Προς το περιεχόμενο

Cobra Kai (Karate Kid)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως κάτι θα έγινε για να ζήτησε και συγγνώμη.

Μάλλον κάποια φρίκη βάρεσε ο Μάρτιν και μάλλον δε γνωρίζουμε όλη την ιστορία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους το ολοκλήρωσα και εγώ. Η πλάκα είναι ότι δεν θυμόμουν που το είχα αφήσει. Νόμιζα ότι είχα δει μέχρι και την 4η σεζόν. Οπότε ξεκίνησα να δω την 5η και μου πήρε κάποια ώρα στο 1ο επεισόδιο μέχρι να θυμηθώ ότι το έχω δει. Αλλά δεν θυμόμουν καθόλου τα γεγονότα της σεζόν, οπότε ξανά είδα την 5η. Είχα ξεχάσει σχεδόν τα πάντα. Λογικό, αλλά παράλληλα φαίνεται και το πόσο μάταιο έχει γίνει να προσπαθείς να δεις μια σειρά με σεζόν που έχουν απόσταση μεταξύ τους 1,5-2 χρόνια.

Η σειρά θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί και στο τέλος της 5ης. Η 6η είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον, αλλά νομίζω η αξία της βρίσκεται στο τέλος και στο πως κλείνει η ιστορία. Ένα κλείσιμο που δεν το βλέπεις να έρχεται, δεν το περιμένεις να εξελιχθεί η ιστορία με τον τρόπο που εξελίσσεται και αυτό είναι στα θετικά της σειράς. 

Υ.Γ. Γενικά εξαιρετική σειρά που άξιζε να την δει κάποιος. Θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στις 2-3 πρώτες σελίδες του παρόντος thread. Πως περιμέναμε να είναι μια βλακεία και μισή, πως αντιδράσαμε μετά την θέαση των πρώτων επεισοδίων. Ευτυχώς η σειρά διατήρησε τον χαρακτήρα της μέχρι τέλους, δεν λοξοδρόμησε στην 3η-4η σεζόν όπως τόσες άλλες.

Επεξ/σία από john_dr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...