Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει θέμα με νομοθεσία αν εγώ πάω σε σπίτι φίλου μου (όχι  παράνομη λέσχη χαρτοπαικτική) και παίξουμε με λεφτά εννοείται, όπως εκανα σήμερα (η ώρα που σας γράφω είναι γιατί έχω γυρίσει πριν μισή ώρα).

Ειπωθηκε σαν κουβέντα, μέσα σε συζήτηση στην παρέα από εμα άτομο, αλλά εγώ πιστεύω στις παρανομες λέσχες ότι ισχύει μόνο;

Τι λέτε εσείς;

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν είναι παράνομο. Τώρα για το κομμάτι των χρημάτων, δεν θα έχετε πρόβλημα αρκεί αυτό να μην γενικευτεί σε όσα άτομα καλεί και έρχονται εκεί, στο τέλος μπορεί να σκάσει καμιά καταγγελία και να σας κυνηγάνε από την αστυνομία, όπως γίνεται στην πλειονότητα των περιπτώσεων με τις λέσχες πέφτει καρφωτή από κάποιον δυσαρεστημένο που έχασε στο παιχνίδι. Στις λέσχες ουσιαστικά διακινείται χρήμα χωρίς να παίρνει λεφτά το κράτος και χρειάζεται και άδεια. 

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ποιά η διαφορά "πόκερ με χρήματα στο σπίτι" με "πόκερ με χρήματα στη λέσχη"...ΚΑΜΙΑ!!!

Παράνομο είναι και στις δύο περιπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σε συμβουλευα να αφησεις αυτο το σπορ ,μετα το σπιτι ερχετε η λεσχη και το καζινο και μετα η απολυτη κατάρα της ζωης σου που παρα πολυ δύσκολα θα διορθωσεις ,αυτα απο εναν με εμπειρια πανω στο θεμα  κατα τα αλλα οπως προειπε ο βασιλης 29 αφου ειναι κλειστος ο κυκλος δεν τρεχει κατι σε φαση καταγγελιας ναι ειναι παρανομο και στο σπιτι να παιζεις με λεφτα 

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, slk200gr είπε

Εγω θα σε συμβουλευα να αφησεις αυτο το σπορ ,μετα το σπιτι ερχετε η λεσχη και το καζινο και μετα η απολυτη κατάρα της ζωης σου που παρα πολυ δύσκολα θα διορθωσεις ,αυτα απο εναν με εμπειρια πανω στο θεμα  κατα τα αλλα οπως προειπε ο βασιλης 29 αφου ειναι κλειστος ο κυκλος δεν τρεχει κατι σε φαση καταγγελιας ναι ειναι παρανομο και στο σπιτι να παιζεις με λεφτα 

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_poker_tournaments_in_history_(by_prize_pool)

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, aris1986 said:

Ειπωθηκε σαν κουβέντα, μέσα σε συζήτηση στην παρέα από εμα άτομο, αλλά εγώ πιστεύω στις παρανομες λέσχες ότι ισχύει μόνο;

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί εμένα και τους 4 φίλους μου να παίζουμε μεταξύ μας με λεφτά και το εμένα και τους 14 φίλους μου, ή 4 σήμερα και άλλους 4 αύριο;

Οι παράνομες λέσχες είναι λέσχες επειδή έχουν κάπου ταμπέλα που γράφει λέσχη;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, defacer είπε

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί εμένα και τους 4 φίλους μου να παίζουμε μεταξύ μας με λεφτά και το εμένα και τους 14 φίλους μου, ή 4 σήμερα και άλλους 4 αύριο;

Οι παράνομες λέσχες είναι λέσχες επειδή έχουν κάπου ταμπέλα που γράφει λέσχη;

Οι λέσχες αν δεν κάνω λάθος έχουν κέρδος από τους παίχτες που μπαίνουν  και παίζουν, ενώ στους 4 φίλους που παίζουν σπίτι τους δεν υπάρχει. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν σπιτια που μενει η οικογενεια μεσα κανονικα, αλλα εχει και ενα μεγαλο δωματιο με στρωμενα τραπεζια με τσοχες. Ο ορισμος της παρανομης λεσχης.

3 ώρες πριν, oris_z είπε

Ποιά η διαφορά "πόκερ με χρήματα στο σπίτι" με "πόκερ με χρήματα στη λέσχη"...ΚΑΜΙΑ!!!

Παράνομο είναι και στις δύο περιπτώσεις.

Η διαφορα στο 1)κατ εξακολουθηση και 2)στην οργανωμενη παρανομια με σκοπο το κερδος. Τα ισοπεδωσατε ολα παλι.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 3
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση κι εγώ ότι είναι παράνομο. Πολύ δύσκολο μου φαίνεται να γίνει κάτι βέβαια αν παίζετε μία στο τόσο λίγα άτομα αλλά μπορεί να γίνει (και κατάσχουν και τα λεφτά αν δεν κάνω λάθος).

2 λεπτά πριν, Putman είπε

Τότε είναι παράνομη και η 21 την Πρωτοχρονιά στα σπίτια. 

Τυπικά νομίζω παράνομο είναι κι αυτό ναι αν παίζεις με λεφτά.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zerg13 είπε

Υπαρχουν σπιτια που μενει η οικογενεια μεσα κανονικα, αλλα εχει και ενα μεγαλο δωματιο με στρωμενα τραπεζια με τσοχες. Ο ορισμος της παρανομης λεσχης.

Η διαφορα στο 1)κατ εξακολουθηση και 2)στην οργανωμενη παρανομια με σκοπο το κερδος. Τα ισοπεδωσατε ολα παλι.

και στις δύο περιπτώσεις είναι τυχερά  παιχνίδια με ΧΡΗΜΑΤΑ. Καμία ισοπέδωση. Ο ts ρώτησε αν είναι παράνομο και απάντηση είναι πως ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Δεν υπάρχει λίγο παράνομο ή πολύ παράνομο σαν απάντηση σε αυτό που ρώτησε.

δεν μιλάμε για φασόλια ή κουμπιά , ε ?  για χρήματα πάντα.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, moure said:

Οι λέσχες αν δεν κάνω λάθος έχουν κέρδος από τους παίχτες που μπαίνουν  και παίζουν, ενώ στους 4 φίλους που παίζουν σπίτι τους δεν υπάρχει. 

Μπορείτε να έρθετε σπίτι μου να παίξουμε αλλά επειδή βάζω το σπίτι και τα σνακ θα αφήσετε και κάτι παιδιά ΟΚ;

Τώρα ποιά είναι η διαφορά;

Όταν κάνω τέτοιες ερωτήσεις, δε θέλω απάντηση για τον εαυτό μου, καταλαβαίνω ποιά είναι η διαφορά όπως την καταλαβαίνουν και οι αρχές και γι' αυτό δεν έρχονται να μας πιάσουν στα πράσα όταν παίζουμε πόκα την πρωτοχρονιά. Η ερώτηση που τέθηκε είναι "είναι παράνομο;". Η απάντηση λοιπόν έχει νόημα αν έχει ουσία νομικά. Εσύ τι πιστεύεις, είναι αναγκαίο να μπορεί να αποδειχτεί πως έχει κέρδος "η λέσχη" για να μπορεί ανα διωχτεί ως λέσχη; Γιατί δε νομίζω να κόβουν αποδείξεις.

Δημοσ.

Αν το μέρος που παίζεις με λεφτά δεν έχει επίσημα άδεια αι κατα συνεπεια το κρατος δεν εισπράττει τα δεοντα, είναι παράνομο. Σπιτι ειναι, υπογειο ειναι, εχει σνακ, δεν εχει σνακ. 

Εδώ αν δωρησω σε κάποιον 5 χλ. ας πούμε,  πάλι παράνομο είναι από την στιγμή που δεν δηλώνεται στην εφορία ως δωρεά εν ζωή. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...