη αγοράσει ένα Asus Zenbook (την περίοδο ανάμεσα στις 15 Φεβρουαρίου και 30 Ιουνίου) συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να συμμετέχεις στην ενέργεια. Επικοινωνία * Ελλάδα : Electronet,Media-Markt,Public; Κύπρος : Bionic,Public Cyprus,Stephanis Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από black66.gr 1 1
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, ziaba είπε Όροι και Προϋποθέσεις Εντάξει δεν βλέπω κάτι παράλογο στους όρους.
ziaba Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zio10 είπε Εντάξει δεν βλέπω κάτι παράλογο στους όρους. πχ τελευταία βδομάδα πριν λήξει το 3 μηνό για επιστροφή σου πετάει μια γραμμή (το χω πάθει σε vaio ευτυχώς μέσα στην εγγύηση) στην οθόνη φεύγει σέρβις κάνει 2 βδομάδες να φτιαχτεί και χάνεις το δικαίωμά επιστροφής Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από ziaba 1
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, ziaba είπε πχ τελευταία βδομάδα πριν λήξει το 3 μηνό για επιστροφή σου πετάει μια γραμμή (το χω πάθει σε vaio ευτυχώς μέσα στην εγγύηση) στην οθόνη φεύγει σέρβις κάνει 2 βδομάδες να φτιαχτεί και χάνεις το δικαίωμά επιστροφής Ναι δεν το σκέφτηκα έτσι. Μου φάνηκε λογικό να μη το δεχτούν αν έχει ζημιά, αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που έχει ελάττωμα; Αν τα δίνανε και χωρίς λεφτά μπορεί να έπαιρνα να δοκιμάσω ένα πάντως! 1
ziaba Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Ναι δεν το σκέφτηκα έτσι. Μου φάνηκε λογικό να μη το δεχτούν αν έχει ζημιά, αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που έχει ελάττωμα; Αν τα δίνανε και χωρίς λεφτά μπορεί να έπαιρνα να δοκιμάσω ένα πάντως! αν πλήρωναν κιόλας θα ταν ακόμα κλτρα
hasiotis_john Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Σκεφτείτε ότι μπορεί καταλάθος να του κάνετε καμιά γρατσουνιά ή κάποιο σημάδι έστω. Εγώ όσες φορές το έχω έτσι στο μυαλό μου, ενώνονται επίτηδες οι πλανήτες και γίνετε το κακό από το πουθενά! Μέσα σε 3 μήνες όλα είναι πιθανά, ειδικά αν έχεις παιδιά. Πιστεύω εκεί στοχεύει η εταιρεία ότι σε τόσο χρονικό διάστημα όλο και κάτι θα γίνει ... Εντάξει, είναι και καλά εργαλεία φυσικά! Δεν βρίσκω κάποιον λόγο να ξενερώσει κάποιος με την λειτουργία τους! Όντως Ziabas, αν πλήρωναν ή έστω έστελναν μερικές στρίπερς μαζί με το zen, τότε όντως θα ήταν προσφορά. 3
Drop_Dead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Πάντως έριξαν σε προσφορά το ux370ua στα 1200ε στα Public. Στο σκρουτζ ξεκινάει από 1360ε.
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 αν κάποιος ενδιαφέρετε για τα συγκεκριμένα μοντέλα και θέλει αν τα δοκιμάσει και δεν είναι σίγουρος αν του κάνουν δεν είναι άσχημο deal αρκεί να μην πάθουν ούτε μια γρατζουνιά
dchatz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Αν ο όρος ηταν να μην έχει γρατζουνια στην επιστροφη θα ηταν δώρο αδωρο αλλά δε νομιζω οτι ισχυει. Για άθικτη συσκευασία λέει και για ρωγμές δλδ σπασιματα στη συσκευή. Αυτό που δε κατάλαβα είναι π.χ. γιαωτσ pixels στην οθόνη που λέει. Δλδ χάλασε η οθόνη και δε θα το δεχθούν πίσω; Έτσι όπως το περιγράφουν λένε δε το δέχονται με ρωγμές (δεκτό) αλλά ουτε και αν δε δουλεύει το οποίο είναι να απορεις. Μου δωσες μηχάνημα που χάλασε, εσύ φταις γιατι μου δωσες μπακατελα που χαλασε και δε το παίρνεις πίσω; ....δε ξέρω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα