randomcat Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Zazula είπε Προφανώς δεν είμαι εγώ αυτός που δεν καταλαβαίνει τι σημαίνουν στην πράξη αυτά που έγραψα πιο πάνω. Εάν κάποιος από φιλοφροσύνη δώσει μερικά χιλιάρικα μετρητά σε κάποιον, τότε νομικά δεν καλύπτεται από τις προστασίες του νόμου για τον δωρητή (λ.χ. το δικαίωμα ανάκλησης της δωρεάς) εάν δεν έχει υπάρξει επισήμως διαδικασία δωρεάς. Το πώς αντιμετωπίζεται φορολογικά το εν λόγω ποσό για τον λήπτη του είναι ξεκάθαρο (κι εντελώς διακριτό από το αν πληρούται ο κατά νόμον ορισμός της δωρεάς): ο λήπτης οφείλει να το δηλώσει και να φορολογηθεί. Προφανώς και δεν καταλαβαίνεις και πετάς ό,τι βρίσκεις. Internet και Web έχω και εγώ. Έχουν περάσει από τα 90s οι εποχές που μπορούσες να θαμπώσεις κάποιον με πληροφορίες από το Web. Οπότε λοιπόν, και πάλι δεν λες το πως (+πώς αποδεικνύεται η φιλοφροσύνη) και πόσο θα φορολογηθεί. Έχει νόημα να σε ξαναρωτήσω τι θα συμβεί στο παράδειγμα που σου είπα ή θα μου γράψεις πάλι τις γνωστές π***ς;
Zazula Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, randomcat είπε Προφανώς και δεν καταλαβαίνεις και πετάς ό,τι βρίσκεις. Internet και Web έχω και εγώ. Έχουν περάσει από τα 90s οι εποχές που μπορούσες να θαμπώσεις κάποιον με πληροφορίες από το Web. Οπότε λοιπόν, και πάλι δεν λες το πως (+πώς αποδεικνύεται η φιλοφροσύνη) και πόσο θα φορολογηθεί. Έχει νόημα να σε ξαναρωτήσω τι θα συμβεί στο παράδειγμα που σου είπα ή θα μου γράψεις πάλι τις γνωστές π***ς; Άνθρωπέ μου, το μόνο που είπα είναι ότι η δωρεά έχει συγκεκριμένο τύπο. Και ότι η νομική αντιμετώπιση μιας πράξης που στερείται αυτόν τον τύπο είναι διακριτή από τη φορολογική της αντιμετώπιση. Τώρα τα υπόλοιπα με τις υποθέσεις που κάνεις για το ποιος είμαι και τι κάνω, καθώς και για την ανοίκεια επίθεσή σου, επιλέγω να τα αγνοήσω. Αφού «έχεις internet και web», υποθέτω δεν χρειάζεται καν να ρωτάς — έχεις όλες τις απαντήσεις.
randomcat Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Zazula είπε Άνθρωπέ μου, το μόνο που είπα είναι ότι η δωρεά έχει συγκεκριμένο τύπο. Και ότι η νομική αντιμετώπιση μιας πράξης που στερείται αυτόν τον τύπο είναι διακριτή από τη φορολογική της αντιμετώπιση. Τώρα τα υπόλοιπα με τις υποθέσεις που κάνεις για το ποιος είμαι και τι κάνω, καθώς και για την ανοίκεια επίθεσή σου, επιλέγω να τα αγνοήσω. Αφού «έχεις internet και web», υποθέτω δεν χρειάζεται καν να ρωτάς — έχεις όλες τις απαντήσεις. Νιώθεις γενικά ότι σε καταδιώκουν σου επιτίθονται κ.λπ. ;;; Τα υπόλοιπα ασχολίαστα. Πάλι απάντηση χωρίς την ουσία. Δεν επιμένω.
Zazula Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, randomcat είπε Νιώθεις γενικά ότι σε καταδιώκουν σου επιτίθονται κ.λπ. ;;; Τα υπόλοιπα ασχολίαστα. Πάλι απάντηση χωρίς την ουσία. Δεν επιμένω. Κοίτα, σε passive-aggressive σοφίσματα μην περιμένεις να μασήσω. Η απάντησή μου βρίσκεται σε απόλυτη συνέπεια με τα όσα έχω γράψει ήδη. Αλλά το ότι ασχολήθηκα μ' ένα πυροτέχνημα που εκτόξευσες δεν το καθιστά και φορέα ουσίας.
sistah Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Το αστειο ειναι οτι σου εχει απαντησει πολλακις.. Τα πολλα «τυπε» μας φαγανε.
webparts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Τελικα βρηκατε ποιος την εχει μεγαλυτερη εσεις οι 2? Η θα μας ζαλισετε κ αλλο;
nipoa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 οποιοδηποτε κερδος δε φορολογειται απο το κρατος νταβατζη, ειναι παρανομο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα